55-me.png

vapaudu itsestäsi

Tarinasta%20(4)-me.png

OMAsta tarinasta va­pau­tu­mi­neN!

OMAN TARINASI NÄKEMINEN, KY­SEE­NA­LAIS­TA­MI­NEN JA PUR­KA­MI­NEN

Synnyttyäsi, saatuasi nimen ja oman mielesi kehittyessä yhdistit ne kehoosi esim. peiliin katsoessasi ja näin aloitit oman elämäsi tarinan sanoittamisen ja kuvittamisen. Samaistuit täysin nimeesi ja kehoosi. Alitajuinen mielesi alkoi jo ennen syntymääsi rakentumaan elämän oppikouluusi sopivaksi, sukulinjasi tiedostamattomien ja purkamattomien pelkojen ja traumojen saattelemana. 


Kasvuympäristösi ihmiset, joista olit lapsena kovin riippuvainen, opettivat sinulle uskomuksensa, tapansa ja tottumuksensa, jotka ohjasivat sinua oman ajallisen ajatusketjusi, tarinasi, rakentamisessa. Aloitit oman totuutesi sopeuttamisen ympäristöösi sopivaksi.


Sielutietoisuutesi jakautui, sirpaloitui moneen eri osaan. Samaistuit useiden erilaisten minuuden osien, olemuspuolten (mieli/tunteet, keho, sielu) muodostamaan epäeheään ja ristiriitaiseen tietoisuuteen. Samaistuit täysin "Minä" –ajatusta seuranneisiin ajatuksiin, tunteisiin, mielikuviin ja aistihavaintoihin. Muodostit niistä elämäsi merkitykset. Elit todellisuudesta eristäytynyttä mielen elämää, josta muodostui ajan mittaan kärsimyksesi. Sanoitit ja kuvitit itsestäsi erityisen ja yksilöllisen tarinan, samaistuen Minään, ja sen aiheuttamaan sisäiseen levottomuuteen. Jouduit epätasapainotilaan. Halusit vain kokea perustarpeesi. Tulla nähdyksi, kuulluksi ja kosketetuksi. Hyväksytyksi.


Elämäsi elokuvan käsikirjoitusta, opin­to­suun­ni­tel­maa­si, aloitettiin heijastamaan mielesi valkokankaalle erilaisin kuvin, sanoin, värein, ajatuksin ja opituin uskomuksin. Siirsit elämäsi mielen aikajanalle, jossa tulevaisuus luodaan menneisyyden muistojen mukaan. Mielesi oli rakentunut sinulle sopivan Minä-tarinan mukaiseksi ja uskomuksesi loivat tulevaisuutesi. Mielen tarinastasi muodostui elämän turvasi, jota halusit puolustaa viimeiseen asti. Mitä olisit ilman mielesi luomaa identiteettiä, johon olit voimakkaasti kiintynyt ja samaistunut? Et yhtään mitään, koska olit menettänyt yhteyden todelliseen Itseesi ja sisäiseen totuuteesi. Sinusta oli tullut valheellinen tarina, jota sinun piti puolustaa muita kohtaan, jopa hyökäten. Sinusta oli tullut oman Elämän oppikoulu -elokuvasi pääroolihenkilö.


Astuit maailman isoon luokkahuoneeseen – peilisaliin – nähdäksesi mielesi heijasteet, esteet ja rajoitteet, jotka estävät yhteytesi sydämesi viisauteen ja todelliseen luonteeseesi. Roolihenkilönä tulit kokemaan ja oivaltamaan itseäsi ympäristösi peilauksella. Mielen dualistinen ja valheellinen maailma tarjoili sinulle koko ajan muihin vertailua, kilpailua ja erillisyyden erinomaisuuden tavoittelua vahvistaakseen tarinaasi ja luodakseen sinulle uusia, aina vain parempia tarinavaihtoehtoja. 


Samaistuttuasi mielen tarinaasi aloit kokemaan erillisyyttä todellisesta Itsestäsi, kehostasi ja sinua ympäröivästä luonnosta – Ykseydestä! Voit nyt nähdä tarinasi, kyseenalaistaa sen ja vapautua siitä.


Nyt on tullut aika nähdä itsesi toisin!


Roolihenkilöösi kuuluu tarinankertoja, pään sisäinen ääni, joka sijaitsee omassa mielessäsi ja on kärsimyksesi lähde. Tämä valepukuinen hahmo on yksi monista olemuspuolistasi. Osapersoonasi, joka saa sinut eri tavoin uskoteltua pois elämän harmonisesta tilasta epätasapainoon ja kärsimykseen.


Sisäisen itsetutkimuksen avulla voit nähdä ja kokea tarinankertojan kehomieleesi aikaansaamat epätasapainoiset ja kärsimystä aiheuttavat energiat, purkaaksesi ne ja vapauttaaksesi koko elämän potentiaalisi. Tätä sisäistä it­se­tut­ki­mus­pro­ses­sia ja energiaoppia voit joutua toistamaan useita kertoja siihen liittyvän vahvan sidosenergian ja tunnesiteen vuoksi.


Voit nykyhetkessä paljastaa tuon kärsimystä aiheuttavan ja sinut Minään samaistavan tarinankertojan. Nähtyäsi sen syvästi, se menettää otteensa sinusta ja vapaudut yhteyteen todellisen valoisan Itsesi kanssa. Oivallettuasi sen olleenkin vain yksi kuvitellun mielesi osa, pään sisäinen äänesi, joka kertoi vain omaa rakkaudesta erillistä tarinaansa – olet vapautunut! Roolihenkilönä oleminen ei kuitenkaan lopu tähän ja tarinankertojakin välillä kuiskailee korvaasi, mutta voit aina nykyhetken valossa nähdä ja kokea ne ei-todeksi ja luopua niistä ystävyydellä. Aavemainen egosi, tarinankertoja, häviää heti paikalta tultuaan huomatuksi. Harha, jota ei edes oikeasti ole olemassakaan ei kestä totuutta. Niin kuin ei pimeyskään päivänvaloa.


Sinussa ei ole mitään vikaa tai väärin ja sinun ei tarvitse pyrkiä tulemaan joksikin toiseksi kuin mitä olet. Jokainen ominaisuutesi on sinulle tarkoitettu lahja. Katso, mitä se on tullut sinulle opettamaan ja mihin tehtäviin lahjasi sopii. Voit jakaa lahjasi maailmalle niistä itsekin nauttien.


Itsetutkimuksen avulla pääset eroon kärsimystä aiheuttavasta mielestäsi ja energiatukoksistasi, jotka estävät elämän energiasi vapaan virtauksen. Ymmärrät ja oivallat oman mielesi. Sydämesi avautuu elämälle. Lopetat mieleesi ja vastakohtaisuuksien maailmaan samaistumisen. 


Mielen selkeys ja eheys – päivä- ja alitajunnan harmonisointi ylitajuntaan – on edellytyksenä unesta havahtumiselle sekä tietoisuuden laajentumiselle korkeampaan tietoisuuteen, universumin älyyn.


Sisällesi avautuu yksi, ristiriidaton tietoisuus ilman vastakohtia. Elät harmoniassa itse Elämän kanssa, jossa kokija ja kokemuksen kohde ovat yhtä. Olet oman elämäsi todistaja!

1617476550390_woman-3403604_1920-me.jpg

Uneksijan vapautus!

Ihmiskunta on pääosin mielen unessa, joka on osa maailman unta. Ihminen on siis sekä uneksija että uniensa tekijä tässä unien maailmassa. Maailmassa, jonka syntymisen syy on jo ikuisuudessa oikaistu, mutta jonka seurauksia uneksija vielä ajassa uneksii. Uneksija käyttää aikaa itseään vastaan, kunnes on valmis heräämään unestaan ja kohtaamaan Elämän todellisuuden. Anteeksianto ja armo herättävät uneksijan mielen – tekevät virheen tekemättömäksi – vapauttaen hänet ikuiseen rakkauteen ja totuuteen. Muistamaan nykyhetkessä uudestaan kadottamansa alkuperäisen vapaan luontonsa.


Valvetilassa eli päiväunissa uneksija näyttelee itse luomiaan ja uneensa sopivia rooleja. Päiväunien tavoitteena on aina jonkin omaan pelkoon ja rakkauden puutteeseen perustuvan halun tai tarpeen tyydytys, joka saavutetaan yleensä muiden kustannuksella. Hän valitsee huolella miellyttävään uneensa sopivat avustajat. Avustajat, jotka täyttävät hänen odotuksensa ja tarpeensa ovat hänen ystäviään ja avustajat, jotka eivät niin tee ovat hänen vihollisiaan. 


Päiväuneksija näkee vuoroin menneisyytensä kärsimysunia ja vuoroin tulevaisuutensa toiveunia. Enimmäkseen kuitenkin oman alitajuntansa tallenteita eli menneitä unia, jotka ohjaavat hänen tulevaisuuden uniaan. Erilaisia aikaan ja tilaan perustuvia harhan muotoja. 


