55-me.png

vapaudu itsestäsi

Tarinasta%20(4)-me.png

OMAsta tarinasta va­pau­tu­mi­neN!

OMAN TARINASI NÄKEMINEN, KY­SEE­NA­LAIS­TA­MI­NEN JA PUR­KA­MI­NEN

Synnyttyäsi, saatuasi nimen ja oman mielesi kehittyessä yhdistit ne kehoosi esim. peiliin katsoessasi ja näin aloitit oman elämäsi tarinan sanoittamisen ja kuvittamisen. Samaistuit täysin nimeesi, mieleesi ja kehoosi. Alitajuinen mielesi alkoi jo ennen syntymääsi rakentumaan elämän oppikouluusi sopivaksi, sukulinjasi tiedostamattomien ja purkamattomien pelkojen ja traumojen saattelemana. 


Kasvuympäristösi ihmiset, joista olit lapsena kovin riippuvainen, opettivat sinulle uskomuksensa, tapansa ja tottumuksensa, jotka ohjasivat sinua oman ajallisen ajatusketjusi, tarinasi, rakentamisessa. 


Aloitit oman totuutesi sopeuttamisen ympäristöösi sopivaksi. Omaksuit vähitellen valheelliset toimintamallit, jotta olisit rakastettu. Jouduit kasvamaan omasta suorasta totuudestasi vinoon, valheelliseen maailmaan. Hyvinvoinnin lähteesi, ehdoton rakkaus, oli muuttunut ehdolliseksi. Sisäinen lapsesi olisi vain halunnut kokea perustarpeensa. Tulla nähdyksi, kuulluksi ja kosketetuksi. Olla hyväksytty ja rakastettu täysin omana itsenään!


Maailman syntyessä Ikiaikainen Yksi Mieli jakautui ja sirpaloitui moneksi eri mieleksi eli yksilölliseksi sieluksi. Sielusi syntymän jälkeen samaistuit useiden erilaisten minuuden osien, olemuspuolten (mieli/tunteet, keho, sielu) muodostamaan epäeheään ja ristiriitaiseen tietoisuuteen. Samaistuit täysin "minä" -ajatusta seuranneisiin ajatuksiin, tunteisiin, mielikuviin ja aistihavaintoihin. Muodostit niistä elämäsi merkitykset. 


Elit todellisuudesta eristäytynyttä mielen elämää, josta muodostui ajan mittaan kärsimyksesi. Sanoitit ja kuvitit itsestäsi erityisen ja yksilöllisen tarinan, samaistuen minään, ja sen aiheuttamaan sisäiseen levottomuuteen. Jouduit epätasapainotilaan ja pakenemaan mieleesi. Loit omat mielen mekanismisi selviytyäksesi arjen ahdistuksesta, jonka seurauksena yhteys sisäiseen Itseesi katkesi. 


Elämäsi elokuvan käsikirjoitusta, opin­to­suun­ni­tel­maa­si, aloitettiin heijastamaan mielesi valkokankaalle erilaisin kuvin, sanoin, värein, ajatuksin ja opituin uskomuksin. Siirsit elämäsi mielen aikajanalle, jossa tulevaisuus luodaan menneisyyden muistojen mukaan. Mielesi oli rakentunut sinulle sopivan minätarinan mukaiseksi ja uskomuksesi loivat tulevaisuutesi. Mielen tarinastasi muodostui elämän turvasi, jota halusit puolustaa viimeiseen asti. Mitä olisit ilman mielesi luomaa identiteettiä, johon olit voimakkaasti kiintynyt ja samaistunut? Et yhtään mitään, koska olit menettänyt yhteyden todelliseen Itseesi ja sisäiseen totuuteesi. Sinusta oli tullut valheellinen tarina, jota sinun piti puolustaa muita kohtaan, jopa hyökäten. Sinusta oli tullut oman Elämän oppikoulu -elokuvasi pääroolihenkilö.


Astuit maailman isoon luokkahuoneeseen – peilisaliin – nähdäksesi mielesi heijasteet, esteet ja rajoitteet, jotka estävät yhteytesi sydämesi viisauteen ja todelliseen luonteeseesi. Roolihenkilönä tulit kokemaan ja oivaltamaan itseäsi ympäristösi peilauksella. Mielen dualistinen ja valheellinen maailma tarjoili sinulle koko ajan muihin vertailua, kilpailua ja erillisyyden erinomaisuuden tavoittelua vahvistaakseen tarinaasi ja luodakseen sinulle uusia, aina vain parempia tarinavaihtoehtoja. 


Samaistuttuasi mielen tarinaasi aloit kokemaan erillisyyttä todellisesta Itsestäsi, kehostasi ja sinua ympäröivästä luonnosta – Ykseydestä! Voit nyt nähdä tarinasi, kyseenalaistaa sen ja vapautua siitä.


Nyt on tullut aika nähdä itsesi toisin!


Roolihenkilöösi kuuluu tarinankertoja, pään sisäinen ääni, joka sijaitsee omassa mielessäsi ja on kärsimyksesi lähde. Tämä valepukuinen hahmo on yksi monista olemuspuolistasi. Osapersoonasi, joka saa sinut eri tavoin uskoteltua pois elämän harmonisesta tilasta epätasapainoon ja kärsimykseen.


Sisäisen itsetutkimuksen avulla voit nähdä ja kokea tarinankertojan kehomieleesi aikaansaamat epätasapainoiset ja kärsimystä aiheuttavat energiat, purkaaksesi ne ja vapauttaaksesi koko elämän potentiaalisi. Tätä sisäistä it­se­tut­ki­mus­pro­ses­sia ja energiaoppia voit joutua toistamaan useita kertoja siihen liittyvän vahvan sidosenergian ja tunnesiteen vuoksi.


Voit nykyhetkessä paljastaa tuon kärsimystä aiheuttavan ja sinut minään samaistavan tarinankertojan. Nähtyäsi sen syvästi, se menettää otteensa sinusta ja vapaudut yhteyteen todellisen valoisan Itsesi kanssa. Oivallettuasi sen olleenkin vain yksi kuvitellun mielesi osa, pään sisäinen äänesi, joka kertoi vain omaa rakkaudesta erillistä tarinaansa – olet vapautunut! Roolihenkilönä oleminen ei kuitenkaan lopu tähän ja tarinankertojakin välillä kuiskailee korvaasi, mutta voit aina nykyhetken valossa nähdä ja kokea ne ei-todeksi ja luopua niistä ystävyydellä. Aavemainen egosi, tarinankertoja, häviää heti paikalta tultuaan huomatuksi. Harha, jota ei edes oikeasti ole olemassakaan ei kestä totuutta. Niin kuin ei pimeyskään päivänvaloa.


Sinussa ei ole mitään vikaa tai väärin ja sinun ei tarvitse pyrkiä tulemaan joksikin toiseksi kuin mitä olet. Jokainen ominaisuutesi on sinulle tarkoitettu lahja. Katso, mitä se on tullut sinulle opettamaan ja mihin tehtäviin lahjasi sopii. Voit jakaa lahjasi maailmalle niistä itsekin nauttien.


Itsetutkimuksen avulla pääset eroon kärsimystä aiheuttavasta mielestäsi ja energiatukoksistasi, jotka estävät elämän energiasi vapaan virtauksen. Ymmärrät ja oivallat oman mielesi. Sydämesi avautuu elämälle. Lopetat mieleesi ja vastakohtaisuuksien maailmaan samaistumisen. 


Mielen selkeys ja eheys – päivä- ja alitajunnan harmonisointi ylitajuntaan – on edellytyksenä unesta havahtumiselle sekä tietoisuuden laajentumiselle korkeampaan tietoisuuteen, universumin älyyn.


Sisällesi avautuu yksi, ristiriidaton tietoisuus ilman vastakohtia. Elät harmoniassa itse Elämän kanssa, jossa kokija ja kokemuksen kohde ovat yhtä. Olet oman elämäsi todistaja!

1626941981451_IMG_20200731_135220-me.jpg

Itsensä pal­jas­ta­mi­nen!

Kuka minä oikeasti olen näiden kaikkien minua hämmentävien ajatusten ja tunteiden taustalla? Kuka niitä oikein kokee ja todistaa? 


Olen päättänyt lähteä valheen eli itseni paljastamiseen ratkaistakseni nämä kysymykset. 


Mitä tai ketä minun pitää suojella? Kuka tai mikä ei saa paljastua ja tulla näkyväksi? Totuus minusta ja elämästä? Heikkouteni ja haavoittuneisuuteni? Syyllisyyteni ja häpeäni? Sisäinen lapseni, itsestäni rakentama tarina vai kuka sitä suojelua vaatii? 


Uskallanko kohdata itseni hyväksyvästi ja totuudellisesti sekä näyttää aitouteni vai jatkanko valheellista kärsimysnäytelmää muiden maailman valenäyttelijöiden kanssa? 


Jos pystyn katsomaan rehellisesti itsessäni sitä, mikä on Totta juuri Nyt. Olen lähempänä sitä, mitä elämän todellisuus juuri Nyt On! Olen lähempänä Itseäni, elämän Totuutta ja aitoutta. Olen jatkuvassa läsnäolossa. Olen... 


Vapaus on todellinen luonteeni, mutta haluan vastustaa sitä omalla erillisyydelläni ja erinomaisuudellani. Haluan olla erossa rakkaudesta, kärsiä ja pelätä elämää. Jättää elämäni elämättä. Eikö olekin aivan hölmö idea? 


Mikä minut sitten eristää rakkaudesta? Minä ja varjoni? Kyllä, koska voin löytää rakkauden vain varjojeni takaa omasta sisäisyydestäni. 


Olen halunnut maailman ja omien halujeni innoittamana rakentaa itseni joksikin ja jonkinlaiseksi. Kokea olevani jotain aivan muuta kuin mitä pohjimmiltani todellisuudessa olen, jotta tulisin nähdyksi, hyväksytyksi ja rakastetuksi. Pelkkä puhdas oleminen ei ole riittänyt minulle/mielelleni? Jossain on oltava jotain vielä parempaa ja enemmän kuin mitä Nyt on ja mikä minä nyt olen. Mutta onko minä löydettävissä itseni ulkopuolelta? Ei taatusti ole. Voin löytää todellisen Itseni, maailman ja elämän vain syvältä itsestäni! 


Kehomieleni ollessa hiljattain ikään kuin rakentumattomassa 0-tilassa, tyhjänä astiana näin miten minuus alkoi jälleen rakentua. Aluksi olin tyytyväinen. Ajattelin, että Yes, nyt olen vihdoinkin taas oma itseni, kunnes havahduin, että en haluakaan enää olla vanha oma itseni. Joten aloin paljastamaan tuota näkemääni valeitseäni ja katsomaan, mikä minussa oikeasti on Totta ja kuka/mikä haluaa minun olevan ja miksi aivan jotain muuta - valetta. 


Näin kuinka ego haluaa aina ottaa jonkun sitä tyydyttävän ideaalisen muodon, tarinan ja tehdä minut siitä riippuvaiseksi, jotta Todellinen Itseni ei paljastuisi ja ego joutuisi antautumaan sille kuuluvaan sivuosaan. Tuon valheellisen itsen juuri haluankin aina sen ilmaantuessa paljastaa ollakseni koko ajan enemmän Totta itselleni. Olla todellinen oma Itseni ilman mielessä elämistä!


Jotain vasten (ego, rooli) me ihmisenä toki kuitenkin aina joudumme identiteettiämme peilaamaan. Olemmehan Korkeimman kuvajaisia tai heijastumia. 


Miksi sitten tämänhetkinen rehellinen Totuus itsestäni ei riitä? Onko se ehdollistuneelle mielelleni ja maailmalle aivan liian vähän, vaikka se onkin Totuus? Eikö Totuuden pitäisi olla parasta, mitä ihminen voi saada? Kuka haluaa suojata itsensä Totuudelta? Missä se valheen haluaja oikein on? Ei missään, valhe loppuu ja Vapaus alkaa heti valheen paljastuttua! 


Tätä puhdasta olemista olen tullut tänne opettelemaan. Oppimaan olemaan kiinnittymättä tietoisuuden näyttämön tapahtumiin, tunteiden ja mielen leikkiin enempää kuin mitä käytännön elämä vaatii. Olla hetki hetkeltä mahdollisimman paljaana ja vapaana kaikesta turhasta. Valita kohtalon sijasta Vapaus, jos se on minulle Korkeimmalta taholta tähän elämään suotu. Itse sitä en tietenkään voi päättää. Siinä mielessä todellisuuteen herääminenkin on Elämän käsikirjoittama kohtalo. 