Päivän näytelmät näyteltyään päiväuneksija menee nukkumaan, laittaa silmänsä kiinni ja vaipuu unitilaan. Nähden sekä uusia että vanhoja alitajuisia harhaunia. Nyt nähdyt unet ovat enimmäkseen mielen menneen päivän purkamista tai menneisyyden painajaisia. Voi siellä unimielessä joitain huvittavia sekoilukuviakin pyöriä.


Jossain vaiheessa tuo yöllinen unitila muuntuu syväksi unitilaksi. Uneksija irtoaa mielen kontrollista vapaaksi ja on Nyt hereillä enemmän kuin koskaan. Hänen ener­gia­jär­jes­tel­män­sä kytkeytyy alkulähteen voimalliseen ja elvyttävään energiaan latautumaan seuraavaa päivää varten. Tässä tietoisuuden tilassa totuutta opettavat selkounet voivat myös ilmestyä. Uneksija on herätetty unesta Elämään – tietoisuuteen ja todellisuuteen!


Aamuyön alitajuiset mukavat harhaunet voivat vielä käydä häntä viihdyttämässä. Herätyskellon soidessa uneksija avaa silmänsä ja luulee heränneensä uuteen päivään. Uneksijan tietoisuutta vastaava perusolemustila on vielä hetken olemassa, kunnes mieli ottaa vallan vieden hänet jälleen uusiin maailman päiväuniin. Aamun herätys tuli, muttei todellista mielen heräämistä.


Onkin aivan sama, onko uneksijan silmät kiinni vai auki. Mielen unitila jatkuu siitä huolimatta, unen muodot vain vaihtuvat. Uneksijan valvetilan henkinen uniohjelma, kohtalo ottaa elämän ohjat käsiinsä heijastaen siihen sopivat ajatukset ja mielen kuvat. Elämä jatkaa tuttua ja totuttua maailmaan ja aistiharhoihin sitoutunutta kulkuaan, josta pitäisi nyt vapautua.


Uneksija näkee unia, joita hän haluaakin nähdä. Uneksijan värähtelytaajuus vetää puoleensa siihen sopivia uniajatuksia ihmiskunnan kollektiivisesta tietoisuudesta, henkimaailmasta ja erilaisista muista ajatuskentistä. Nämä kaikki vaikuttavat uneksijan oman alitajuisen mielen lisäksi hänen uniensa laatuun. 


Kyseenalaistaen ja oivaltaen omat uniajatukset sekä erillisen mielen viallinen ajatusjärjestelmä, unen laatu parantuu. Tyhjentyminen ja luopuminen itsen ja maailman unesta voi alkaa.

 

Uneksija kadottaa itsensä maailman kiiltokuvien metsästykseen ja samaistuen maailman tarjoamiin harhakuviin, mutta kieltäessään ne hän löytää Itsensä totuudesta. Egon juonimat painajaisunet muuntuvat onnelliseksi ja lopullista mielen heräämistä odottavaksi uneksi. Pelko korvataan Rakkauden kantavalla voimalla.


Totuus virtaa vain tyhjään ja hiljaiseen mieleen, vapauttaen uneksijan Elämän todellisuuteen!


Tämäkin on kohtalon kirjoittamaa!

Valo%20ja%20pimeys1-me.png

Valo ja va­lot­to­muus

Teemme valintaa näiden kahden välillä jokaisen päivän jokaisena hetkenä aina uudestaan ja uudestaan erilaisten elämämme asioiden parissa.


PUHDAS SYDÄN on portti Valoon!💛


Tehdään päivittäin sellaisia tekoja, ajatellaan sellaisia ajatuksia ja ilmaistaan itseämme sellaisilla sanoilla, jotka tuntuvat puhtailta ja hyviltä sydämessämme. Puhutaan asioista totuudellisesti muita ja itseä kunnioittaen. Tehdään toisillemme pyyteettömiä palveluksia aina kun elämä antaa siihen mahdollisuuden. Näin puhdistamme ja pidämme sydämen puhtaana ja tahdistamme sen valon vä­räh­te­ly­taa­juu­del­le.


Avaa mielesi sydänvalolle


Yrittäessäsi parantaa itsesi tuomalla valon pimeyteen, yrität rakentaa vain ”parempaa versiota” itsestäsi ja pidät kärsimysitseäsi elossa. Erillisen mielesi harhaa ylläpitävää ajatusjärjestelmää et voi parantaa!


Tuomalla pimeyden valoon purat lempeästi kaiken harhan ja epätodellisen itsestäsi – saat käyttöösi kaikki lahjasi ja koko alitajuisen potentiaalisi. On valittava toistuvasti ykseystietoisuus, koska vain totuus voi poistaa erillisen mielen harhasi ja avata mielesi sydämesi valolle!

Poista%20esteet%20Valon%20tielt%C3%A4!%20(7)-me.png

POISTA ESTEET VALON TIELTÄ

Tutki kehomielesi varjoja ja energiatukoksia. Kohtaamalla tietoisesti ja hyväksyen elämän energiasi virtausta rajoittavat ja estävät tekijät, avaudut elämää ylläpitävälle ja kantavalle voimalle – rakkaudelle. Salliessasi elämän ilmentyä sellaisenaan, kuin se kulloinkin on, vapaudut luonnolliseksi omaksi Itseksi ja voit havaita laajempaa todellisuutta. Avauduttuasi haluat antaa elämälle vastalahjasi. Lahjasi, jotka elämä sinulle syntymässäsi lahjoitti.


Voimme olla tietoisia joistain käsittelemättömistä elämämme asioista, mutta yleisemmin ne ovat meille kuitenkin täysin tiedostamattomia asioita. Emme oikein pääse niihin mitenkään käsiksi, emmekä tiedä selvää syytä hankalaan oloomme tai käyttäytymiseemme. Voimme nähdä kärsimystä aiheuttavat asiamme joko itsen ulkopuolisena eli projisointina tai sisäisenä mielikuvana, ajatuksena ja tunteena.


On suunnattava tajuntamme kohti sisäisyyttä ja aloitettava antoisa itsetutkimus ja -kasvatus. Sydämen henkisen kotimme – ympärille kertynyt kipukuori on murrettava. Poistettava esteet valon tieltä ja lopetettava rakkauden rajaaminen pois itsestämme. 


Mielen%20varjot%20(5)-me.png

MIELEN VARJOT PA­RAN­NE­TAAN SIELLÄ, MISSÄ NE OVAT SYNTYNEET!

Meidän pitää kyseenalaistaa ja ymmärtää mielemme ulospäin suuntautunut luonne. Mieli heijastaa varjomme elämän valkokankaalle ja yrittäessämme ratkaista ongelmiamme syyttämällä valkokankaan tapahtumia ja ihmisiä, luvassa on vain lisää uusia ongelmia. Tämä on syy, miksi maailmamme tila on nykyinen.


Emme näe silmillämme vaan mielellämme, joten meidän on käännettävä mielemme sisäänpäin ja aloitettava maailman parantaminen mielemme osista, jotka heijastavat varjomme maailman ylle.


Jossain vaiheessa ymmärrämme, että kuvittelemamme oma mielemme onkin vain ajatus erillisestä "Minästä", jota todellisuudessa ei ole edes olemassa. Todellisuudessa on vain yksi ikiaikainen kollektiivinen Mieli – puhdas tietoisuus! 


Aivojemme automaattinen ajatusprosessi ajattelee itsekseen ja luo meille illuusion erillisestä ajattelijasta – Minästä, jonka kehomme, tarinamme ja toiset ihmiset vahvistavat. Meidän tulee tiedostaa ja oivaltaa syvästi tuo ajatusprosessi, joka samaistaa meidät erilliseen Minään ja aiheuttaa meille jatkuvan psykologisen kärsimyksen. Nähdessämme sen ainoastaan ajatusprosessina, ei Totena, vapaudumme jatkuvan ajattelumme aiheuttamasta kärsimyksen ja nautinnon kehästä!


Annetaan omien ajatustemme ja tunteidemme nousta tietoisuuteemme kiinnittymättä niihin, päästetään niistä irti ja annetaan ne ajatustemme alkulähteelle! Todistamme vain mistä ajatuksemme tulevat ja mihin ne häipyvät. Mielen todellinen luonto on ykseys hengen kanssa.


Tämän oivalluksen jälkeen mielen tahrat pyyhkiytyvät automaattisesti pois ja elämän valkokankaasta tulee ongelmaton ja kirkas. 


Pelastimme itsemme maailmalta ja maailma pelastui meiltä!

02%20aivot%20ajattelu%20(1)-me.jpg

Viimeinen aja­tuk­se­si voi olla pe­las­tuk­se­si!

TAI AINAKIN MAH­DOL­LI­SUUS MUUTTAA ELÄMÄSI.

Oliko olemassa yhtään mitään, ennen kuin sinä ajattelit sitä?


Tarkkaile viimeisen ajatuksesi alkulähdettä. Onko se ego-mielesi – Elämästä erillisen ja kuvittelemasi ”minän” – luoma yksityinen ajatus vai ykseydellinen Sydämen/Hengen tiedon ajatus? Haluatko tämän hetken ”todellisuutesi” olevan korkeimmasta parhaastasi tietämättömien minä –ajatusten ja halujen harhaluomus vai Kaikkitietävän viisauden luoma todellisuus – Totuus? Valitset joko pelkoon perustuvan ego-tietoisuuden eli egon ajatusjärjestelmän tai Sydämen/Hengen tiedon, viisauden ja rakkauden eli Pyhän Hengen ajatusjärjestelmän. Erillisyyden tai Ykseyden! Valheen tai Totuuden! Pelon tai Rakkauden! Voit valita vain toisen, et molempia, koska ne ovat luonteeltaan täysin toistensa vastakohdat ja täten toisensa poissulkevat.


Luot omilla ajatuksillasi maailman, jota sitten havainnoit, koet ja pidät totena. On vain sinun mielesi, joka yksinään on luonut maailmasi. Katselet vain mielesi eri muotoja elämän valkokankaalla. Huolella rakentamasi minä on vain ajatus, käsitys itsestäsi – ei muuta! Mielesi luo myös ihmiskunnan yhteistä todellisuutta. Omat yksityiset menneisyyden ajatuksesi luovat tulevaisuutesi. Ajatus laajetessaan ei jätä omistajaansa. Ajatukset aiheuttavat luonteensa mukaisia seuraamuksia, joita mieli sitten katselee kokien ne totena!


Ulkoiset tapahtumat ovat sisäisen olotilasi heijastumia. Voit tehdä aina mielenmuutoksen ja parantaa mielesi. Korvata syylliset, tuomitsevat ja arvostelevat ajatuksesi viattomilla, puhtaan rakkauden ajatuksilla. Nähdä pyhyys sekä itsessäsi että kanssakulkijoissasi. Voit luopua aisteillasi havaitsemasta maailmasta ja nähdä, että maailma on neutraali. Annat itse maailmalle mielesi mukaisen merkityksen. Tehtyäsi mielenmuutoksen maailman suhteen, näet sen uusin sisäisin silmin. Havaitseminen muuttuu Hengen tiedoksi, joka ohjaa ajatteluasi ja toimintaasi sekä palauttaa todellisuuden näkökykysi!


Ajatusten loppuessa ajattomuudessa mieli on tarpeeton. Todellinen näkeminen ja tietäminen korvaavat sen. Mielellä on silti oma tarpeellinen paikkansa arjen askareissa ja muistiakin välillä tarvitaan. 


Sinä valitset ajatuksillasi oman elämäsi seuraukset! Valintasi on joko oman mielesi luoma aikaan sidottu harhatodellisuus tai ajaton ja ikuinen Hengen todellisuus, läsnäoleva Totuus – Nykyhetki!


Valitse vaihtoehto, joka on korkeimmaksi parhaaksesi!

Totuuden%20Alttari%20-%20Vapauttajasi-me.png

TOTUUDEN ALTTARI – VA­PAUT­TA­JA­SI!

Mielessäni on Totuuden alttari! Paikka, jossa kaikki hyökkäävät ja puolustavat ajatukseni syntyvät ja jossa voin ne myös lopettaa.


Se on pyhä anteeksiannon alttari, jossa kaikki syylliset ja tuomitsevat ajatukseni tulevat nähdyksi ja puhdistetuksi. Se on paikka, jossa voin antaa mieleni varjot Pyhän Hengen parannettavaksi ja alkulähteen sulatettavaksi.


En voi itse parantaa jakautuneen, pirstaloituneen ja elämästä erillisen mieleni virheohjelmaa, joten anteeksiannan tarkoituksellisen erehdykseni, nukkuvan mieleni sekä kehoon ja maailmaan projisoitumiseni.


Löytämällä jokaiseen elämäni asiaan sisälläni olevan totuuden, löydän rakkauden ja sisäisen vapauden. 


Tarkkaillessani mieleni havaintoja maailmasta, valitsen tuomitsevat ja rakkaudettomat ajatukset Totuuden alttarille, jossa voin anteeksiantaa valheellisen näkökykyni ja nähdä ne toisin. Tietoisuuden valossa voin nähdä mieleni varjot ja maailmaan heijastamani kivut, antaakseni ne Armon rakkauden parannettavaksi.


Totuuden alttari vapauttaa ja sovittaa tiedostamattoman, erillisyydestä johtuvan syyllisyyteni ja rangaistuksen pelkoni. Se oikaisee erehdykseni, parantaa maailman näkökykyni sekä palauttaa mieleeni valon ja elämän todellisuuden! Voin pyytää ja sallia armon itselleni!


Tämä on Hengen armolahja, erillisyydestä ykseyteen vapauttaja!

1622127955952_Nimet%C3%B6n%20suunn.malli%20(5)-me.png

syyl­li­syy­des­tä va­pau­tu­mi­nen elämän op­pi­läk­sy­nä!

Syyllisyys tiedostamattomassa mielessäni vaatii sovituksen, jonka voin tehdä anteeksiantaen kaikki elämäni ihmiset ja asiat, jotka minua ärsyttävät tai aiheuttavat peloistani johtuvia negatiivisia tuntemuksia ja mielialoja. 

 

Nähtyäni eräänä päivänä lähietäisyydeltä tuomitsevien, arvostelevien ja syyttävien ajatusteni, ajatuslaajentumieni johtuvan vain omasta syyllisestä mielestäni, halusin todella korjata tilanteen. Tajusin, että näen kaikkialla aina vain oman mieleni sisällön, joka havainnoi ja tulkitsee näennäisiä toisia ihmisiä ja maailman asioita. Maailmassa on siis todellisuudessa vain minun mieleni, ei muita mieliä. Oman erillisen mieleni projisoiva luonne vain harhauttaa minut näkemään ja kuvittelemaan, että olisi myös muita erillisiä kehomieliä ikiaikaisen Hengen lisäksi. Tämä on yksi iso erillisyyden harha purettavaksi.

 

Näin ja oivalsin perusteellisesti, että ajatukseni kohdistuvatkin vain ja ainoastaan minuun, koska katselen koko ajan vain oman mieleni sisältöä kaikessa ja kaikkialla. Näen toiset aina kaltaisenani. Oivalsin täysin, että koko kärsimykseni lähde olikin vain omassa mielessäni ja päätin välittömästi, että en halua enää sekuntiakaan kärsiä tuomitsemalla, arvostelemalla ja tuhoamalla rakasta omaa Itseäni eli Jumalan olemusta sisälläni! En halua enää kärsiä niistä kaikista tuomitsevista ja arvostelevista ajatuksistani, joita alitajuinen syyllisyyteni mielessäni oli koko elämäni pyöritellyt ja hankalaa olotilaani aiheuttanut. Sitä edes itse mitenkään tiedostamattani.

 

Nähtyäni todellisen juurisyyn kärsimykseeni halusin aloittaa itseni parantamisen. Päätin kääriä hihat ylös ja alkaa hommiin itseni kanssa. Vihdoinkin tiesin, että minun pitää parantaa oman mieleni sisältö vaihtamalla se täysin toiseen ja parempaan versioon. Muistaa todellinen identiteettini!

 

Haluan puhdistaa mieleni tarkkaillen valppaasti ajatuksiani ja niiden lähdettä. Tahdon valita toistuvasti viattoman mielen vapauden, Pyhän Hengen ajatukset ja tietoisuuden tiedon. Vähitellen mieleni sisältö vaihtuu täydellisesti toiseen – erillisyydestä ykseyteen. Se on meidän jokaisen tehtävä tässä maailmassa. Kyse on vain siitä, kuinka kauan haluamme tuota valintaa pitkittää ja ”nauttia” erillisyydestämme, joka onkin lopulta kärsimyksemme.

 

Periaatteessa kaikki ihmiset, maailman muodot ja asiat ovat neutraaleja. Annan niille itse oman mieleni sisällön mukaisen merkityksen. Tarvitsen toisia ihmisiä nähdäkseni heissä todellisen identiteettini kuvittelemani valheellisen itseni sijasta. Tietääkseni olevani oikealla tiellä – tiettömällä Vapauden tiellä! Kotona, josta todellisuudessa en koskaan ole poistunutkaan muuta kuin väliaikaisiin ajallisiin ajatuksiini.

 

Anteeksiannossa egon virheellinen, syyllisyyteen ja pelkoon perustuva ajatusjärjestelmä korvataan Pyhän Hengen rakkauden aja­tus­jär­jes­tel­mäl­lä ja tietoisuudella. Valinta pyhän rakkauden puolesta tehdään omia ajatuksia tarkkaillen, anteeksiantaen ja valiten joka hetki, toistuvasti mielen puhtaus ja viattomuus. Mielen todellinen vapaa luonto – Henki! 

 

Maailman tarkoituksena on anteeksianto omalle erehdykselle, väärään mieleen samaistumiselle sekä kaikkien ihmisten ja maailman asioiden näkeminen pyhin silmin. Muistaa maailmassa se osa mielestä, jossa valkeus asuu ja heijastaa tämä valkeus maailman ylle. Pelastaa itseni maailmalta niin maailmakin pelastuu. Vaikka maailma parannetaan ainoastaan omassa mielessä, silti maailmassa eletään kaikkia luotuja kunnioittaen ja apua tarvitsevia auttaen sekä ympäristöstä huolehtien.