1633612590771_Paljasta%20itsesi%20Itsellesi%20-me.png

Paljasta itsesi Itsellesi JA LUOVU TAIS­TE­LUS­TA!

OLETKO VÄSYNYT JA UUPUNUT ELÄMÄÄSI?😔


Elämän valheet ja merkityksettömyys väsyttävät, mutta Totuus virkistää!


Nyt meille ihmiskunnalle on tullut aika virkistää muistia ja jälleen muistaa luonnollisen vapaa olemuksemme – todellinen Itsemme. Saada uusi rakkaudellinen merkitys elämällemme.


Ketä tai mitä meidän tulee elämässämme puolustaa? Kenen puolesta hyökkäämme toisiamme vastaan? Mikä osa meistä siitä nauttii? Tutkimalla näitä asioita paljastamme egomme – valheellisen itsemme. Olematon haihtuu olemattomuuteen tullessaan nähdyksi!


On tullut aika luopua oman päämme sisäisistä taisteluista ja valheellisen itsemme kuvitelmista. Nähdä oma mielemme rakennelma, joka pitää meidät vankilassa. Paljastaa itsellemme se mielen osa, joka ei ole totta. Elämämme valheet ja ristiriidat loppuvat, kun Totuus paljastuu.


Riisumalla itsemme paljaaksi ja tyhjentymällä itsestämme voimme täyttyä Elämällä. Elämä yhdistyy meihin!


Meidän pitää tehdä identiteetin muutos. Elämästämme tulee luonnollista, kun jokainen tekee oman sisäisen muutoksensa ja luopuu itse rakentamistaan ja ylläpitämistään valheista. Tarinoista, joista ihmiselämät ja maailma on luotu. Meidän pitää siis luopua pala kerrallaan valheellisen itsemme ajatuksista vapautuaksemme luonnolliseksi omaksi Itseksemme!


Nyt meille on todella näytetty millaiseen tilaan meidän oma tahtomme on maailmaan saattanut. Omat elämän suunnitelmamme puolustavat usein tarinoitamme, jotta emme näkisi elämän totuutta ja valheellinen maailma jatkuisi. Olisiko nyt tullut aika luopua omista itsekkäistä suunnitelmistamme, tavoitteistamme ja päämääristämme?


Nöyrtyessämme ja hiljentyessämme kuulemaan sisällämme kuiskivaa Korkeimman opastusta ja suunnitelmaa, saamme kaiken sen, mikä on meidän parhaaksemme ja mikä haluaa luonnostaan kauttamme toteutua!


Saamme Elämän johdatuksen ja turvan, jota olemme aina kaivanneet!💖

1617476550390_woman-3403604_1920-me.jpg

Uneksijan vapautus!

Ihmiskunta on pääosin mielen unessa, joka on osa maailman unta. Ihminen on siis sekä uneksija että uniensa tekijä tässä unien maailmassa. Maailmassa, jonka syntymisen syy on jo ikuisuudessa oikaistu, mutta jonka seurauksia uneksija vielä ajassa uneksii. Uneksija käyttää aikaa itseään vastaan, kunnes on valmis heräämään unestaan ja kohtaamaan Elämän todellisuuden. Anteeksianto ja armo herättävät uneksijan mielen – tekevät virheen tekemättömäksi – vapauttaen hänet ikuiseen rakkauteen ja totuuteen. Muistamaan nykyhetkessä uudestaan kadottamansa alkuperäisen vapaan luontonsa.


Valvetilassa eli päiväunissa uneksija näyttelee itse luomiaan ja uneensa sopivia rooleja. Päiväunien tavoitteena on aina jonkin omaan pelkoon ja rakkauden puutteeseen perustuvan halun tai tarpeen tyydytys, joka saavutetaan yleensä muiden kustannuksella. Hän valitsee huolella miellyttävään uneensa sopivat avustajat. Avustajat, jotka täyttävät hänen odotuksensa ja tarpeensa ovat hänen ystäviään ja avustajat, jotka eivät niin tee ovat hänen vihollisiaan. 


Päiväuneksija näkee vuoroin menneisyytensä kärsimysunia ja vuoroin tulevaisuutensa toiveunia. Enimmäkseen kuitenkin oman alitajuntansa tallenteita eli menneitä unia, jotka ohjaavat hänen tulevaisuuden uniaan. Erilaisia aikaan ja tilaan perustuvia harhan muotoja. 


Päivän näytelmät näyteltyään päiväuneksija menee nukkumaan, laittaa silmänsä kiinni ja vaipuu unitilaan. Nähden sekä uusia että vanhoja alitajuisia harhaunia. Nyt nähdyt unet ovat enimmäkseen mielen menneen päivän purkamista tai menneisyyden painajaisia. Voi siellä unimielessä joitain huvittavia sekoilukuviakin pyöriä.


Jossain vaiheessa tuo yöllinen unitila muuntuu syväksi unitilaksi. Uneksija irtoaa mielen kontrollista vapaaksi ja on Nyt hereillä enemmän kuin koskaan. Hänen ener­gia­jär­jes­tel­män­sä kytkeytyy alkulähteen voimalliseen ja elvyttävään energiaan latautumaan seuraavaa päivää varten. Tässä tietoisuuden tilassa totuutta opettavat selkounet voivat myös ilmestyä. Uneksija on herätetty unesta Elämään – tietoisuuteen ja todellisuuteen!


Aamuyön alitajuiset mukavat harhaunet voivat vielä käydä häntä viihdyttämässä. Herätyskellon soidessa uneksija avaa silmänsä ja luulee heränneensä uuteen päivään. Uneksijan tietoisuutta vastaava perusolemustila on vielä hetken olemassa, kunnes mieli ottaa vallan vieden hänet jälleen uusiin maailman päiväuniin. Aamun herätys tuli, muttei todellista mielen heräämistä.


Onkin aivan sama, onko uneksijan silmät kiinni vai auki. Mielen unitila jatkuu siitä huolimatta, unen muodot vain vaihtuvat. Uneksijan valvetilan henkinen uniohjelma, kohtalo ottaa elämän ohjat käsiinsä heijastaen siihen sopivat ajatukset ja mielen kuvat. Elämä jatkaa tuttua ja totuttua maailmaan ja aistiharhoihin sitoutunutta kulkuaan, josta pitäisi nyt vapautua.


Uneksija näkee unia, joita hän haluaakin nähdä. Uneksijan värähtelytaajuus vetää puoleensa siihen sopivia uniajatuksia ihmiskunnan kollektiivisesta tietoisuudesta, henkimaailmasta ja erilaisista muista ajatuskentistä. Nämä kaikki vaikuttavat uneksijan oman alitajuisen mielen lisäksi hänen uniensa laatuun. 


Kyseenalaistaen ja oivaltaen omat uniajatukset sekä erillisen mielen viallinen ajatusjärjestelmä, unen laatu parantuu. Tyhjentyminen ja luopuminen itsen ja maailman unesta voi alkaa.

 

Uneksija kadottaa itsensä maailman kiiltokuvien metsästykseen ja samaistuen maailman tarjoamiin harhakuviin, mutta kieltäessään ne hän löytää Itsensä totuudesta. Egon juonimat painajaisunet muuntuvat onnelliseksi ja lopullista mielen heräämistä odottavaksi uneksi. Pelko korvataan Rakkauden kantavalla voimalla.


Totuus virtaa vain tyhjään ja hiljaiseen mieleen, vapauttaen uneksijan Elämän todellisuuteen!


Tämäkin on kohtalon kirjoittamaa!

Valo%20ja%20pimeys1-me.png

Valo ja va­lot­to­muus

Teemme valintaa näiden kahden välillä jokaisen päivän jokaisena hetkenä aina uudestaan ja uudestaan erilaisten elämämme asioiden parissa.


PUHDAS SYDÄN on portti Valoon!💛


Tehdään päivittäin sellaisia tekoja, ajatellaan sellaisia ajatuksia ja ilmaistaan itseämme sellaisilla sanoilla, jotka tuntuvat puhtailta ja hyviltä Sydämessämme. Puhutaan asioista totuudellisesti muita ja itseä kunnioittaen. Tehdään toisillemme pyyteettömiä palveluksia aina kun elämä antaa siihen mahdollisuuden. Näin puhdistamme ja pidämme sydämen puhtaana ja tahdistamme sen valon vä­räh­te­ly­taa­juu­del­le.


Avaa mielesi Sydänvalolle


Yrittäessäsi parantaa itsesi tuomalla valon pimeyteen, yrität rakentaa vain ”parempaa versiota” itsestäsi ja pidät kärsimysitseäsi elossa. Erillisen mielesi harhaa ylläpitävää ajat­te­lu­jär­jes­tel­mää et voi parantaa! On valittava toistuvasti Pyhän Hengen ajatukset ja ajattelujärjestelmä. Puhdistettava itsensä mielen harhan kerroksista.


Tuomalla pimeyden valoon purat lempeästi kaiken harhan ja epätodellisen itsestäsi – sulatat erillisyytesi kerrokset ykseydeksi. Saat käyttöösi kaikki lahjasi ja koko alitajuisen potentiaalisi. On valittava toistuvasti ykseystietoisuus, koska vain totuus voi poistaa erillisen mielen harhasi ja avata mielesi Sydämen valolle. Hengen valolle!

Poista%20esteet%20Valon%20tielt%C3%A4!%20(7)-me.png

POISTA ESTEET Hengen VALON vir­tauk­sen TIELTÄ!

Olemme syvimmältä ja puhtaimmalta solutason olemukseltamme Hengen Valon värähdettä. Yhdenmukaista värähdettä Totuuden kanssa! 


Hengetön ihmismieli on halunnut tulla kokemaan kehollista UNIversumia, kunnes ymmärtää sen tarkoituksen ja tulee halukkuus muistaa Todellinen Itsensä ja yhtyä omaan Hengen Valoonsa.


Ihminen on Hengen heijastama kuva maanpäällä, josta Taivas ei ole erillään. Olemme halunneet tulla kokemaan erillisyyttä Alkulähteestämme meidät siitä erottavien energiakerrosten avulla. Kehomielemme eril­li­syy­sus­ko­muk­sen aiheuttamat energiakerrokset ovat meitä kaikista lähempänä, joten siinä on meidän sisäisen työmaamme. Nähdä, oivaltaa, puhdistaa ja haihduttaa harhan kerroksemme Alkulähteeseen. Pyytää ja sallia Korkeimman ohjausta ja puhdistusta itsellemme sulattaaksemme erillisyytemme kerrokset takaisin Ykseyden Pyhään Valoon! 


Meillä on harhaluulo, että olemme eronneet Hengestä. Hengen Tieto ja tietoisuus ovat naamioituneet vain väliaikaiseksi ihmishahmoksi. Tuota erillisyyden uskomustamme vahvistaa hyvin oma mielemme ja kehomme, joihin olemme kovin samaistuneet ja turvautuneet, kun emme ole mistään paremmastakaan tienneet. Maailma on mielemme heijastama projektio, yksi harhamme muoto, kunnes mielemme kerrokset ovat parantuneet ja puhdistuneet sekä näkökykymme palautunut erillisyydestä ykseyteen – Pyhän Hengen Valoon.


Tutkimalla kehomielemme varjoja, energiakerroksia ja -tukoksia vapaudumme vähitellen Todelliseksi Itseksemme. Kohtaamalla tietoisesti ja hyväksyen Hengen virtausta rajoittavat ja estävät kerroksemme sekä pyytäessämme Pyhän Hengen apua sisäiseen työhömme, avaudumme vähitellen elämää ylläpitävälle ja kantavalle voimalle – Rakkaudelle. Luottaessamme Elämään ja salliessamme elämän ilmentyä sellaisenaan, kuin se kulloinkin on, vapaudumme luonnolliseksi omaksi Itseksemme ja voimme havaita laajempaa todellisuutta. Avauduttuamme haluamme antaa elämälle vastalahjamme. Lahjamme, jotka elämä meille syntymässämme lahjoitti.


Voimme olla tietoisia joistain käsittelemättömistä elämämme asioista, mutta yleisemmin ne ovat meille kuitenkin täysin tiedostamattomia asioita. Emme oikein pääse niihin mitenkään käsiksi, emmekä tiedä selvää syytä hankalaan olotilaamme tai käyttäytymiseemme. Voimme nähdä kärsimystä aiheuttavat asiamme joko itsen ulkopuolisena eli projisointina tai sisäisenä mielikuvana, ajatuksena ja tunteena.


On suunnattava tajuntamme kohti sisäisyyttä ja aloitettava antoisa itsetutkimus ja -kasvatus. Sydämen – Hengen kotimme – ympärille kertynyt kipukuori on murrettava parantuaksemme erillisyyden harhasta Totuuteen. Sydämemme on puhdistettava ja tahdistettava Valon taajuudelle. Poistamalla esteet Hengen Valon tieltä lopetamme rakkauden rajaamisen pois itsestämme.


Hengen Valo valaiskoon maailman!💛

Mielen%20varjot%20(5)-me.png

MIELEN VARJOT PA­RAN­NE­TAAN SIELLÄ, MISSÄ NE OVAT SYNTYNEET!

Meidän pitää kyseenalaistaa ja ymmärtää mielemme ulospäin suuntautunut luonne. Mieli heijastaa varjomme elämän valkokankaalle ja yrittäessämme ratkaista ongelmiamme syyttämällä valkokankaan tapahtumia ja ihmisiä, luvassa on vain lisää uusia ongelmia. Tämä on syy, miksi maailmamme tila on nykyinen.


Emme näe silmillämme vaan mielellämme, joten meidän on käännettävä mielemme sisäänpäin ja aloitettava maailman parantaminen mielemme osista, jotka heijastavat varjomme maailman ylle.


Jossain vaiheessa ymmärrämme, että kuvittelemamme oma mielemme onkin vain ajatus erillisestä "minästä", jota todellisuudessa ei ole edes olemassa. Todellisuudessa on vain yksi ikiaikainen kollektiivinen Mieli – puhdas tietoisuus! 


Aivojemme automaattinen ajatusprosessi ajattelee itsekseen ja luo meille illuusion erillisestä ajattelijasta – minästä, jonka kehomme, tarinamme ja toiset ihmiset vahvistavat. Meidän tulee tiedostaa ja oivaltaa syvästi tuo ajatusprosessi, joka samaistaa meidät erilliseen minään ja aiheuttaa meille jatkuvan psykologisen kärsimyksen. Nähdessämme sen ainoastaan ajatusprosessina, ei Totena, vapaudumme jatkuvan ajattelumme aiheuttamasta kärsimyksen ja nautinnon kehästä!


Annetaan omien ajatustemme ja tunteidemme nousta tietoisuuteemme kiinnittymättä niihin, päästetään niistä irti ja annetaan ne ajatustemme alkulähteelle! Todistamme vain mistä ajatuksemme tulevat ja mihin ne häipyvät. Mielen todellinen luonto on ykseys hengen kanssa.


Tämän oivalluksen jälkeen mielen tahrat pyyhkiytyvät automaattisesti pois ja elämän valkokankaasta tulee ongelmaton ja kirkas. 


Pelastimme itsemme maailmalta ja maailma pelastui meiltä!

02%20aivot%20ajattelu%20(1)-me.jpg

Viimeinen aja­tuk­se­si voi olla pe­las­tuk­se­si!

TAI AINAKIN MAH­DOL­LI­SUUS MUUTTAA ELÄMÄSI.

Oliko olemassa yhtään mitään, ennen kuin ajattelit sitä? 


Kenen ajatuksia ajattelet? Kuka on ajatustesi isäntä? 


Ajatuksesi kertovat sinulle käsityksesi omasta identiteetistäsi. Joko sen, kuka kuvittelet olevasi tai sitten sen, kuka todellisuudessa olet. 


Tarkkaile viimeisen ajatuksesi alkulähdettä. Onko se ego-mielesi – todellisuudesta erillisen ja kuvittelemasi ”minän” – luoma yksityinen ajatus vai ykseydellinen Sydämen/Pyhän Hengen ajatus? Haluatko tämän hetken ”todellisuutesi” olevan korkeimmasta parhaastasi tietämättömien ja syyllistävien minä -ajatusten ja halujen harhaluomus vai Kaikkitietävän viisauden luoma todellisuus – Ikuinen Totuus? 


Valitset joko syyllisyyteen ja pelkoon perustuvan ego-tietoisuuden eli egon persoonallisen ajat­te­lu­jär­jes­tel­män tai Sydämen/Hengen tiedon, viisauden ja rakkauden eli Pyhän Hengen ajat­te­lu­jär­jes­tel­män. Ajallisen, epäpyhän hetken tai ajattoman, Pyhän Nykyhetken. Syyllisyyden tai Anteeksiannon. Erillisyyden pelon tai Ykseyden rakkauden. Valheen tai Totuuden! Voit valita vain toisen, et molempia, koska ne ovat luonteeltaan täysin toistensa vastakohdat ja täten toisensa poissulkevat.


Ajatuksesi eivät tarvitse olla puhtaita, tehtävänäsi on vain luopua epäpuhtaista ajatuksistasi. Valitset vain aina yhä uudestaan Pyhän Nykyhetken viattomat ajatukset. Älä koe syyllisyyttä epäpuhtaista ajatuksistasi, vaan anna ne anteeksi itsellesi. Päästä niistä irti ja anna niiden häipyä mielestäsi saavuttaaksesi Pyhän Nykyhetken rauhan. Ajatus, jolle et anna energiaa ei häiritse sinua!


Useimmat ajatuksesi ovat sinulle haitallisia tiedostamattoman syyllisyyden aiheuttamia uskomuksia. Yritä löytää myös niiden alkuperäinen syntyhistoria vapauttaaksesi niiden juuret mielestäsi. 


Omat yksityiset menneisyyden (alitajuiset) ajatuksesi ja muistosi luovat nykyisen todellisuutesi ja tulevaisuutesi. Havainnoit ja tulkitset asioita ja tilanteita kokemusmaailmaasi sopivaksi. Se, mikä ei sovi menneisyyden kokemuksiisi ja mitä et pysty ymmärtämään, ei voi olla sinulle totta. Annat jokaiselle havaitsemallesi asialle kokemusmaailmasi mukaisen merkityksen.


Mikään ajatuksesi ei ole irrallaan tietoisuudestasi! Ajatus laajetessaan ei jätä omistajaansa ja ajatukset aiheuttavat luonteensa mukaisia seuraamuksia, joita mieli sitten katselee kokien ne totena. Luot omilla ajatuksillasi maailman, jota havainnoit, koet ja pidät totena. On vain sinun mielesi, joka yksinään on luonut maailmasi. Mielesi "projektori" heijastaa mielesi sisällön eri muotoja elämän valkokankaalle, ja mielesi alitajuiset varjot ohjelmoivat elämäsi, ellet tule niistä tietoiseksi.


Huolella rakentamasi minä on vain ajatus, käsitys itsestäsi – ei muuta! Mielesi luo myös ihmiskunnan yhteistä tulevaisuuden todellisuutta. 


Elämäsi ulkoiset tapahtumat ovat sisäisen olotilasi heijastumia. Voit aina tehdä mielesi sisällön muutoksen. Puhdistaa ja parantaa mielesi. Korvata ajassa kokemasi syylliset, pelokkaat, tuomitsevat ja arvostelevat ajatuksesi Pyhän Nykyhetken ajattomuudessa ilmenevillä viattomilla, puhtaan rakkauden ajatuksilla. Nähdä pyhyys sekä itsessäsi että kanssakulkijoissasi. 


Voit luopua aisteillasi havaitsemasta maailmasta ja nähdä, että maailma on täysin neutraali. Annat itse maailmalle mielesi mukaisen merkityksen. Tehtyäsi mielenmuutoksen itsesi ja maailman suhteen, näet kaiken uusin sisäisin silmin. Maailmasi havainnot, ajatukset ja teot tulevat Pyhästä Hengestä. 


Ajan, aineen ja muotojen UNIversumissa voit vain tiedostaa Totuutta, mutta itse Hengen Tieto ja Totuus ovat aina ajan ja universumin ulottumattomissa. Olemme täällä valmistautumassa Perimmäiseen Totuuteen, joka tapahtuu Armosta. 


Ajatusten loppuessa ajattomuudessa mieli on tarpeeton. Todellinen näkeminen ja tietäminen korvaavat sen. Mielellä on silti oma tarpeellinen paikkansa arjen askareissa ja muistiakin välillä tarvitaan. Sinä valitset ajatuksillasi oman elämäsi seuraukset! Valintasi on joko oman mielesi luoma aikaan sidottu harhatodellisuus tai ajaton ja ikuinen Hengen todellisuus, läsnä oleva Totuus – Nykyhetki! 


Valitse vaihtoehto, joka on korkeimmaksi parhaaksesi! 


Muista, että Henki on ainoa todellisuutesi!

Totuuden%20Alttari%20-%20Vapauttajasi-me.png

TOTUUDEN ALTTARI – VA­PAUT­TA­JA­nI!

TOTUUS OIKAISEE VIRHEET MIE­LES­SÄ­nI

Mielessäni on Totuuden alttari! Paikka, jossa kaikki hyökkäävät ja puolustavat ajatukseni syntyvät ja jossa voin ne myös lopettaa.


Se on Pyhä anteeksiannon alttari, jossa kaikki syylliset ja tuomitsevat ajatukseni tulevat nähdyksi ja oikaistuksi. Se on paikka, jossa voin antaa mieleni varjot Pyhän Hengen parannettavaksi ja Alkulähteen sulatettavaksi. Voin päästää irti pelon ajatuksistani ja saada yhteyden Totuuteen!


En voi itse parantaa jakautuneen, pirstaloituneen ja Alkulähteestä erillisen mieleni virheohjelmaa, joten pyydän Pyhän Hengen apua anteeksiantaakseni erehdykseni, nukkuvan mieleni sekä kehoon ja maailmaan projisoitumiseni.


Löytämällä jokaiseen elämäni asiaan sisälläni olevan totuuden, löydän rakkauden ja sisäisen vapauden. 


Tarkkaillessani mieleni havaintoja maailmasta, valitsen tuomitsevat ja rakkaudettomat ajatukseni Totuuden alttarille, jossa voin anteeksiantaa valheellisen näkökykyni ja nähdä ne toisin. Totuuden valossa voin nähdä mieleni varjot ja maailmaan heijastamani kivut, antaakseni ne Rakkauden parannettavaksi.


Totuuden alttari vapauttaa ja sovittaa tiedostamattoman, erillisyydestä johtuvan syyllisyyteni ja rangaistuksen pelkoni. Se oikaisee erehdykseni, parantaa maailman näkökykyni sekä palauttaa mieleeni valon ja elämän todellisuuden! Voin pyytää ja sallia armon itselleni! 


Tämä on Hengen armolahja, erillisyydestä ykseyteen vapauttaja!


Mieleni parannuksen myötä löydän ajattoman, muuttumattoman ja katkeamattoman vapaan olemisen – Itseni.

1622127955952_Nimet%C3%B6n%20suunn.malli%20(5)-me.png

Syyl­li­syy­des­tä va­pau­tu­mi­nen elämän op­pi­läk­sy­nä!

Jumalerosta johtuva alitajuinen syyllisyyteni tiedostamattomassa mielessäni vaatii sovituksen, todellisen anteeksiannon ja mieleni sisällön muutoksen.

Minun pitää anteeksiantaa kaikki elämäni ihmiset ja asiat, jotka minua ärsyttävät tai aiheuttavat alitajuisista peloistani johtuvia negatiivisia tuntemuksia ja mielialoja. Oma osuuteni on tehtävä ja lopullisen vapautuksen voi antaa vain Korkeimman Armo!


Nähtyäni eräänä päivänä lähietäisyydeltä tuomitsevien, arvostelevien ja syyttävien ajatusteni, ajatuslaajentumieni johtuvan vain omasta syyllisestä mielestäni, halusin todella korjata tilanteen. Tajusin, että näen kaikkialla aina vain oman mieleni sisällön, joka havainnoi ja tulkitsee näennäisiä toisia ihmisiä ja maailman asioita. Maailmassa on siis todellisuudessa vain minun mieleni, ei muita mieliä. Oman erillisen mieleni projisoiva luonne vain harhauttaa minut näkemään ja kuvittelemaan, että olisi myös muita erillisiä kehomieliä ikuisen Hengen lisäksi. Tämä on yksi iso erillisyyden harha purettavaksi.