 

Saadakseni ja ymmärtääkseni tämän syyttömyyden ja pelastuksen lahjan, minun on annettava se edelleen muille, jotta voisin vastaanottaa sen itse. Lahja yhdistää näennäiset erilliset kehomielet Ykseydeksi. 

 

Kuvittelemalla itseni maailman haluamalla tavalla syntiseksi, lukitsen itseni jälleensyntymien kiertoon. Vapautan itseni syyllisyydestä, koska vain sydämessä itsensä puhtaaksi ja viattomaksi tunteva voi palata jo maanpäällä Kotiin. Muistaa todellisen vapaan oman luonteensa – Rakkauden!


1619944514558_Kaksi%20eri%20tapaa%20n%C3%A4hd%C3%A4%20maailma-me.png

kaksi eri tapaa nähdä maailma!

On olemassa kaksi eri tapaa nähdä fyysinen maailma ja tästä seurauksena on kaksi eri maailmaa. 


Kehon silmin tai Pyhin silmin nähtävä maailma. Ego-mielen kuoleman tai Hengen ikuinen maailma. Epätodellinen tai Todellinen maailma. Syyllisyyden tai Anteeksiannon maailma. Pelon ja kärsimyksen tai Rakkauden maailma. 


Molemmat maailmat ovat pelkästään käsityksiä omasta itsestäsi eli siitä, miten näet ja koet itsesi. Oletko samaistunut eli identifioinut itsesi omaan kehomieleen vai Henkeen? Voit valita vain toisen maailman ja maailmasi tulee olemaan sen mukainen.


Hengen näkökyky annetaan, kun siihen ollaan valmiita, mutta valinta sen puolesta on kuitenkin tehtävä. Pyhin silmin näet kaikessa vain joko rakkauden ilmaisua tai rakkauden pyyntöä, joten tulet aina reagoimaan kaikkeen vain rakkaudella - todellisella Identiteetilläsi! 


Kehon silmin näet taas kaikessa pelkästään ego-mielesi projektion eli alitajuisen syyllisyytesi ja siitä johtuvat kaikki pelkosi, joten tulet aina reagoimaan kaikkeen vain vihalla, arvostelulla, ylimielisyydellä ja muiden pelkojesi tavoin. Joko hyökäten tai puolustaen valheellista identiteettiäsi. 


Kumpaan näkötapaan sinä sitoudut? Kumman maailman sinä haluat valita? 

El%C3%A4m%C3%A4n%20parannusohjelma!-me.png

Elämän pa­ran­nus­oh­jel­ma!

Ihmisen elämä on hienosti järjestetty. Elämäämme on tuotu aivan lähituntumalle kaikki ne asiat, joita itsessämme pitää vielä parantaa. Lähemmäksi kuin arvaammekaan. Vedämme puoleemme ja kohtaamme arjessa erilaisia ihmisiä ja asioita, jotka toimivat tienviittoina ja askeleina kohti parantumistamme. Elämä kuljettaa meitä haasteista ja menestyksistä toiseen tajutaksemme, mikä kaiken taustalla on ja mitä näistä pitäisi mahdollisesti oppia. Mihin me oikein olemme menossa ja miksi?


Sisäisesti haavoittunut lapsemme hakee ulkopuolisesta maailmasta ja toisista ihmisistä hyväksyntää ja lievitystä haavoihinsa, huomatakseen vain kaiken sen rakkauden ja hyväksynnän puutteen, mitä on ollut elämässään aina vailla ja mitä on maailmasta hakenut. Siinä kuitenkaan koskaan onnistumatta. Meidän halumme hakea parannusta maailmassa menestymällä on loputon ja tulokseton. Sen me jo kaikki tiedämmekin.


Voimme siis vain kääntyä sisäänpäin ja tulla tietoiseksi omista kivuistamme, joita meihin on aikojen saatossa tallentunut. Sallia niiden tulla tietoisuuteemme ja aloittaa kipujemme tietoinen kohtaaminen, näkeminen, hyväksyminen ja vapauttaminen. Sydämemme ympärille kertyneen kipukuoren voimme hajottaa näkemällä ja oivaltamalla sen alkuperän. Tehdä se tarpeettomaksi. Sydänverellä ja rakkauden läsnäolevassa syleilyssä tietoisesti kohdatut kärsimyksemme taustoineen vapauttavat meidät vähitellen elämään.


Sisäinen itsetutkimus olkoon vapauttajamme. Ollaksemme se elämän syvin olemus, joka aina olemme olleet ja joka aina tulemme olemaan. Itse vapauden ja rakkauden olemus!


Elämä pelastaa meidät itseltämme!

1623836667239_burnout-2165865_1920-me.png

Suostu murtumaan, kun tiedät aikasi koit­ta­neen!

Valheet palavat pois tuskan roviolla vapauttaen Totuuden – Todellisen Itsesi! Pimeys muuttuu Valoksi! 💛


 Älä pelkää, et voi kuolla kuin egollisesti ja tuon illuusion onkin kuoltava enemmin tai myöhemmin. Totuus on aina ollut ja tulee aina olemaan Todellinen Identiteettisi.

Vanhan minän on murruttava, jotta Todellinen Identiteettisi voi jälleensyntyä. Totuus ei sovi samaan kehoon valheen kanssa, koska se on Yksi eli Ykseys! Ei koskaan kakseus.


Kehittämällä minääsi/mieltäsi, luot vain uusia harhan tasoja ja muotoja. Hauskoja unia, joista egosi nauttii, mutta sisälläsi tunnet edelleen suurta vajavaisuutta. Ei ole hyvä olla. Oikea Rakkaus ja Täyttymys puuttuvat! 


Purkamalla epätodellisista ajatuksista ja mielikuvista vuosien aikana rakentamasi uni-minän aloitat todellisuuteen vapautumisen. Kehomielesi kivuista kasatun suojakuoren on heräämisen prosessissa asteittain rikkouduttava, murruttava Korkeimman Voiman ja Totuuden tieltä. 


Todellisuus, Totuus, Vapaus ja Rakkaus ovat jo sisimmässäsi valmiina odottamassa vain sitä, koska olet valmis luopumaan maailman aistinautinnoista ja omasta tahdostasi. Odottamassa, koska ihan oikeasti olet saanut kärsimyksistäsi tarpeeksi ja haluat vapautua itsestäsi. 


Vapauttava Voima on jo meissä kaikissa valmiina ja sekin on ennalta määrätty, koska Se meille suodaan, ja koska olemme valmiita sen vastaanottamaan! Joudumme kuitenkin itse osallistumaan omien uniharhojemme purkutalkoisiin, koska vain niiden rakentajalla on valta purkaa ne. Olemmehan vapaan tahdon olentoja.


 Ei muuta kuin lähdetään hommiin, jos niin tahdot.

1615645107404_1-me.png

An­teek­sian­to itselle!

Maailmaa eli egon valtakuntaa pystyssä pitävä, ainoa pysyvä asia on ajalliseen kehomieleen sidottu synti. Ikuisuuden muuttumaton Henki on täynnä iloa ja rakkautta, eikä tiedä synnistä yhtään mitään. Voit kokea syntiä vain omassa mielessäsi, et Todellisuudessa!


Anteeksiannossa annat anteeksi omaan mieleesi eli egon pelokkaaseen ajatusjärjestelmään samaistumisesi, sekä siitä johtuneet virheesi. Ymmärrät syyllisen mielesi luomien ajatusten projisoivan maailmasi. Antavan kaiken merkityksen havaitsemallesi maailmalle. Anteeksiannat valheellisen näkökykysi ja kanssakulkijoidesi syyttämisen.


Pyydä ja anna Hengen oikaista ja pyyhkiä pois erehdyksesi, jota koskaan ei Todellisuudessa tapahtunutkaan. Palaat takaisin Kotiin – Hengen yhteyteen, tietoon ja näkökykyyn – Rakkauteen, josta et koskaan lähtenytkään! Saavut erillisyyden maailmasta ykseyteen – illuusiosta Totuuteen! Voit ottaa menneisyyden kokemukset ja opit nykyhetken palvelukseen.


Syyllisyys on egon sisäinen tunne siitä, että "olen jotenkin vääränlainen, viallinen ja huono” tai ”olen paha, syntinen ja ansaitsen rangaistuksen”. Tämä on pelkästään ego-mielen syyllisyyttä, joka ei ole totta ikuisessa Todellisuudessa. Kukaan muu ei sinua syytä, tuomitse ja rankaise kuin sinä itse.


Miten Rakkaus voisi ikinä rangaista sinua? Ei mitenkään. Anna rakkaudessa anteeksi muille ja itsellesi. Anteeksianna mielesi luoma epätodellinen maailma. Näin teet tekemättömäksi pelon vallassa tekemäsi virheet ja pelastut omaksi Itseksesi. Olet jo saanut anteeksi!