Näin ja oivalsin perusteellisesti, että ajatukseni kohdistuvatkin vain ja ainoastaan minuun, koska katselen koko ajan vain oman mieleni sisältöä kaikessa ja kaikkialla. Näen toiset aina kaltaisenani. Oivalsin täysin, että koko kärsimykseni lähde olikin vain omassa mielessäni ja päätin välittömästi, että en halua enää sekuntiakaan kärsiä tuomitsemalla, arvostelemalla ja tuhoamalla rakasta omaa Itseäni eli Hengen olemusta sisälläni! En halua enää kärsiä niistä kaikista tuomitsevista ja arvostelevista ajatuksistani, joita alitajuinen syyllisyyteni mielessäni oli koko elämäni pyöritellyt ja hankalaa olotilaani aiheuttanut. Sitä itse edes mitenkään tiedostaen. 


Nähtyäni todellisen juurisyyn kärsimykseeni halusin aloittaa itseni parantamisen. Päätin kääriä hihat ylös ja alkaa hommiin itseni kanssa. Vihdoinkin tajusin, että minun pitää parantaa oman mieleni sisältö vaihtamalla se vähitellen täysin toiseen ja parempaan versioon. Anteeksiantaa itselleni syylliseen mieleeni samaistuminen, valita ja muistaa uudelleen todellinen Identiteettini. Nähdä itseni toisin! 


Haluan puhdistaa mieleni ja sydämeni tarkkaillen valppaasti ajatuksiani ja niiden lähdettä. Tahdon valita toistuvasti viattoman mielen vapauden ja Pyhän Hengen ajatukset – Hengen tiedon. Vähitellen mieleni sisältö vaihtuu täydellisesti toiseen – erillisyydestä ykseyteen. Se on meidän jokaisen tehtävä tässä maailmassa. Kyse on vain siitä, kuinka kauan haluamme tuota valintaa pitkittää ja ”nauttia” erillisyydestämme, joka onkin lopulta kärsimyksemme. Nykyään onneksi koenkin jo mieleni pääosin syyttömäksi, mutta vielä on an­teek­sian­net­ta­vaa­kin.


Periaatteessa kaikki havainnoimani ihmiset, maailman muodot ja asiat ovat neutraaleja. Annan niille itse oman mieleni sisällön mukaisen merkityksen. Olen rakentanut itsestäni tarinan, jonka läpi on nyt nähtävä Totuuteen. Tarvitsen toisia ihmisiä nähdäkseni myös heidän tarinansa läpi Totuuteen, jotta voisin nähdä myös itseni Totuudellisesti. Näin tiedän olevani oikealla tiellä – sisäisen Vapauden tiellä! Kotona, josta todellisuudessa en koskaan ole poistunutkaan muuta kuin väliaikaisiin ajallisiin harha-ajatuksiini ja mielikuviini.


Todellisessa anteeksiannossa egon virheellinen, syyllisyyteen ja pelkoon perustuva ajatusjärjestelmä korvataan Pyhän Hengen rakkauden aja­tus­jär­jes­tel­mäl­lä. Valinta Pyhän Valon ja rakkauden puolesta tehdään mielemme päätöksentekijässä omia ajatuksia tarkkaillen, anteeksiantaen ja valiten joka hetki, toistuvasti egon sijaan nykyhetken mielen puhtaus ja viattomuus. Mielen todellinen luonto!

Maailman tarkoituksena on anteeksianto ja sovitus omalle erehdykselleni, väärään mieleeni samaistumiselle. Vapautuakseni maailmasta minun on nähtävä kaikki ihmiset ja maailman asiat rakkauden silmin. Muistettava maailmassa se osa mielestäni, jossa valkeus asuu ja heijastettava tämä valkeus maailman ylle. Pelastaa itseni maailmalta niin maailmakin pelastuu minulta. Vaikka maailma parannetaan ainoastaan omassa mielessä, silti maailmassa eletään kaikkia luotuja kunnioittaen ja apua tarvitsevia auttaen sekä ympäristöstä huolehtien.


Saadakseni ja ymmärtääkseni tämän syyttömyyden ja pelastuksen lahjan, minun on annettava se edelleen muille, jotta voisin vastaanottaa sen itse. Saamani ja muille antamani pelastuksen lahja yhdistää näennäiset erilliset kehomielet yhdeksi Ykseydeksi.


Kuvittelemalla itseni maailman haluamalla tavalla syntiseksi, lukitsen itseni jälleensyntymien kiertoon. Vapautan itseni syyllisyydestä, koska vain sydämessä itsensä puhtaaksi ja viattomaksi tunteva voi palata jo maanpäällä Hengen Kotiin. 

 

Muistaa todellisen vapaan ja rakkaudellisen luonteensa!💖

1635423319247_Itsen%20matka-me.png

Itseni hyl­kää­mi­ses­tä Itseksi tu­le­mi­sek­si!

Olen hylännyt Itseni persoonan, sielun ja Hengen tasolla!

Sain yhtenä aamuna selvän oivalluksen, että olen hylännyt Itseni. Tajusin heti, että nyt osuin syvempään oivallukseen, koska se tuntui itseäni avaavalta ja selkeyttävältä tuntemukselta syvällä sisälläni. Pohdittuani oivallustani aamun mittaan haluan esittää sen sinulle lyhykäisyydessään seuraavasti, koska uskon, että sinäkin voit olla kiinnostunut tästä asiasta. Olemmehan kaikki yhtä ja samaa.

 

Itseni hylkääminen persoonan tasolla:

Olen ollut kuin tuo kuvan varjo todellisesta Itsestäni. Tunnen kuinka usein olen kulkenut ikään kuin pienen välimatkan turvin siitä, kuka minä oikeasti olen. Olen tuntenut kuin persoonani ja aidon Itseni välissä olisi pieni kuilu, rako tai etäisyys, joka erottaa minut Ykseydestä ja Totuudesta. Nuo jotkin minut totuudesta erottavat tekijät ovat traumojani, pelkojani sekä mentaali- ja tunnekehooni tarttuneita valheellisia ajatuksia, uskomuksia ja käsityksiä itsestäni. Olen joutunut elämässä selviytyäkseni ja rakkautta saadakseni kasvamaan vinoon Itseni totuudesta. Luomaan itsestäni valheellisen identiteetin, menettämään oman voimani ja antamaan itseni olla toisten ohjailtavana. Olen hakenut sisäisen turvani ulkoisen maailman kontrolloimisella, mikä on eristänyt minut vielä kauemmaksi Itsestäni, toisista, maailmasta ja alkulähteestäni. Minulla ei ole ollut läsnäolevaa yhteyttä itseeni. Koska en ole saanut olla se, joka sisimmiltäni olen, olen kieltänyt ja hylännyt itseni.


Tämä tapahtuu uskoakseni lähes kaikille maailmaan syntyneille. Maailman tarkoitus onkin erottaa meidät alkulähteen Rakkaudesta, löytääksemme sen uudestaan Itsestämme ja palataksemme Kotiin jo maan päällä! Olen ollut harhautuneena oman aivokoneistoni menneisyyden ohjelmointiin, jota mieli silmieni ja muiden aistieni kautta on maailmassa todeksi havainnoinut ja entistä enemmän minua harhauttanut. Maailma pitää minua otteessaan ja erossa todellisesta Itsestäni, kunnes sukellan pysyvästi sisäisyyteni näkemiseen ja tietämiseen. Toki tämäkin tietäminen on vielä osa universumin harhaa, mutta kuitenkin vahvasti omaa polkuani kirkastavaa tietoa. Ymmärrän, että Totuuden Tieto on vielä sisäisten aistienikin tuolla puolen. Siihen ei ihmismuodossa ole pääsyä ja hyvä niin. Oivaltamalla ja hyväksymällä persoonatason ongelmani linjaudun syvemmin sieluni kanssa.

 

Itseni hylkääminen sielun tasolla:

Elämäni alkutaipaleella olin siis pakostakin usein harhautuneena omaan kärsimystä tuottavaan mieleeni, kunnes se uuvutti minut ja halusin parantua löytämällä Itseni uudelleen. Viime aikoina tuo linjautuminen oman sielullisen suunnitelmani kanssa on syventynyt sisäisen työni avulla. Minun on pitänyt ymmärtää oman itseni hylkäämiseen johtaneet ihmismieleni toimintaperiaatteet. Ihmisyyteni on avautunut uudella tavalla oivaltamalla sen eri olemuspuolten tarkoitukset. Paljastamalla itseäni Itselleni olen aina enemmän ymmärtänyt omaa ihmisyyttäni ja avautunut enemmän sisäiselle Itselleni. Jokainen ihmisyyteni itseoivallus on yhdistänyt minua lähemmäksi totuutta. Elämän johdatus on tuonut selkeyttä ja hyvinvointia elämääni. Keho-mieli-sielun linjautuminen lähemmäksi Ykseyttä on mahdollistanut elämisen sydämen todellisuudessa. Linjautuminen syvemmin sielutasoon on mahdollistanut Korkeimman Itsen kuuntelun ja oman elämänpolun toteutumisen. Pyhän Hengen sanoma vetää nyt minua puoleensa.

 

Itseni hylkääminen Hengen tasolla:

Tajusin myös, että erkaannuttuani alkulähteestäni oman mieleni uneen, osa minusta hylkäsi samalla Jumalan Hengen. Jumala ei ole minua koskaan hylännyt, vaan minä itse hylkäsin Jumalan ja nyt haluan takaisin Hänen yhteyteensä. Tämä maaplaneetta ei ollutkaan todellisen Itseni hylkäämisen arvoinen paikka. Haluan nyt maailman varjoisilta kujilta takaisin Hengen Kirkkaaseen Ykseyteen!


Minun on siis energeettisesti asteittain hienonnuttava ja linjauduttava oman sisäisen syvyyteni Korkeimpaan Totuuteen! Oltava yhtä rakkauden kanssa.💖

1619944514558_Kaksi%20eri%20tapaa%20n%C3%A4hd%C3%A4%20maailma-me.png

Kaksi eri tapaa nähdä maailma!

On olemassa kaksi eri tapaa nähdä fyysinen maailma ja tästä seurauksena on kaksi eri maailmaa. 


Kehon silmin tai Pyhin silmin nähtävä maailma. Ego-mielen kuoleman tai Hengen ikuinen maailma. Epätodellinen tai Todellinen maailma. Syyllisyyden tai Anteeksiannon maailma. Pelon ja kärsimyksen tai Rakkauden maailma. 


Molemmat maailmat ovat pelkästään käsityksiä omasta itsestäsi eli siitä, miten näet ja koet itsesi. Oletko samaistunut eli identifioinut itsesi omaan kehomieleen vai Henkeen? Voit valita vain toisen maailman ja maailmasi tulee olemaan sen mukainen.


Hengen näkökyky annetaan, kun siihen ollaan valmiita, mutta valinta sen puolesta on kuitenkin tehtävä. Pyhin silmin näet kaikessa vain joko rakkauden ilmaisua tai rakkauden pyyntöä, joten tulet aina reagoimaan kaikkeen vain rakkaudella - Todellisella Identiteetilläsi! 


Kehon silmin näet taas kaikessa pelkästään ego-mielesi projektion eli alitajuisen syyllisyytesi ja siitä johtuvat kaikki pelkosi, joten tulet aina reagoimaan kaikkeen vain vihalla, arvostelulla, ylimielisyydellä ja muiden pelkojesi tavoin. Joko hyökäten tai puolustaen valheellista identiteettiäsi. 


Kumpaan näkötapaan sinä sitoudut? Kumman maailman sinä haluat valita? 

1635328963444_Kopio%20Ihmiskohtalo%20v%C3%A4r%C3%A4htelee!-me.png

Ih­mis­koh­ta­lo vä­räh­te­lee!

Olemme ihmisiksi ruumiillistuneita värähteleviä henkiolentoja elämän värähdekentässä. 


Taivaan Viisas energia on suunnitellut meille jokaiselle aivan omanlaisen elämänpolun, joka kuljetaan ainutlaatuisiin ener­gia­vä­räh­tei­siim­me tallennetun alitajuisen käsikirjoituksemme ohjaamana. Voimme joko vastustaa tai sallia tuon elämän vapaan virtauksen lävitsemme. Kärsiä tai hyväksyä ja kokea elämän monivivahteisen ja viisaan kentän itsessämme.


Elämä haluaa meidän korkeinta parastamme harmonisoiden ja eheyttäen erilaisten kokemustemme kautta meidän energiavärähteemme yhteneväiseksi Itsensä kanssa. Elämä haluaa meidän olevan mahdollisimman paljon omalla kotitaajuudellamme. Sielumme loistokkaissa ja ykseyteen johtavissa värähteissä. Elämän todellinen luonne on valoisa Ykseys!


Elämän johdatuksen, elämän energioiden virratessa lävitsemme, voimme omien ajatus- ja tunnetottumuksiemme johdosta joko supistua ja tukahduttaa elämän luonnollisen virtauksen tai sitten tietoisesti laajentua ja luoda itsellemme omannäköisen, kirkasvärähteisen todellisuuden, jota Elämä meille haluaa.


Voimme muuttaa elämän suoraksi nykyhetken kokemiseksi, kun emme lukitse elämän energia-aaltojen virtausta aikaan ja tilaan. Lopettamalla elämämme asioiden määrittelemisen ja luokittelemisen, emme pysäytä elämän virtaa, vaan annamme sen virrata vapaasti. Vapautamme itsemme elämän suoraan kokemiseen!


Ihmiskohtaloomme kuuluvien värähteiden, traumojemme ja pelkojemme kohtaaminen, anteeksiantaminen, irti päästäminen ja hyväksyminen osaksi itseämme laimentaa niiden voimaa ja antaa meille nykyhetken mielenrauhan. Usein syklisesti elämässämme toistuvaan anteeksianto- ja puhdistusprosessiin tarvitsemme myös Korkeimpien auttajien apua. Pyydämme ja sallimme itsemme parantua.


Voimme kysyä itseltämme päivittäin seuraavanlaisia kysymyksiä:

- Entä jos Elämä onkin viisaasti jo suunnitellut kaikki energiat, joita meidän pitää eheytyäksemme ja hienontuaksemme Elämän yhteyteen kokea?

- Voisimmeko sallia itsemme kokea nuo meille jokaiselle erikseen räätälöidyt energiat vapautuaksemme Elämän harmoniseen Ykseyteen?

- Voisimmeko kohdata elämän suoraan ja sellaisenaan, kuin se kulloinkin kauttamme ilmenee? Voisimmeko kokea ja hyväksyä kaikki elämän tuntemuksemme?


Ihmiskohtalomme energiat on tahdistettu ajanjaksomme energialaadun sävyttämiin elämän rytmeihin, sykleihin ja voimiin sopivaksi. Sovitamme luontaista solujemme värähtelytaajuutta, kotitaajuuttamme, solutasomme syvyyksiä läpäiseviin elämän eri tietoisuuskenttiin, energiakerroksiin ja -värähteisiin. Sielumme kotitaajudella ollessamme ero itsemme ja Elämän välillä kuroutuu umpeen ja koemme ihmistason ykseyden. Olemme yhtä Elämän kanssa ja kaikki tapahtuu kuin itsestään ilman minkäänlaista yrittämistä. Elämä muuttuu suoraksi kokemukseksi. 


Elämän ykseyskokemuksessa voimme kysyä Elämältä, että mitä se Kaikkeus on? Saamme vastaukseksi tietoisuutemme laajentumisen ainakin hetkellisesti kokemaan kaikkeutta ympärillämme. Ymmärrämme, että vaikutamme kaikkeen ja kaikkiin, mitä juuri sillä hetkellä on. Olemme kaikki aina kytköksissä toisiimme. Avaudumme uusille todellisuuksille, alitajuntamme korkeammalle elämän potentiaalillemme ja luontaisille lahjoillemme. Olemme askeleen lähempänä Totuutta!


Sain joskus selvätietoa unessani, että kiertäisimme elämän spiraalia syklisesti ylös ja alas energiakerroksia keräten ja käsitellen niin kauan yhteen suuntaan, kunnes alamme energioitamme puhdistamalla ja purkamalla vähentämään niitä ja lähdemme kulkemaan (ikuisuudessa) toiseen suuntaan. Aloitamme Kotimatkan itsemme ytimeen ja al­ku­pe­räis­a­se­tuk­siin.

 

Virratkoon Elämän Rakkaus vapaasti kauttamme!💖

El%C3%A4m%C3%A4n%20parannusohjelma!-me.png

Elämän pa­ran­nus­oh­jel­ma!

Ihmisen elämä on hienosti järjestetty. Elämäämme on tuotu aivan lähituntumalle kaikki ne asiat, joita itsessämme pitää vielä parantaa. Lähemmäksi kuin arvaammekaan. Vedämme puoleemme ja kohtaamme arjessa erilaisia ihmisiä ja asioita, jotka toimivat tienviittoina ja askeleina kohti parantumistamme. Elämä kuljettaa meitä haasteista ja menestyksistä toiseen tajutaksemme, mikä kaiken taustalla on ja mitä näistä pitäisi mahdollisesti oppia. Mihin me oikein olemme menossa ja miksi?


Sisäisesti haavoittunut lapsemme hakee ulkopuolisesta maailmasta ja toisista ihmisistä hyväksyntää ja lievitystä haavoihinsa, huomatakseen vain kaiken sen rakkauden ja hyväksynnän puutteen, mitä on ollut elämässään aina vailla ja mitä on maailmasta hakenut. Siinä kuitenkaan koskaan onnistumatta. Meidän halumme hakea parannusta maailmassa menestymällä on loputon ja tulokseton. Sen me jo kaikki tiedämmekin.


Voimme siis vain kääntyä sisäänpäin ja tulla tietoiseksi omista kivuistamme, joita meihin on aikojen saatossa tallentunut. Sallia niiden tulla tietoisuuteemme ja aloittaa kipujemme tietoinen kohtaaminen, näkeminen, hyväksyminen ja vapauttaminen. Sydämemme ympärille kertyneen kipukuoren voimme hajottaa näkemällä ja oivaltamalla sen alkuperän. Tehdä se tarpeettomaksi. Sydänverellä ja rakkauden läsnä olevassa syleilyssä tietoisesti kohdatut kärsimyksemme taustoineen vapauttavat meidät vähitellen elämään.


Sisäinen itsetutkimus olkoon vapauttajamme. Ollaksemme se elämän syvin olemus, joka aina olemme olleet ja joka aina tulemme olemaan. Itse vapauden ja rakkauden olemus!


Elämä pelastaa meidät itseltämme!

1623836667239_burnout-2165865_1920-me.png

SUOSTU MURTUMAAN, KUN TIEDÄT AIKASI KOIT­TA­NEEN!

Valheet palavat pois tuskan roviolla vapauttaen Totuuden – todellisen Itsesi! Pimeys muuttuu Valoksi!💛


 Älä pelkää, et voi kuolla kuin egollisesti ja tuon illuusion onkin kuoltava enemmin tai myöhemmin. Totuus on aina ollut ja tulee aina olemaan todellinen Identiteettisi.

Vanhan minän on murruttava, jotta todellinen Identiteettisi voi jälleen syntyä. Totuus ei sovi samaan kehoon valheen kanssa, koska se on Yksi eli Ykseys! Ei koskaan kakseus.


Kehittämällä minääsi/mieltäsi, luot vain uusia harhan tasoja ja muotoja. Hauskoja unia, joista egosi nauttii, mutta sisälläsi tunnet edelleen suurta vajavaisuutta. Ei ole hyvä olla. Oikea Rakkaus ja Täyttymys puuttuvat! 


Purkamalla epätodellisista ajatuksista ja mielikuvista vuosien aikana rakentamasi uniminän aloitat todellisuuteen vapautumisen. Kehomielesi kivuista kasatun suojakuoren on heräämisen prosessissa asteittain rikkouduttava, murruttava Korkeimman Voiman ja Totuuden tieltä. 


Todellisuus, Totuus, Vapaus ja Rakkaus ovat jo sisimmässäsi valmiina odottamassa vain sitä, koska olet valmis luopumaan maailman aistinautinnoista ja omasta tahdostasi. Odottamassa, koska ihan oikeasti olet saanut kärsimyksistäsi tarpeeksi ja haluat vapautua itsestäsi. 


Vapauttava Voima on jo meissä kaikissa valmiina ja sekin on ennalta määrätty, koska Se meille suodaan, ja koska olemme valmiita sen vastaanottamaan! Joudumme kuitenkin itse osallistumaan omien uniharhojemme purkutalkoisiin, koska vain niiden rakentajalla on valta purkaa ne. Olemmehan vapaan tahdon olentoja.


 Ei muuta kuin lähdetään hommiin, jos niin tahdot.

1615645107404_1-me.png

An­teek­sian­to itselle!

Maailmaa eli egon valtakuntaa pystyssä pitävä, ainoa pysyvä asia on ajalliseen kehomieleen sidottu synti. Ikuisuuden muuttumaton Henki on täynnä iloa ja rakkautta, eikä tiedä synnistä yhtään mitään. Voit kokea syntiä vain omassa mielessäsi, et Todellisuudessa!


Anteeksiannossa annat anteeksi omaan mieleesi eli egon pelokkaaseen ajatusjärjestelmään samaistumisesi, sekä siitä johtuneet virheesi. Ymmärrät syyllisen mielesi luomien ajatusten projisoivan maailmasi. Antavan kaiken merkityksen havaitsemallesi maailmalle. Anteeksiannat valheellisen näkökykysi ja kanssakulkijoidesi syyttämisen.


Pyydä ja anna Hengen oikaista ja pyyhkiä pois erehdyksesi, jota koskaan ei Todellisuudessa tapahtunutkaan. Palaat takaisin Kotiin – Hengen yhteyteen, tietoon ja näkökykyyn – Rakkauteen, josta et koskaan lähtenytkään! Saavut erillisyyden maailmasta ykseyteen – illuusiosta Totuuteen! Voit ottaa menneisyyden kokemukset ja opit nykyhetken palvelukseen.


Syyllisyys on egon sisäinen tunne siitä, että "olen jotenkin vääränlainen, viallinen ja huono” tai ”olen paha, syntinen ja ansaitsen rangaistuksen”. Tämä on pelkästään ego-mielen syyllisyyttä, joka ei ole totta ikuisessa Todellisuudessa. Kukaan muu ei sinua syytä, tuomitse ja rankaise kuin sinä itse.


Miten Rakkaus voisi ikinä rangaista sinua? Ei mitenkään. Anna rakkaudessa anteeksi muille ja itsellesi. Anteeksianna mielesi luoma epätodellinen maailma. Näin teet tekemättömäksi pelon vallassa tekemäsi virheet ja pelastut omaksi Itseksesi. Olet jo saanut anteeksi!


Anteeksiannossa muistat todellisen Itsesi. Perimmäiseltä ja syvimmältä olemukseltasi olet puhdas ja viaton rakkaus – yhtä alkulähteesi kanssa.


Voit aina elämässä virheitä tehtyäsi sovittaa ja oikaista erehdyksesi – väärään mieleen samaistumisesi. Pyytää ja sallia armon itsellesi. Antaa valkeuden loistaa mieleesi.


Palata egon erillisyydestä Hengen yhteyteen – Ykseyteen!

1618649787993_El%C3%A4m%C3%A4%20on%20Rakkauden%20lahja%20ihmiselle!%20(6)-me.png

Elämä on Rakkauden lahja ihmiselle!

Ihmisen elämän tarkoitus ei ole elää kärsimyksessä, vaan rakkaudessa ja ilossa. Jokainen elämämme hetki on pyhä, arvokas ja korvaamaton. Kerran sen elettyämme, se ei enää koskaan palaa.


Olemme koko ajan ikuisessa nykyhetkessä, jossa valitsemme samaistumisen joko ikuiseen henkiolemukseemme tai ajalliseen kehomieleemme. Ikuisuus on kuitenkin aina meissä, valitsemme me kumman tahansa. Emme voi koskaan kadottaa todellista Pyhää Itseämme!


Elämän kantava voima, rakkaus, asettuu aina silloin meitä tukemaan, kun sen omalta it­se­riit­toi­suu­del­tam­me sallimme. Meidän pitää käyttää omaa vapaata tahtoamme arvostaaksemme ja hyväksyäksemme ainoastaan Korkeimman Rakkauden. Luovuttava maailman ajattelutavasta sekä valheellisesta itsestämme ja sen haluista palvoa pelon maailmaa.