Anteeksiannossa muistat todellisen Itsesi. Perimmäiseltä ja syvimmältä olemukseltasi olet puhdas ja viaton rakkaus – yhtä alkulähteesi kanssa.


Voit aina elämässä virheitä tehtyäsi sovittaa ja oikaista erehdyksesi – väärään mieleen samaistumisesi. Pyytää ja sallia armon itsellesi. Antaa valkeuden loistaa mieleesi.


Palata egon erillisyydestä Hengen yhteyteen – Ykseyteen!

1618649787993_El%C3%A4m%C3%A4%20on%20Rakkauden%20lahja%20ihmiselle!%20(6)-me.png

Elämä on Rakkauden lahja ihmiselle!

Ihmisen elämän tarkoitus ei ole elää kärsimyksessä, vaan rakkaudessa ja ilossa. Jokainen elämämme hetki on pyhä, arvokas ja korvaamaton. Kerran sen elettyämme, se ei enää koskaan palaa.


Olemme koko ajan ikuisessa nykyhetkessä, jossa valitsemme samaistumisen joko ikuiseen henkiolemukseemme tai ajalliseen kehomieleemme. Ikuisuus on kuitenkin aina meissä, valitsemme me kumman tahansa. Emme voi koskaan kadottaa todellista Pyhää Itseämme!


Elämän kantava voima, rakkaus, asettuu aina silloin meitä tukemaan, kun sen omalta it­se­riit­toi­suu­del­tam­me sallimme. Meidän pitää käyttää omaa vapaata tahtoamme arvostaaksemme ja hyväksyäksemme ainoastaan Korkeimman Rakkauden. Luovuttava maailman ajattelutavasta sekä valheellisesta itsestämme ja sen haluista palvoa pelon maailmaa.


Sydämemme kipukuoren murruttua ja luovuttuamme väärän tahon palvontaan suuntautuneesta omasta tahdostamme, voimme antautua Elämän syliin ja antaa rakkaudelle mahdollisuuden asettua meihin taloksi. Rakkaus voi asuttaa vain elämälle herkistynyttä ja nöyrää ihmistä. Itseriittoinen ja kova ihminen pärjätköön omillaan, koska rakkauden toimivalta ei ulotu tällaisen ihmisen tahtoon.


Voimme valita joko oman erillisen erinomaisuutemme ja kaik­ki­voi­pai­suu­tem­me luoman pelokkaan maailman tai Pyhän Itsemme ja Rakkauden Kaikkiallisen voiman ja todellisuuden – johdatuksen. Elämän Rakkauden luomassa maailmassa!


Elämälle oikealla tavalla nöyränä ollessamme voimme saada eheyttävän ja parantavan armon rakkauden kylvetyksen. Kokea sisäisyytemme syvimmän olemuksen – Rakkauden. Alkuperäisen kotimme, josta olemme lähtöisin, ja joka meihin on laajentunut. Laajentaaksemme sitä edelleen ja muistaaksemme jälleen keitä me todellisuudessa olemme. 


Tietoisuudesta nousee huulilleni hiljaiset sanat: Minä olen Rakkaus niin kuin sinäkin. Rakkaus on Kotini! 


Olemme todellisessa Elämän ytimessä – Totuuden äärellä. 

Kiitos Elämän lahjasta!💖

1620997985305_El%C3%A4m%C3%A4%20on%20yksi%20iso%20meditatiivinen%20harjoitus!-me.png

Elämä on kuin yksi iso me­di­ta­tii­vi­nen harjoitus!

Mielen rauha menetetään aistien samaistuessa maailmaan ja saavutetaan luopumalla aistimaailmasta sekä kääntymällä ja laskeutumalla omaan syvään sisäisyyteen. Maailman muodon tason ilmentymät vaihdetaan muodottomaan ja maailmassa ilmentymättömään todellisuuteen – Elämään.


Ihmisen elämä on onnellista ja rauhaisaa, jos hän elää koko ajan, joka hetki, elämän todellisuuden täydellisesti hyväksyen ilman mielen tarvetta muuttaa sitä joksikin muuksi. Todellisuus on sitä, mitä se kulloinkin ON! Miten ihmisen pieni mieli voisi sen muuksi muuttaa. Mielen halu muuttaa sen hetkistä todellisuutta luo vain mielen kärsimyksen. Se ei saa muuta aikaan. Se on sama kuin tuulisena päivänä luonto taistelisi tuulta vastaan ja yrittäisi saada sen tyyntymään. Se ei vaan mitenkään voi onnistua. Se ei kuulu sen toimialueeseen ja tehtäviin. Tuuli tyyntyy, kun on tyyneyden aika. Tuulen aikaansaaman lähteen niin päättäessä – ei yhtään aikaisemmin eikä myöhemmin.


Elämään eli mieleen palautuu rauha mie­len­kään­tö­tem­pul­la, jossa mieli käännetään sisäänpäin aistimaailmasta ja laskeudutaan omaan sisäiseen tyyneen hiljaisuuteen. Todellinen Elämä odottaa siellä solutason hiljaisuudessa. Hiljaisuudessa, josta kaikki saa alkunsa ja johon kaikki päättyy. Elämän ykseys koetaan olemalla tuossa jatkuvassa meditatiivisessa Elämän läsnäolon tilassa ja nykyhetken synkroniassa.


Hiljainen mieli mahdollistaa elämän kulun ihmettelyn, seuraamisen ja kokemisen. Elämän tapahtumia voi tarkkailla ja lopuksi pelkästään todistaa, puuttumatta mitenkään sen luonnolliseen kulkuun. Elämä elää meitä toteuttaessamme sisältämme nousevia elämän impulsseja ja arjen välttämättömiä toimenpiteitä.


Ennen tuon tilan saavuttamista ristiriitainen mieli on eheytettävä ja selkeytettävä laittamalla kaikki omat arjen asiat ja ihmissuhteet kuntoon. Ne elämän sotkut, jotka sisäinen paha olo on aikoinaan aikaansaanut ulkoiseen todellisuuteen. Sisäisen syyn parantaminen korjaa ulkoisen elämän olosuhteet ja päinvastoin. Anteeksianto poistaa syyllisyyden.


Elämän ilo, rauha ja vapaus palautuu mieleen!


 

1621612140964_Rakkaus%20on%20Pyh%C3%A4%20Nykyhetki-me.png

Rakkaus on pyhä nykyhetki!

Rakkaus on olemisen tila. Oleminen!


Rakkaus on ajaton ja rajaton pyhä nykyhetki Sydämen hiljaisuudessa! Se on olemisen tila, joka saavutetaan omat kivut kohtaamalla ja ne parantamalla.


Pyhän nykyhetken edellytyksenä on puhdas ja tyhjä mieli sekä avara sydän. Totuus virtaa vain tyhjään mieleen sekä puhtaaseen ja viattomaan sydämeen. 


Laskeutuessani Sydämen hiljaiseen levollisuuteen, olemassaolon tilaan, voin raivata esteet Rakkauden ilmentymisen tieltä ja astua pyhään nykyhetkeen, jossa Rakkaus asustaa. Saan mielenrauhan. 


Pyhä nykyhetki on portti Hengen luo! Minulle ja sinulle annetaan se, mitä sydämestämme todella haluamme. Pyhän nykyhetken todellisuudessa olen se, mikä minä olen. Olen rakkauden laajentuma niin kuin sinäkin. 


Pelastun itseltäni Rakkauden saadessa tilaa minussa. Totuuden valo sisälläni auttaa minua näkemään mieleni kerrokset, jotka vielä estävät Rakkauden kokemukseni. Näen ja irtipäästän tietoisuuteeni nousevat erillisyyden harhakuvat ja -ajatukset. Ne haihtuvat pois Alkulähteen Totuudessa.


Rakkauden esteet, mielen kerrostumat poistuvat myös hyväksymällä ne osaksi itseä ja elämää sekä näkemällä ja oivaltamalla niiden sanoman, antamatta niille sen enempää huomiota. Mielen harhat eivät kestä Totuuden valon läpivalaisua. Paljastuessaan ne haihtuvat pois ikuisen Totuuden tieltä palauttaen todellisuuden näkökyvyn. 


Elän maailmassa, mutta en ole maailmasta. Maailma ei ole kotini – Henkinen Kotini on siellä, missä Sydän on! Maailmasta en löydä pelastusta, joten minun pitää haluta Kotiinpaluuta enemmän kuin mitään muuta tässä maailmassa!


Pyhän Hengen ääni minussa kertoo, mitä minun kulloinkin kuuluu tehdä pelastuakseni Kotiin – Rakkauteen! Luonnolliseksi omaksi Itsekseni.💖

Nimet%C3%B6n%20suunn.malli%20(42)-me.png

IT­SE­TUT­KI­MUS – IN­TUI­TII­VI­NEN NÄKEMISEN PROSESSI

ITSETUTKIMUS ON SEKÄ PROSESSI ETTÄ PÄÄMÄÄRÄ!


Päämäärä ja lopullinen todellisuus on pysyvä ja luonnollinen Minä Olen –tila eli Itsen oivaltaminen. Itsetutkimus on johtolangan seuraamista oivallukseen saakka. Tutkimme tuon olemassaolotilan löytymistä ja siinä pitäytymistä, kunnes siitä tulee luonnollinen olotilamme. Olemme elämän tärkeimmän asian äärellä, joka on mahdollista vasta, kun sielu on saavuttanut tietyn kehitysasteen.


Tätä itsensä näkemisen prosessia voisi kuvata omien käsittelemättömien ja kärsimystä aiheuttavien kipujen koh­taa­mis­pro­ses­sik­si. Sydänkeskuksen ympärille aikojen saatossa kertyneen kipukuoren, tukkeutuneiden energiakerrosten murtamisena ja poiskuorintana avautuaksemme todelliselle ytimellemme – Ikuisuuden olemukselle!


Sinun ei tarvitse muuttaa itseäsi, vaan olla oma itsesi ja ymmärtää, että kaikilla ominaisuuksillasi on jokin tarkoitus. Hyödynnä kaikkia ominaisuuksiasi omassa elämässäsi. Jonkin ajatusmallin, uskomuksen tai tunteen aiheuttaessa sinulle toistuvasti kärsimystä, voit alkaa tutkiskelemaan sen syntyperää ja sanomaa. Mitä tämä ajatus tai tunne yrittää kertoa sinulle ja miten se haluaa auttaa sinua? Mikä on sen tarkoitus?


Voit tehdä itsetutkimusta ja -kyselyä ollessasi levon tilassa valmiina ottamaan tiedon vastaan. Haluat nähdä itsessäsi jotain, mitä et ole ennen halunnut nähdä. (Jos koet, että et pysty yksin kohtaamaan kivuliaita asioitasi niin suosittelen näiden asioiden käsittelemistä ammattiauttajan kanssa.)


Pysähdy, laskeudu, hengittele ja hiljennä mielesi. Ota yhteys tietoisuuteesi ja salli elämän läsnäolotilan avautua sinussa. Aloita omaan mieleesi tutustuminen ja sen tarkastelu. Yritä nähdä mielesi heijasteet sinusta erillisenä ja yritä olla samaistumatta niihin. Mielesi ollessa rauhallinen, tyyni ja tyhjä voit nähdä sen isona puhtaana valkokankaana, jota vasten heijastat ajatuksia, sanoja ja mielen kuvia. Olet siirtynyt mieleen samaistujasta todistajaksi!


Voit palata johonkin sinulle kärsimystä aiheuttavaan muistoon, tilanteeseen, tapahtumaan tai henkilöön, tai voit kohdata nykyhetkessä mieleesi nousseita ajatuksia, sanoja, värejä tai mielikuvia. Nykyhetki pyrkii nostamaan alitajunnastasi pintaan asioita ja tuntemuksia, joita et ole silloin pystynyt kohtaamaan ja käsittelemään. Alitajunta on suojellut sinua silloin jostain hyvästä syystä, mutta nyt olet valmis kohtaamaan tuon asian. Haluat vapauttaa kehomieleesi jumiutuneen energian. Se haluaa tulla kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi. Ystävyydellä. Ole sen kanssa ystävyyden ja levon tilassa. Avaudu sille ja kuuntele, mitä asiaa sillä sinulle on.


Huomaa, että olet se, joka katselee näitä ajatuksia, tunteita, sanoja ja kuvia. Voit kysyä itseltäsi, että oletko sinä tuo mielikuva tai ajatus? Missä on se henkilö, josta tämä mielikuva kertoo? Löydätkö sen henkilön, ketä asia koskee jostain mielesi osasta vai haihtuiko tuo mielikuva henkilöstä heti pois, kun se tuli huomatuksi? Mitä jäi jäljelle? Huomaa sisäisen tarinankertojasi olevan kärsimyksesi lähde. Paljastumalla se häipyy. Mielen harhakuvat eivät kestä totuuden valoa.


Voit myös kiinnittää huomiosi kehosi tuntemuksiin. Tunnetko jotain sinua haittaavaa tunnetta kehossasi? Mikä on reaktiosi tuohon kehotuntemukseen? Nouseeko jotain muistoja mieleesi? Mitä mielikuvia, ajatuksia tai sanoja nousee mieleesi? Mitä tämä mielikuva kertoo sinusta? Mitä olet tämän kautta? Tarvitsetko sitä vielä? Onko siitä vielä sinulle apua vai voitko jo luopua siitä?


Anna mieleesi nousseille asioille huomiota ja rakkautta. Kerro itsellesi, että kaikki on hyvin!

Kohtaamalla kipeät asiasi ja näkemällä, että ne eivät ole enää totta, voit luopua niistä.


Kaikki kärsimyksesi on pohjimmiltaan erossa olemisen kokemusta todellisesta Itsestäsi ja Elämästä.

Kärsimyksesi keskellä on ajatus minusta jossain muodossa. Koet erillisyyttä Elämän kokonaisuudesta – Ykseydestä!


Sisäinen itsetutkimus ja -oivallus on vapautesi avain!

Tarinasta%20todellisuuteen%20vapautuminen5-me.png

VAPAUDEN TIE ON OLEMISTA OMASSA TODELLISESSA OLEMUKSESSAMME, LUONNOLLISEN VAPAASSA OLEMISEN JA LUOMISEN TILASSA, HETKESTÄ TOISEEN VIRTAAVAN ELÄMÄN NYKYHETKEN TODELLISUUDESSA!

Itsen%20oivaltaminen%202-me.png

Vapauden tie on sydämen tie valoon!

Itsen syvä oivaltaminen – tarinasta todellisuuden valoon vapautuminen!


Tarina elämästäsi on ongelma – Itse elämä ei ole ongelma! Elämä tahtoo aina sinun korkeinta parastasi.

Elämä ei ole ongelma, joka pitää ratkaista, vaan elämä on tehty elettäväksi ja koettavaksi sellaisenaan, kuin se nykyhetkessä ilmenee.


Hyväksytään elämän todellisuus sellaisenaan, kuin se juuri nyt ON!


Autan sinua löytämään oman tiesi Vapauteen kyseenalaistamalla ja ymmärtämällä oman mielesi.


Selkeä, avautunut ja vapautunut mieli on sisällemme avautuvaan elämän läsnäolotilaan astumisen edellytys. Se on vapauden tien, ikuisen totuustietoisuuden opiskelun alku, joka johtaa sydämen avautumiseen, sielutietoisuuteen ja yk­seys­to­del­li­suu­teen. Kotiin.


Mielen ja sydämen avautuessa alat tunnistaa, kokea ja olla se, joka todellisuudessa olet aina ollut!


Mielen avauduttua ja vapauduttua yhdistyt avautuneen sydänkeskuksen avulla elämän syvimmän olemuksen – rakkauden – virtaan, joka saa sielunvalosi loistamaan ja toteuttamaan itseään. Pyhä sydänvalosi ja sielun/hengen kotisi kirkastuu.


Tietoisuutesi ja tajuntasi siirtyessä mielestä sydämeen, saat yhteyden Todelliseen Itseesi. Tunnistat, koet ja olet se, joka jo Olet. Olet ilo, valo, rauha ja rakkaus!


Vapauden tiellä kyseenalaistamme ja ymmärrämme oman aikaan, aineeseen ja muotoon samaistuneen mielemme. Vapautamme mielen siltä itseltään purkamalla haitallisia ajatuksia, uskomuksia ja ohjelmointeja. Puramme itse rakentamamme mielen tarinan, ajallisen ajatusketjumme, vapautuaksemme mielen kärsimyksestä.

Vapauta, tyhjennä mielesi ja täytyt valolla, joka Olet!

Tietoisuuden siirtyessä mielestä sydämeen, kuulet paremmin omaa sisäistä viisauttasi ja totuuttasi


Vapauden tie on matka kohti omaa sisäistä viisauttamme, totuuden valoamme ja elämän tietoamme, jonka turvin kohtaamme elämän eteemme tuomat asiat ilman tarinaa.


Läsnäolon valon voima! Totuuden valo osuu ja valaisee mielen heijastamia, tiedostamattomia keskeneräisyyksiä parantuaksemme. Tuomme kaikki varjomme valoon nähtäväksi ja parannettavaksi. Voimme antaa menneisyyden sulaa nykyhetken tietoisuuden valossa.


Rakkaus kutsuu meitä kohtaamaan itsemme ja varjomme vapautuaksemme. Vapaus toteutuu kohtaamalla, käsittelemällä ja hyväksymällä omat alitajuiset varjot, loukkuun jäänet tunne-energiat sekä psykologinen menneisyys, ja kulkemalla itseoivallusten tietä mielestä sydämeen, sieluun ja henkeen.


Voimme muuttaa omaa kohtaloamme tulemalla tietoiseksi tiedostamattomista henkisistä kivuistamme. Alitajunnan haitalliset uskomukset, ehdollistumat ja ohjelmoinnit on purettava, jotta tietoisuus voi avautua meissä ja laajentua mieleemme.