Sydämemme kipukuoren murruttua ja luovuttuamme väärän tahon palvontaan suuntautuneesta omasta tahdostamme, voimme antautua Elämän syliin ja antaa rakkaudelle mahdollisuuden asettua meihin taloksi. Rakkaus voi asuttaa vain elämälle herkistynyttä ja nöyrää ihmistä. Itseriittoinen ja kova ihminen pärjätköön omillaan, koska rakkauden toimivalta ei ulotu tällaisen ihmisen tahtoon.


Voimme valita joko oman erillisen erinomaisuutemme ja kaik­ki­voi­pai­suu­tem­me luoman pelokkaan maailman tai Pyhän Itsemme ja Rakkauden Kaikkiallisen voiman ja todellisuuden – johdatuksen. Elämän Rakkauden luomassa maailmassa!


Elämälle oikealla tavalla nöyränä ollessamme voimme saada eheyttävän ja parantavan armon rakkauden kylvetyksen. Kokea sisäisyytemme syvimmän olemuksen – Rakkauden. Alkuperäisen kotimme, josta olemme lähtöisin, ja joka meihin on laajentunut. Laajentaaksemme sitä edelleen ja muistaaksemme jälleen keitä me todellisuudessa olemme. 


Tietoisuudesta nousee huulilleni hiljaiset sanat: Minä olen Rakkaus niin kuin sinäkin. Rakkaus on Kotini! 


Olemme todellisessa Elämän ytimessä – Totuuden äärellä. 

Kiitos Elämän lahjasta!💖

1620997985305_El%C3%A4m%C3%A4%20on%20yksi%20iso%20meditatiivinen%20harjoitus!-me.png

Elämä on kuin yksi iso me­di­ta­tii­vi­nen harjoitus!

Mielen rauha menetetään aistien samaistuessa maailmaan ja saavutetaan luopumalla aistimaailmasta sekä kääntymällä ja laskeutumalla omaan syvään sisäisyyteen. Maailman muodon tason ilmentymät vaihdetaan muodottomaan ja maailmassa ilmentymättömään todellisuuteen – Elämään.


Ihmisen elämä on onnellista ja rauhaisaa, jos hän elää koko ajan, joka hetki, elämän todellisuuden täydellisesti hyväksyen ilman mielen tarvetta muuttaa sitä joksikin muuksi. Todellisuus on sitä, mitä se kulloinkin ON! Miten ihmisen pieni mieli voisi sen muuksi muuttaa. Mielen halu muuttaa sen hetkistä todellisuutta luo vain mielen kärsimyksen. Se ei saa muuta aikaan. Se on sama kuin tuulisena päivänä luonto taistelisi tuulta vastaan ja yrittäisi saada sen tyyntymään. Se ei vaan mitenkään voi onnistua. Se ei kuulu sen toimialueeseen ja tehtäviin. Tuuli tyyntyy, kun on tyyneyden aika. Tuulen aikaansaaman lähteen niin päättäessä – ei yhtään aikaisemmin eikä myöhemmin.


Elämään eli mieleen palautuu rauha mie­len­kään­tö­tem­pul­la, jossa mieli käännetään sisäänpäin aistimaailmasta ja laskeudutaan omaan sisäiseen tyyneen hiljaisuuteen. Todellinen Elämä odottaa siellä solutason hiljaisuudessa. Hiljaisuudessa, josta kaikki saa alkunsa ja johon kaikki päättyy. Elämän ykseys koetaan olemalla tuossa jatkuvassa meditatiivisessa Elämän läsnäolon tilassa ja nykyhetken synkroniassa.


Hiljainen mieli mahdollistaa elämän kulun ihmettelyn, seuraamisen ja kokemisen. Elämän tapahtumia voi tarkkailla ja lopuksi pelkästään todistaa, puuttumatta mitenkään sen luonnolliseen kulkuun. Elämä elää meitä toteuttaessamme sisältämme nousevia elämän impulsseja ja arjen välttämättömiä toimenpiteitä.


Ennen tuon tilan saavuttamista ristiriitainen mieli on eheytettävä ja selkeytettävä laittamalla kaikki omat arjen asiat ja ihmissuhteet kuntoon. Ne elämän sotkut, jotka sisäinen paha olo on aikoinaan aikaansaanut ulkoiseen todellisuuteen. Sisäisen syyn parantaminen korjaa ulkoisen elämän olosuhteet ja päinvastoin. Anteeksianto poistaa syyllisyyden.


Elämän ilo, rauha ja vapaus palautuu mieleen!


 

1626801042459_Nimet%C3%B6n%20suunn.malli%20(7)-me.png

Anna an­teek­sian­non Valon valaista ja parantaa varjosi!

Ihmiskunnan ainoa todellinen ongelma on tunnistaa Jumalerosta aiheutunut tiedostamaton syyllisyys, jota paetakseen ihmismielen on täytynyt projisoida itselleen keho ja maailmankaikkeus. Alitajuinen syyllisyys ja rangaistuksen pelko ovat luoneet ja ylläpitävät tätä epätoden maailmaa, josta ihmiskunnan on aika nyt vapautua. Vapautuminen voi tapahtua vain kohtaamalla syvästi itsensä, antamalla anteeksi maailmalle ja muistamalla todellinen Identiteettinsä palatakseen Kotiin. Tehdä matkaton matka Sydämeen ja ymmärtää, että olet jo perillä! Vaihtaa puutteen ja halun maailma Täydellisyyteen.


Mielen luonnollinen olotila on Rauha! Mielen ristiriitaisuus ja levottomuus johtuu tiedostamattomasta syyllisyydestä, joka on parannettavissa anteeksiannolla.

Todellinen anteeksianto on syyllisyyden aiheuttamien kärsimysunien loppu. Se on heräämisen onnellinen uni, joka johdattaa meitä Totuuden suuntaan, mutta ei itsessään ole vielä Totuus. Anteeksiannon uni ei synnytä lisää harhoja, vaan se herättää meidät vähitellen todelliseen Itseemme – Henkeen! 


Kun huomaamme mielemme päätöksentekijässä valinneemme kärsimysajatukset eli egon opastuksen, voimme tässä Pyhässä hetkessä korjata virheen ja valita toisen opastajan, Pyhän Hengen, ja Totuuden ajatukset. Anteeksiantamisen Pyhässä hetkessä haluamme yhdistyä todellisen Itsemme kanssa saadaksemme pysyvän mielenrauhan ja oman voimamme käyttöömme. 


Todellisen anteeksiannon tarkoituksena on tietoisesta ja tiedostamattomasta syyllisyydestä vapautuminen eli syytön ja viaton mieli, joka on edellytyksenä jatkuvan Pyhän nykyhetken Rakkauden kokemiseksi. Tämä vaatii meiltä sitoutumista ja kärsivällisyyttä pitkäjänteiseen ja vaativaan sisäiseen anteeksianto- ja puhdistustyöhön.


Sisäinen anteeksiantotyö on oman menneisyytemme kipeiden asioiden kohtaamista. Omien varjojemme valaisemista, oivaltamista ja hyväksymistä osaksi itseämme. Se on itsemme armahtamista, koska kukaan muu ei sitä meiltä vaadi. Pyydämme ja sallimme armon itsellemme, jotta voimme nähdä ja kokea maailman rakkauden silmin. Saamme nykyhetken rauhan ja levollisuuden sydämeemme!


Todellinen anteeksianto tapahtuu Pyhässä hetkessä yhdessä Pyhän Hengen eli todellisen Itsemme kanssa. Pyydämme Häneltä asiaan liittyvän energiamme puhdistamista ja parantamista. On hyvä muistaa, että emme ole koskaan erossa Pyhästä Hengestä, vaan Hän on aina meissä. Pyhästä Hengestä voi käyttää myös sanaa Rakkaus. Itse koen Hänet sydämessäni myös voimakkaana Anteeksiannon Valona.


Voidaksemme tarkastella syyllisen ja pelokkaan mielemme kerroksia sekä niitä projisointeja, joita tiedostamattamme heijastamme maailmaan, hiljennymme ja liitymme rukouksen avulla Pyhään Henkeen, Rakkauteen. Lopetamme omien ja toisten unessa tapahtuneiden tekojen tuomitsemisen. Annamme kipeät asiat anteeksi itsellemme ja toisillemme sekä annamme ne Pyhän Hengen parannettavaksi vapautuaksemme niistä. Pyhä Henki, Totuus ei meidän anteeksiantoamme tarvitse. Me itse tarvitsemme sitä. Totuus on aina Totuus!


Ensin meidän pitää kuitenkin oivaltaa, että erkanemista Pyhästä Hengestä, Totuudesta ja Rakkaudesta ei todellisuudessa koskaan edes tapahtunutkaan. Nähdä ja antaa tämä erillisyyden harha-ajatuksesta aiheutunut uni ja muut mieleemme samaistumisesta johtuneet virheajatukset ja -teot anteeksi itsellemme. Nähdä ja kokea itsemme puhtaina ja viattomina nykyhetken valossa ja rakkaudessa. Antaa Anteeksiannon Valon loistaa sydämemme hiljaisuudessa parantaen varjomme ja tehden unitekomme tekemättömiksi!


Kokemamme ego-mielen väliaikainen uni uskottelee meidän erkaantuneen todellisesta Alkulähteestämme ja olevan syyllisiä tekoomme. Ego uskottelee meidän saavan siitä myös rangaistuksen, mistä aiheutuu alitajuinen Jumalpelkomme. Tämä ei ole kuitenkaan Hengen Totuus!


Ikuisuudessa UNIversumimme kokemiseen johtanut harha-ajatus on jo oikaistu ja anteeksiannettu. Todellisuudessa olemme jo saaneet kaiken anteeksi ja meidät on jo armahdettu. Olemme ikuisesti yhtä Rakkauden kanssa. Välittäessämme tämän anteeksiannon lahjan muille, saamme sen myös itsellemme ja vapaudumme todelliseksi Itseksemme.


Kasvattamalla arjen tapahtumissa tietoisuutta Totuudesta, meidän on helpompi antaa egollisten ajatusten ja -tunteiden haihtua Alkulähteeseen. Meidän ei tarvitse yrittää päästä egosta eroon, olemme vain mahdollisimman paljon Totuudessa niin egon irtoaminen tapahtuu luonnollisella tavalla. Tietoisuutesi voi olla vain joko Totuudessa tai egossa.


Konkreettisessa anteeksiannossa pyydämme Pyhää Henkeä katsomaan yhdessä meidän kanssamme tämän hetken tietoisuutemme valossa menneisyytemme kipeitä ja tuskallisia asioita. Näemme ja oivallamme sydämessämme asian opin ja laajemman totuuden, purkaaksemme asiaan liittyvän kärsimysenergian ja mielemme tarinat, jotka ovat uskotelleet meidät pois Totuudesta ja mielen rauhasta. Annamme kipeät asiamme Pyhän Hengen, Rakkauden parannettavaksi. 


Todellinen anteeksianto oikaisee menneisyyden virheemme tekemällä ne tekemättömäksi, koska todellisuudessa niitä ei koskaan edes tapahtunutkaan. Ne olivat vain pelkkiä unikuvia, joita kä­si­kir­joi­tuk­ses­sam­me koimme ja katselimme. Nyt meille on vihdoin annettu mahdollisuus herätä tuosta unestamme. Pimeyden harhamme poistuessa Hengen Valomme loistaa kirkkaammin. Tietoisuutemme laajenee parhaiten itsemme kohtaamisen avulla.


Jos mahdollista niin tässä an­teek­sian­to­pro­ses­sis­sa meidän olisi hyvä tehdä myös konkreettinen anteeksipyyntö ko. henkilölle/henkilöille. Katsoa omaa syyllisyyttämme teon suhteen totuudellisesti silmiin ja vapautua syyllisyyteen. Mennä ikään kuin asiassa tuomiolle saadaksemme armahduksen ja huomataksemme, ettei Totuuden tuomio tuominnutkaan ketään, vaan vapautti meidät virheistämme ja syyllisyydestämme! Henkilökohtainen anteeksianto on mahdollista tehdä vain korkeammalta tietoisuuden tasolta kuin millä itse asia on tapahtunut.