Oma tietoisuuden valo nousee aina varjoista, joten oma sisäinen työmme meidän jokaisen on itse tehtävä. Puramme itse rakentamamme mielen esteet ja rajoitteet, energiasolmumme pois sielunvalomme ja rakkauden loiston tieltä. Löydämme oman sisäisen voimamme ja täyden potentiaalimme oivaltamalla itsemme uudelleen.


Tietoisuudessa kaikki on yhtä ja tietoinen mieli ymmärtää katselevansa vain oman mielensä sisältöä, heijastusta kaikissa ja kaikkialla. On vain yksi, joka on ottanut eri muotoja (nainen, mies, puu, kissa...). Oivallettusi tämän, voit alkaa katsella tietoisesti mielesi heijastamia elämän parannusehdotuksia, kunnes havaintosi on parantunut rakkaudelliseksi Totuudeksi!


Elämällä omaa sisäistä selvätietoa ja totuutta todeksi joka hetki, olemme elämän todellisuudessa, johdatuksessa.


Sisäinen ääneni sanoittaa ja luo elämääni todeksi joka hetki. Tarkkailemalla sanoman syvyyttä ja puhtautta, pysyn oikealla elämän tiellä, mielen vapauden ja valon tiellä.


Vapaudumme oman tien kulkijaksi ja hengeksi, joka opiskelee ihmisyyttä, myötätuntoa ja rakkautta!

OLEN%20(3)-me.png

Ny­ky­het­ken voima

Mielesi voi elää vain ajassa – aikajanalla, jota sen liike luo. Mielen vilkkaus on kuvittelemasi mielen elinehto. Jos pystyt keskittämään mielesi tiukasti ajattomaan ja ajatuksettomaan Nyt-hetkeen, huomaat sen pysähtyvän ja lopettavan toimintansa. Saat kosketuksen Elämän hiljaiseen todellisuuteen. Mielesi haluaa aina pysyä vallassa ja pitää sinut poissa ajattomasta nykyhetken tietoisuudesta, jottei sen elämä loppuisi. Voit harjoittaa mieltäsi vähitellen hiljaisuuteen säännöllisesti hiljentymällä tai meditoiden, sekä laittamalla kaikki elämäsi asiat järjestykseen. Selkeä elämä luo selkeän mielen!


Todellinen elämäsi tapahtuu vain ja ainoastaan Nyt-hetkessä! Sisällesi avautuneessa tyhjässä, vapaassa ja muodottomassa olemassaolon tilassa – Elämän läsnäolossa. Ilman samaistumista kehomieleen, aisteihin ja maailmaan. Elämän todellisuus voi ilmentyä vain tuossa tilassa, ei missään muualla. Elämä muualla on vaan mielesi luomaa – aikaan sidottua kuvitelmaa ja minuutesi tarinaa – joka sisältää menneisyytesi muistot, joita projisoit tulevaisuutesi minuuteen.


Tämän hetkinen elämäsi ei voi tapahtua uudestaan menneisyydessäsi, koska sitä Nyt-hetkeä ei ole enää olemassa. Elämäsi ei voi tapahtua myöskään tulevaisuudessasi, koska se Nyt-hetki ei ole vielä saatavilla. Nämä pohdintasi ovat vain menneisyytesi muistelua ja tulevaisuutesi mielikuvittelua, ei Totta! Tietoisuutesi sisällä voit tehdä matkan aikalinjaa pitkin menneisyyteesi ja nähdä asiat tämän hetken tietoisuuden valossa toisin, vapauttaen samalla kehomieleesi varastoituneen kärsimysenergian.


Mieli haluaa aina muuttaa tai parantaa itseään – se yrittää tulla joksikin muuksi, kuin mitä se on. Pitäisi olla jotain muuta, parempaa, kuin mitä Nyt todellisuudessa ON! Sydän taas tietää, että todellinen rauha ja rakkaus voivat ilmetä vain puhtaassa Nyt-hetkessä, tässä ja nyt, ilman mielen kuvittelua ja kontrollia. Elämä ajassa on mielen illuusio, joka eristää sinut yhteydestä todelliseen Itseesi ja Elämään! Mielen todellinen luonto on ykseys hengen kanssa.


Tule tietoiseksi ja ole koko ajan tietoinen, että todellisuudessa ei ole olemassa mitään yksilöllistä Minää. On olemassa vain ajatus "Minästä", joka on luonut mielesi ja johon nyt uskot. Ei ole siis mitään erilistä Minää ajattelemassa ja toimimassa. On vain korkeampi voima, joka toimii kauttasi ja vastaa kaikista maailman toimista, syrjäyttäen sinun yksilöllisen ja maailman tietoisuuden.


Aito ja luova tulevaisuuden luomisesi tapahtuu vain ikuisessa, ajattomassa  ja ajatuksettomassa Nyt-hetkessä, jossa sisäisen tietosi ja intuitiosi turvin luot tulevaisuuden näkymäsi. Luot tulevaisuuttasi ajatuksin, sanoin ja teoin joka hetki! Menneisyyden opit kannattaa hyödyntää tulevaisuutesi luomisessa.


Luomistyö Nyt-hetken ulkopuolella on erillisyyttä itse Elämästä eli mielen pakottamaa tulevaisuuden työtä, joka yleensä aina kääntyy itseään vastaan. Elämää ei voi pakottaa tapahtumaan, jos se ei tahdo tapahtua!


Yleisesti voidaan sanoa, että masennuksessa mieli on samaistunut liikaa menneisyyden tapahtumiin ja ahdistuksessa mieli seikkailee liikaa tulevaisuudessa. Kaikki (entisten) elämien tapahtumat ilmenevät ja ovat käsiteltävissä vain tässä hetkessä. Aikaa ei ole kuin mielessä!


Luopuessasi tulevaisuuden toivosta, saat tämän hetken Onnen! Saavut läsnäolon tilaan, jossa todellinen Elämä tapahtuu ja ilmenee!


Elämän asioiden tasapainottaminen ja mielen/tunteiden selkeyttäminen ovat eheän läsnäolotilan edellytyksenä.


Olemme aina omaa tietoisuuden tasoamme vastaavassa todellisuudessa, juuri siinä elämän kohdassa missä meidän kuuluukin olla. Nyt-hetki auttaa meitä näkemään, koska olemme harhautuneet erillisen, kehollisen mielen tarinaan; harhaan, jotta voimme palata takaisin elämän yhteyteen ja nykyhetken todellisuuteen.

Samaistuessamme keholliseen mieleen kaikki ajatuksemme koskevat "minän" selviytymistä. Rajaamme itsemme pois todellisuuden rajattomuudesta ja kärsimme.


En halua enää lisätä ajatuksillani, sanoillani ja mielikuvillani Minä-tarinaani mitään, vaan purkaa koko kuvitelmani ja uskomukseni pois. Maailman tarinaa en voi muuttaa, joten korjaan vain oman erehdykseni ja palaan elämän todellisuuteen – Nykyhetkeen!


Kun emme vastusta enää nykyhetken todellisuutta, vaan hyväksymme ja sallimme sen, mikä juuri nyt ON niin emme aiheuta enää itsellemme mielen kärsimystä. 


Mieli on sopusoinnussa ja yhtä elämän todellisuuden kanssa. Olemme hyväksyneet sen, miten asiat juuri nyt ovat!


Itsensä tiedostaminen puhtaassa elämän läsnäolotilassa, Nyt-hetken tyyneydessä, on kaiken itsensä parantamisen ja eheytymisen edellytyksenä. Sisällemme avautuva läsnäolotila voimistuu ja syvenee tietoisuutemme mukaan. Elämän rajaton läsnäolo, todellisuus syleilee sinua ja minua niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.


Minä Olen ja MInä Luon...


Nykyhetken hiljaisuudesta ja sisällesi avautuneesta tyhjästä olemisen tilasta nousee kaikki todellinen tekeminen sekä sanallinen ja sanaton kommunikointi. Tuosta tilasta käsin voit sallia ja todistaa ajatuksien, tunteiden ja elämäntapahtumien ilmaantumisen tietoisuuteesi ja olla takertumatta niihin. Vapautua rajoittuneesta ei-itsestä. Oman psyyken, mielen oivaltaminen ja selkeytyminen ovat edellytyksenä tuohon hetkestä toiseen jatkuvaan olemisen tilaan. Totuus virtaa vain tyhjään mieleen.


Olen Vapauden tien vapaassa virtauksessa!

1615487269835_OLEN!%20(5)-me.png

Elämän sa­lai­suu­den avau­tu­mi­nen!

Ilmennät omaa mieltäsi heijastamalla siitä oman "todellisuutesi", johon nyt uskot. Oman mielesi heijastettava sisältö riippuu mielen itsensä oivaltamisen syvyydestä – tietoisuuden läsnäolon asteesta.


Oma erillinen mielesi on osa tietoisuutta. Tietoisuus heijastuu kauttasi luoden maailmasi. Tietoisuus valitsee aina sen todellisuuden, joka vastaa sen energian värähtelytaajuutta. Tietoisuuden tasoa ja värähtelytaajuttasi voit nostaa sillä, miten suhtaudut eri lähteistä tuleviin ajatuksiin.