Pyhän Hengen eli Rakkauden kanssa yhdessä tehty anteeksianto vapauttaa meidät menneisyyden synneistä Nykyhetken viattomuuteen tehden egomme uniteot tekemättömiksi. Pyhä nykyhetki vapauttaa meidät ajan murheista Ikuisuuden Iloon!💛


Kärsiessämme jostain asiasta tietoinen tai tiedostamaton syyllisyytemme vie meidät pois puhtaasta nykyhetkestä ja mielen rauhasta. Kärsivä mielemme on aina merkki lähteä an­teek­sian­to­pro­ses­siin.


Todellista anteeksiantoa tehdessämme annamme Jumalerosta johtuneet ongelmamme Pyhän Hengen parannettavaksi, sovitettavaksi ja oikaistavaksi. Lopetamme vähitellen oman mielemme ja maailman tarinaan uskomisen vapautuaksemme Totuuteen. Opimme näkemään oman ja toisten tarinoiden läpi Totuuteen ja antamaan koko ihmiskunnan tarinan anteeksi. Vapaudumme syyllisyydestä viattomuuteen, joka on edellytyksenä jatkuvan Pyhän nykyhetken Rakkauden kokemiseksi. 


Olemme tehneet ajallisesti pitkän mielen harhamatkan maailmaan. Anteeksiannettuamme sen itsellemme, tehtyämme sen tekemättömäksi ja saatuamme Pyhän Hengen sovituksen ja Korkeimman armahduksen, palaamme todelliseen Hengen Kotiimme!


Todellinen anteeksianto ohjaa energiaamme kohti Totuutta ja luhistaa aikaa eli jättää tietyt ennalta suunnitellut oppikokemukset väliin nopeuttaen täten Kotiinpaluu -käsikirjoituksen toteutumista.


Rakkaus auttaa meitä puhdistamaan ja parantamaan menneisyyden rakkaudettomat tekomme, haavamme ja sydämemme!💖

1629895446682_Nimet%C3%B6n%20suunn.malli%20(16)-me.png

Olet jo pe­las­tu­nut! 

Olet syytön ja viaton! Nyt ja aina.

Tahdon jakaa sinulle yhden todella tärkeän mielen ha­vah­tu­mis­ko­ke­muk­se­ni:


💖Olen jo pelastunut! Olen syytön ja viaton! Nyt ja aina. 

Ensimmäinen ja ainoa askeleeni vapauteen on tunnistaa oman Sydämeni syyttömyys ja viattomuus! 


Tie Vapauteen on itsetutkimusmatka sisimpääni. Matka, jolla paljastan itseni Itselleni ja toisille! Vapaudun alitajuisesta syyllisyydestäni ja peloistani viattomuuteen kerros kerrokselta. 


Anteeksianto UNIversumin uneen nukahtamiselleni sekä siitä johtuvien harhojeni näkeminen, kohtaaminen ja puhdistaminen Korkeimman avustuksella eheyttävät ja vapauttavat minut Totuuteen. 


Totuuden paljastuminen ja kaiken kirkkaasti näkeminen on tieni vapauteen! Kun en enää joudu suojelemaan itseäni elämältä, olen yhtä Elämän kanssa. Olen se, joka Olen!💖


Ajallinen mielesi uskottelee sinun olevan syntinen ja syyllinen pitääkseen sinut mielen maailmasi vankilassa. Orjana omille pelkoa ja kärsimystä aiheuttaville ajatuksillesi. 


Pysäytä oravanpyöräsi! Päästä irti väärästä uskomuksestasi ja syyllistäviä ajatuksia tuottavasta ajatuskoneistostasi. Anna omien syyllistävien ja pelokkaiden ajatustesi virrata vapaasti mielessäsi, kiinnittämättä niihin sen enempää huomiota, niin mielesi rauhoittuu. Voit valita nyt uudelleen sisäisen totuutesi ajatukset tai ajatuksettomuuden. Voit olla oman elämäsi havaitsijana tai todistajana. 


Tunne ja koe Sydämesi puhtaus ja viattomuus. Identifioi itsesi syyttömäksi ja olet vapaa! 


Avaudut suuremmalle potentiaalillesi – Valolle, joka Olet!💛 


Kiitos Rakkaus!💖

1631449906703_Sin%C3%A4%20olet%20itsesi%20Vapahtaja!-me.png

Sinä olet itsesi Vapahtaja!

Minä olen itseni Vapahtaja!

Kristus minussa, Pyhä Henki minussa on itseni Vapahtaja! Todellisessa Identiteetissäni on se todellinen voima, viisaus ja näkökyky, joka vapauttaa minut erillisyyteni harhakerroksista Totuuden Valoon ja Rakkauteen. Erillisyyden harhauskomukseni ja identiteettini väärinkäsitys eivät kestä Anteeksiannon ja Totuuden Valon läpivalaisua. Olematon haihtuu olemattomuuteen niin kuin pitääkin.


Totuus ei tiedä harhoistamme mitään, koska ei ole niitä luonutkaan. Meidän tehtävämme on tuoda pelon uskomuksemme Totuuden Valon sulatettavaksi ja parannettavaksi. Purkaa itse rakentamamme valheet ollaksemme se, joka jo todellisuudessa olemme!


Meihin sisäänrakennettu ja rakkaudella jokaiselle erikseen räätälöity heräämisprosessi haluaa, että kuuntelemme sen erillisyydestä ykseyteen vapauttavaa sanomaa.


Sydämen levollisessa hiljaisuudessa voin kuulla Totuuden Äänen hiljaista opastusta ja päästää irti ihmisyyden virheuskomuksistani ja maallisista murheistani palatakseni Totuuteen – Kotiin!


Totuuden Ääni sisälläni opastaa itsetutkimustani antaen samalla vapauttavia hiljaisia oivalluksia. Rakentamani kuori murtuu ja vapaudun syvemmälle Itseeni. 


Oma sisäinen työni on minun vastuullani, jotta lopullinen armahdus voi tapahtua Korkeimman toimesta.


Kiitos Korkein! 🙏💛

1621612140964_Rakkaus%20on%20Pyh%C3%A4%20Nykyhetki-me.png

Rakkaus on Pyhä Nykyhetki!

Rakkaus on olemisen tila. Oleminen!


Rakkaus on ajaton ja rajaton pyhä nykyhetki Sydämen hiljaisuudessa! Se on olemisen tila, joka saavutetaan omat kivut kohtaamalla ja parantamalla.


Pyhän nykyhetken edellytyksenä on puhdas ja tyhjä mieli sekä avara sydän. Totuus virtaa vain tyhjään mieleen sekä puhtaaseen ja viattomaan sydämeen. 


Laskeutuessani Sydämen hiljaiseen levollisuuteen, olemassaolon tilaan, voin raivata esteet Rakkauden ilmentymisen tieltä ja astua pyhään nykyhetkeen, jossa Rakkaus asustaa. Saan mielenrauhan. 


Pyhä nykyhetki on portti Hengen luo! Minulle ja sinulle annetaan se, mitä sydämestämme todella haluamme. Pyhän nykyhetken todellisuudessa olen se, mikä minä olen. Olen rakkauden laajentuma niin kuin sinäkin. 


Pelastun itseltäni Rakkauden saadessa tilaa minussa. Totuuden valo sisälläni auttaa minua näkemään mieleni kerrokset, jotka vielä estävät Rakkauden kokemukseni. Näen ja irti päästän tietoisuuteeni nousevat erillisyyden harhakuvat ja -ajatukset. Ne haihtuvat pois Alkulähteen Totuudessa.


Rakkauden esteet, mielen kerrostumat poistuvat myös hyväksymällä ne osaksi itseä ja elämää sekä näkemällä ja oivaltamalla niiden sanoman, antamatta niille sen enempää huomiota. Mielen harhat eivät kestä Totuuden valon läpivalaisua. Paljastuessaan ne haihtuvat pois ikuisen Totuuden tieltä palauttaen todellisuuden näkökyvyn. 


Elän maailmassa, mutta en ole maailmasta. Maailma ei ole kotini – Henkinen Kotini on siellä, missä Sydän on! Maailmasta en löydä pelastusta, joten minun pitää haluta Kotiinpaluuta enemmän kuin mitään muuta tässä maailmassa!


Pyhän Hengen ääni minussa kertoo, mitä minun kulloinkin kuuluu tehdä pelastuakseni Kotiin – Rakkauteen! Luonnolliseksi omaksi Itsekseni.💖

1628433302959_Yksi%20Pyh%C3%A4%20Valo!%20(4)-me.png

Yksi PYHÄ VALO! 

Yhdessä elämäni tärkeimmässä ha­vah­tu­mis­ko­ke­muk­ses­sa sain muistutuksen ja maistiaisen Totuudesta.💖


Sain selvän näyn, kokemuksen ja tiedon todellisesta Itsestäni – heijastuksen Totuudesta ja todellisesta DNA:stani. Olen ja me kaikki olemme Yksi Pyhän Hengen Valo ihmismuodossa. On olemassa vain Yksi Pyhä Valo, joka on levittäytyneenä, laajentuneena kaikkialle. Sinä ja minä, me kaikki olemme tuota puhdasta Valoa. Kaikkialla ja kaikessa on vain Pyhä Yksi. 


Olen matkattomalla matkalla, joka on jo ikuisuudessa oikaistu ja ohi, mutta näennäisesti koen sitä vielä täällä kehollisessa ihmiselämässä. Jopa välillä joskus vielä samaistun liikaakin siihen. 


Koen vahvasti, että kaikki tässä maailmassa on johtanut tähän ihmisen uuden aikasyklin alkamiseen. Uuden Ajan Ihminen elää elämäänsä Pyhässä Sydänvalossa ja tulee Korkeimman pa­ran­tu­mis­suun­ni­tel­man mukaisesti sallimaan ja saamaan Armahduksen.


Sydän/Hengenvalo antaa meille elämän ohjauksemme ja voimamme. Olet Pyhän Hengen Valon ruumiillistuma. Henki ihmiskehossa. Olet puhdas ja viaton Rakkaus! Se Olet sinä Itse! 💛


Uusi aika on Armon ja armahduksen aikaa menneistä.


Saavuttaakseen Pyhän Nykyhetken Valon on hiljaisuudessa irrottauduttava omasta kehomielestä ja ajasta. Koettava ajaton Nykyhetki. Laskeuduttava Sydämen levollisuudessa syvemmälle Pyhään Nykyhetkeen, jossa Jumalan Valo asustaa. Pyhä Yksi Valo, joka on Kaikki! Pyhässä Nykyhetken Valossa on kaikki todellinen voimamme, viisautemme, rakkautemme ja rauhamme!


Toivon jonain päivänä, jos Jumalan Armo minulle niin suo, eläväni rakenteessani pysyvästi todeksi tämän päivän kokemukseni!


Nöyrä Kiitos! 🙏💖

Tästä on hyvä jatkaa uudenlaista elämän opettelua.

Nimet%C3%B6n%20suunn.malli%20(42)-me.png

IT­SE­TUT­KI­MUS – IN­TUI­TII­VI­NEN NÄKEMISEN PROSESSI

ITSETUTKIMUS ON SEKÄ PROSESSI ETTÄ PÄÄMÄÄRÄ!


Päämäärä ja lopullinen todellisuus on pysyvä ja luonnollinen Minä Olen –tila eli Itsen oivaltaminen. Itsetutkimus on johtolangan seuraamista oivallukseen saakka. Tutkimme tuon olemassaolotilan löytymistä ja siinä pitäytymistä, kunnes siitä tulee luonnollinen olotilamme. Olemme elämän tärkeimmän asian äärellä, joka on mahdollista vasta, kun sielu on saavuttanut tietyn kehitysasteen.


Tätä itsensä näkemisen prosessia voisi kuvata omien käsittelemättömien ja kärsimystä aiheuttavien kipujen koh­taa­mis­pro­ses­sik­si. Sydänkeskuksen ympärille aikojen saatossa kertyneen kipukuoren, tukkeutuneiden energiakerrosten murtamisena ja poiskuorintana avautuaksemme todelliselle ytimellemme – Ikuisuuden olemukselle!