Oman erillisen mielen aja­tus­jär­jes­tel­mäs­tä ykseyteen vapautuminen


Oman erillisen mielesi ajatukset eivät ole totta, koska ajatusten lähde on pääosin egon ajatusjärjestelmä. Vä­räh­te­ly­taa­juut­ta­si vastaavia ajatuksia tulee myös hienosyisiltä tasoilta. Energia seuraa ajatusta ja toisinpäin.


Egon ajatusjärjestelmän ajatusten tuottajana on yli 90 % todennäköisyydellä tiedostamaton mieli, alitajunta, josta erillisyyden ajatukset tulevat tietoiseen mieleen, päivätajuntaan. Alitajunta on sekä yksilöllinen että ihmiskunnan kollektiivinen. Ohjelmoitu alitajuntasi toteuttaa henkistä uniohjelmaa, mielesi unielokuvaa päivästä toiseen, kunnes oivallat tämän. Oivalluksesi jälkeen elämäsi elokuvat ja tarinat jatkuvat, mutta katselet ja koet niitä nyt onnellisen tietoisesti. Olet elossa suorassa elämänrytmissä!


Alitajuntasi psykologinen menneisyys sisältää ja muistaa kaikkien elämien kokemukset, traumat, pelot, uskomukset ja persoonallisuutesi luonteen. Se koostuu myös erilaisista minä-tarinoista eli itsetietoisista sivupersoonista, rooleista sekä omista arvoista ja elämän asenteista. Alitajuntasi muistiin on tallentunut lapsuuden 0-7 v. keskeinen kokemusmaailma ja muistot. Siellä on myös lapsuuden ja nuoruuden keskeisimmät sukulinjan ohjelmoinnit, ehdollistumat ja kivut. 


Alitajunta toteuttaa n. 90 % pe­rus­kom­mu­ni­kaa­tios­tam­me. Sieltä löytyvät myös elämämme perusvietit. Alitajuinen uskomusjärjestelmä on kuin itseään toteuttava tulevaisuuden ennustusjärjestelmä!


Olet rakentanut itsellesi pysyvän ja elämästä erillisen mielen rakenteen, jota vahvistat siihen sopivilla ajatuksilla, uskomuksilla ja kokemuksilla säilyttääksesi tai ”parantaaksesi” itse luomaasi ja totuudesta vääristynyttä minä-tarinaasi. Elät Itse elämästä erillistä elämää mielesi aikajanalla. 


Tuomalla varjosi valoon – se lakkaa olemasta varjo!


Ennen kuin vapaudut omasta erillisestä mielestäsi takaisin elämän yhteyteen, tulee sinun tehdä sisäinen työ tietoisen ja tiedostamattoman mielen alueella. Omien alitajuisten varjojen kohtaaminen, työstäminen, hyväksyminen ja integrointi tietoiseen olemukseesi. Tietoisen ja alitajuisen mielen harmonisointi ylitajuntaan on edellytyksenä erillisestä mielestä havahtumiselle sekä korkeamman tietoisuuden avautumiselle mieleen.


Mielen avauduttua myös sydämesi avautuu ja opit sydämen tavan katsoa, ajatella ja kokea elämää. Sydämen ajattelua vahvistava kysymys: Mitä Rakkaus tekisi tilanteessasi?


Sydämellä ajattelu oman sielun resonanssin mukaisesta vä­räh­te­ly­taa­juu­des­ta ja viisaudesta


Mielen yhdistyessä ja tahdistuessa sydämen viisauteesi, saat ajatusenergian rakenteeseen puhtaat ja korkeat värähteet toteuttamaan uutta sydämen hyvyyden todellisuuttasi.


Alitajuntaasi on koodattu sielusi käsikirjoitus, jota toteutat erillisen mielesi unitilassa, kunnes olet valmis kohtaamaan elämän totuudet sekä eheytymään ja harmonisoitumaan takaisin Elämän harmoniseen yhteyteen – Ykseyteen. Uusi tietoisuutesi tarjoaa sinulle nyt entistä enemmän uusia vapaampia vaihtoehtoja – Elämän kiihdytyskaistoja!

Et voi muuttaa heijastettua, epätodellista maailmaa. Voit muuttaa vain mielen, joka heijastaa maailman. 


Ilmennät koko ajan omaa mieltäsi, heijastamalla siitä oman ns. todellisuutesi, johon nyt uskot. Sisältö, jonka mielesi heijastaa, riippuu mielen itsensä oivaltamisen syvyydestä ja tietoisuuden läsnäolon asteesta.


Kyseenalaista elämää koskevat ajatuksesi ja uskomuksesi sekä huomaa mielesi keskeneräiset heijasteet. Saatat huomata todellisuuden olevankin kohdallaan!

Nimet%C3%B6n%20suunn.malli%20(19)-me.png

Uuden Ajan Ihminen - Luo oma elämän tiesi!

Katso ympärillesi. Mitä vielä kaipaat tästä vanhasta maailmasta? Joko haluat jotain muuta?


Herätään ja irrottaudutaan yhdessä vanhan maailman valottomuuden kentistä Uuden Ajan valoisaan ja vapaaseen todellisuuteen, joka on jo sinussa!


Tietoisuutesi laajentuminen ja värähtelytasosi kohoaminen avaa mieleesi uuden totuuden näkymän, jonka turvin voit luoda oman elämän tiesi läpi ihmiskunnan välttämättömän muutosvaiheen. Auttaen samalla myös muita lempeästi oman totuutensa ja tiensä löytämisessä.


Mielessäsi tapahtuva tietoisuuden muutos auttaa sinua tunnistamaan ja tiedostamaan sisälläsi aina olleen sisäisen vapauden tilan. Tilan, jossa olet uuden elämäsi ytimessä ja rauhassa, ilman minkäänlaista taistelua tai vastakkainasettelua. Vapaa elämänvirtaus haihduttaa vanhan maailman pois mielestäsi.


Keskitä tietoisuutesi tiedostamaan ainoastaan tätä uutta totuuden näkymääsi niin vanha toimimaton maailma häipyy mielestäsi kuin itsestään. Omassa vapautuneessa ar­ki­to­del­li­suu­des­sa­si osaat tehdä tarvittavat omat elämäsi ratkaisut. Luot myös omalta osaltasi uutta valoisampaa ihmiskunnan kollektiivikenttää.


Kyseessä on tietoisuuden evoluutio, jota voisi kutsua myös ihmiskunnan luonnollisen heräämisen synnyttämäksi hiljaiseksi vallankumoukseksi.


Se luo vähitellen koko maailmamme vanhasta erottavasta todellisuudesta uudeksi yhdistäväksi todellisuudeksi ilman pienintäkään taistelua. Teet vain tämän valinnan ja kuljet omaa uutta tietäsi yhdessä muiden kanssakulkijoiden kanssa uuteen elämään, joka on jo sinussa!


Vapaudutaan yhdessä nykyisistä ulkoisista olosuhteista sisäisen vapauden tilaan, elämän todellisuuteen, josta käsin voimme luoda uuden oman elämämme!

Maailman%20pelastustalkoot%20=%20Sin%C3%A4%20&%20Min%C3%A4!%20(7)-me.png

Maa­il­mas­ta va­pau­tu­mi­nen!

Nyt on tullut aika, jolloin tajuamme, että maailman tila on yhtä kuin minun ja sinun tilasi. Maailmaa ei voi parantaa, mutta voimme parantaa ja pelastaa itsemme maailmalta. Pelastettua itsesi, maailmasikin on pelastunut, koska maailmasi on vain sinun heijastumasi, mielen kuvasi.


Lopetettuasi sodan maailmaa vastaan, voit tehdä sisäisen rauhansopimuksen itsesi kanssa. Luopumalla, irtaantumalla ulkoiseen maailmaan samaistumisesta, olet sisäisesti vapaa. Tehtyäsi oman itsevapautustyösi, voit yhä nauttia maailman antimista kuitenkaan samaistumatta niihin.


Ihmisen tehtävänä on oman energian selkeyttäminen ja tasapainottaminen. Näkemällä oman elämän epäkohdat ja alkamalla sisäisen parannustyön niiden elämän eri osa-alueiden kanssa, jotka eivät vielä ole tasapainossa, aloitat todelliset oman itsesi ja maailman pelastustalkoot.


Tärkeintä on saada sisäinen yhteys Todelliseen olemukseesi, Elämän syvään läsnäolotilaan sinussa. Tämän voit saavuttaa vain tekemällä oman itsetutkiskelu- ja parannustyösi. Sitä autetaan, joka auttaa itseään! Alat myös ymmärtämään, että kaiken minkä teet muille, teet myös itsellesi.


Itseparannuksen ja -oivalluksen avulla voimme elää harmoniassa Itse Elämän kanssa, kaikkea elämää kunnioittaen. Annamme maailmalle uuden merkityksen ja näemme sen rakkauden silmin!


Olemme sisäisesti vapaita ulkoisesta maailmasta. Elämme nykysysteemissä, mutta emme systeemistä – ja muutamme omalta osaltamme systeemiä.

N2%20Alabanneri%20nettisivut-me.png

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2021 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.