Sinun ei tarvitse muuttaa itseäsi, vaan olla oma itsesi ja ymmärtää, että kaikilla ominaisuuksillasi on jokin tarkoitus. Hyödynnä kaikkia ominaisuuksiasi omassa elämässäsi. Jonkin ajatusmallin, uskomuksen tai tunteen aiheuttaessa sinulle toistuvasti kärsimystä, voit alkaa tutkiskelemaan sen syntyperää ja sanomaa. Mitä tämä ajatus tai tunne yrittää kertoa sinulle ja miten se haluaa auttaa sinua? Mikä on sen tarkoitus?


Voit tehdä itsetutkimusta ja -kyselyä ollessasi levon tilassa valmiina ottamaan tiedon vastaan. Haluat nähdä itsessäsi jotain, mitä et ole ennen halunnut nähdä. (Jos koet, että et pysty yksin kohtaamaan kivuliaita asioitasi niin suosittelen näiden asioiden käsittelemistä ammattiauttajan kanssa.)


Pysähdy, laskeudu, hengittele ja hiljennä mielesi. Ota yhteys tietoisuuteesi ja salli elämän läsnäolotilan avautua sinussa. Aloita omaan mieleesi tutustuminen ja sen tarkastelu. Yritä nähdä mielesi heijasteet sinusta erillisenä ja yritä olla samaistumatta niihin. Mielesi ollessa rauhallinen, tyyni ja tyhjä voit nähdä sen isona puhtaana valkokankaana, jota vasten heijastat ajatuksia, sanoja ja mielen kuvia. Olet siirtynyt mieleen samaistujasta todistajaksi!


Voit palata johonkin sinulle kärsimystä aiheuttavaan muistoon, tilanteeseen, tapahtumaan tai henkilöön, tai voit kohdata nykyhetkessä mieleesi nousseita ajatuksia, sanoja, värejä tai mielikuvia. Nykyhetki pyrkii nostamaan alitajunnastasi pintaan asioita ja tuntemuksia, joita et ole silloin pystynyt kohtaamaan ja käsittelemään. Alitajunta on suojellut sinua silloin jostain hyvästä syystä, mutta nyt olet valmis kohtaamaan tuon asian. Haluat vapauttaa kehomieleesi jumiutuneen energian. Se haluaa tulla kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi. Ystävyydellä. Ole sen kanssa ystävyyden ja levon tilassa. Avaudu sille ja kuuntele, mitä asiaa sillä sinulle on.


Huomaa, että olet se, joka katselee näitä ajatuksia, tunteita, sanoja ja kuvia. Voit kysyä itseltäsi, että oletko sinä tuo mielikuva tai ajatus? Missä on se henkilö, josta tämä mielikuva kertoo? Löydätkö sen henkilön, ketä asia koskee jostain mielesi osasta vai haihtuiko tuo mielikuva henkilöstä heti pois, kun se tuli huomatuksi? Mitä jäi jäljelle? Huomaa sisäisen tarinankertojasi olevan kärsimyksesi lähde. Paljastumalla se häipyy. Mielen harhakuvat eivät kestä totuuden valoa.


Voit myös kiinnittää huomiosi kehosi tuntemuksiin. Tunnetko jotain sinua haittaavaa tunnetta kehossasi? Mikä on reaktiosi tuohon kehotuntemukseen? Nouseeko jotain muistoja mieleesi? Mitä mielikuvia, ajatuksia tai sanoja nousee mieleesi? Mitä tämä mielikuva kertoo sinusta? Mitä olet tämän kautta? Tarvitsetko sitä vielä? Onko siitä vielä sinulle apua vai voitko jo luopua siitä?


Anna mieleesi nousseille asioille huomiota ja rakkautta. Kerro itsellesi, että kaikki on hyvin!

Kohtaamalla kipeät asiasi ja näkemällä, että ne eivät ole enää totta, voit luopua niistä.


Kaikki kärsimyksesi on pohjimmiltaan erossa olemisen kokemusta todellisesta Itsestäsi ja Elämästä.

Kärsimyksesi keskellä on ajatus minusta jossain muodossa. Koet erillisyyttä Elämän kokonaisuudesta – Ykseydestä!


Sisäinen itsetutkimus ja -oivallus on vapautesi avain!

Tarinasta%20todellisuuteen%20vapautuminen5-me.png

VAPAUDEN TIE ON OLEMISTA OMASSA TODELLISESSA OLEMUKSESSAMME, LUONNOLLISEN VAPAASSA OLEMISEN JA LUOMISEN TILASSA, HETKESTÄ TOISEEN VIRTAAVAN ELÄMÄN NYKYHETKEN TODELLISUUDESSA!

Itsen%20oivaltaminen%202-me.png

Vapauden tie on sydämen tie valoon!

Itsen syvä oivaltaminen – tarinasta todellisuuden valoon vapautuminen!


Tarina elämästäsi on ongelma – Itse elämä ei ole ongelma! Elämä tahtoo aina sinun korkeinta parastasi.

Elämä ei ole ongelma, joka pitää ratkaista, vaan elämä on tehty elettäväksi ja koettavaksi sellaisenaan, kuin se nykyhetkessä ilmenee.


Hyväksytään elämän todellisuus sellaisenaan, kuin se juuri nyt ON!


Autan sinua löytämään oman tiesi Vapauteen kyseenalaistamalla ja ymmärtämällä oman mielesi.


Selkeä, avautunut ja vapautunut mieli on sisällemme avautuvaan elämän läsnäolotilaan astumisen edellytys. Se on vapauden tien, ikuisen totuustietoisuuden opiskelun alku, joka johtaa sydämen avautumiseen, sielutietoisuuteen ja yk­seys­to­del­li­suu­teen. Kotiin.


Mielen ja sydämen avautuessa alat tunnistamaan, kokemaan ja olemaan se, joka todellisuudessa olet aina ollut!


Mielen avauduttua ja vapauduttua yhdistyt avautuneen sydänkeskuksen avulla elämän syvimmän olemuksen – rakkauden – virtaan, joka saa sielunvalosi loistamaan ja toteuttamaan itseään. Pyhä sydänvalosi ja sielun/hengen kotisi kirkastuu.


Tietoisuutesi ja tajuntasi siirtyessä mielestä sydämeen, saat yhteyden Todelliseen Itseesi. Tunnistat, koet ja olet se, joka jo Olet. Olet ilo, valo, rauha ja rakkaus!


Vapauden tiellä kyseenalaistamme ja ymmärrämme oman aikaan, aineeseen ja muotoon samaistuneen mielemme. Vapautamme mielen siltä itseltään purkamalla haitallisia ajatuksia, uskomuksia ja ohjelmointeja. Puramme itse rakentamamme mielen tarinan, ajallisen ajatusketjumme, vapautuaksemme mielen kärsimyksestä.

Vapauta, tyhjennä mielesi ja täytyt valolla, joka Olet!

Tietoisuuden siirtyessä mielestä sydämeen, kuulet paremmin omaa sisäistä viisauttasi ja totuuttasi


Vapauden tie on matka kohti omaa sisäistä viisauttamme, totuuden valoamme ja elämän tietoamme, jonka turvin kohtaamme elämän eteemme tuomat asiat ilman tarinaa.


Läsnäolon valon voima! Totuuden valo osuu ja valaisee mielen heijastamia, tiedostamattomia keskeneräisyyksiä parantuaksemme. Tuomme kaikki varjomme valoon nähtäväksi ja parannettavaksi. Voimme antaa menneisyyden sulaa nykyhetken tietoisuuden valossa.


Rakkaus kutsuu meitä kohtaamaan itsemme ja varjomme vapautuaksemme. Vapaus toteutuu kohtaamalla, käsittelemällä ja hyväksymällä omat alitajuiset varjot, loukkuun jäänet tunne-energiat sekä psykologinen menneisyys, ja kulkemalla itseoivallusten tietä mielestä sydämeen, sieluun ja henkeen.


Voimme muuttaa omaa kohtaloamme tulemalla tietoiseksi tiedostamattomista henkisistä kivuistamme. Alitajunnan haitalliset uskomukset, ehdollistumat ja ohjelmoinnit on purettava, jotta tietoisuus voi avautua meissä ja laajentua mieleemme.


Oma tietoisuuden valo nousee aina varjoista, joten oma sisäinen työmme meidän jokaisen on itse tehtävä. Puramme itse rakentamamme mielen esteet ja rajoitteet, energiasolmumme pois sielunvalomme ja rakkauden loiston tieltä. Löydämme oman sisäisen voimamme ja täyden potentiaalimme oivaltamalla itsemme uudelleen.


Tietoisuudessa kaikki on yhtä ja tietoinen mieli ymmärtää katselevansa vain oman mielensä sisältöä, heijastusta kaikissa ja kaikkialla. On vain yksi, joka on ottanut eri muotoja (nainen, mies, puu, kissa...). Oivallettusi tämän, voit alkaa katsella tietoisesti mielesi heijastamia elämän parannusehdotuksia, kunnes havaintosi on parantunut rakkaudelliseksi Totuudeksi!


Elämällä omaa sisäistä selvätietoa ja totuutta todeksi joka hetki, olemme elämän todellisuudessa, johdatuksessa.


Sisäinen ääneni sanoittaa ja luo elämääni todeksi joka hetki. Tarkkailemalla sanoman syvyyttä ja puhtautta, pysyn oikealla elämän tiellä, mielen vapauden ja valon tiellä.


Vapaudumme oman tien kulkijaksi ja hengeksi, joka opiskelee ihmisyyttä, myötätuntoa ja rakkautta!

OLEN%20(3)-me.png

Ny­ky­het­ken voima

Mielesi voi elää vain ajassa – aikajanalla, jota sen liike luo. Mielen vilkkaus on kuvittelemasi mielen elinehto. Jos pystyt keskittämään mielesi tiukasti ajattomaan ja ajatuksettomaan Nyt-hetkeen, huomaat sen pysähtyvän ja lopettavan toimintansa. Saat kosketuksen Elämän hiljaiseen todellisuuteen. Mielesi haluaa aina pysyä vallassa ja pitää sinut poissa ajattomasta nykyhetken tietoisuudesta, jottei sen elämä loppuisi. Voit harjoittaa mieltäsi vähitellen hiljaisuuteen säännöllisesti hiljentymällä tai meditoiden, sekä laittamalla kaikki elämäsi asiat järjestykseen. Selkeä elämä luo selkeän mielen!


Todellinen elämäsi tapahtuu vain ja ainoastaan Nyt-hetkessä! Sisällesi avautuneessa tyhjässä, vapaassa ja muodottomassa olemassaolon tilassa – Elämän läsnäolossa. Ilman samaistumista kehomieleen, aisteihin ja maailmaan. Elämän todellisuus voi ilmentyä vain tuossa tilassa, ei missään muualla. Elämä muualla on vaan mielesi luomaa – aikaan sidottua kuvitelmaa ja minuutesi tarinaa – joka sisältää menneisyytesi muistot, joita projisoit tulevaisuutesi minuuteen.


Tämänhetkinen elämäsi ei voi tapahtua uudestaan menneisyydessäsi, koska sitä Nyt-hetkeä ei ole enää olemassa. Elämäsi ei voi tapahtua myöskään tulevaisuudessasi, koska sitä Nyt-hetkeä ei ole vielä saatavilla. Nämä pohdintasi ovat vain menneisyytesi muistelua ja tulevaisuutesi mielikuvittelua, ei Totta! Tietoisuutesi sisällä voit tehdä matkan aikalinjaa pitkin menneisyyteesi ja nähdä asiat tämän hetken tietoisuuden valossa toisin, vapauttaen samalla kehomieleesi varastoituneen kärsimysenergian.


Mieli haluaa aina muuttaa tai parantaa itseään – se yrittää tulla joksikin muuksi, kuin mitä se on. Pitäisi olla jotain muuta, parempaa, kuin mitä Nyt todellisuudessa ON! Sydän taas tietää, että todellinen rauha ja rakkaus voivat ilmetä vain puhtaassa Nyt-hetkessä, tässä ja nyt, ilman mielen kuvittelua ja kontrollia. Elämä ajassa on mielen illuusio, joka eristää sinut yhteydestä todelliseen Itseesi ja Elämään! Mielen todellinen luonto on ykseys hengen kanssa.


Tule tietoiseksi ja ole koko ajan tietoinen, että todellisuudessa ei ole olemassa mitään yksilöllistä minää. On olemassa vain ajatus "minästä", joka on luonut mielesi ja johon nyt uskot. Ei ole siis mitään erillistä minää ajattelemassa ja toimimassa. On vain korkeampi voima, joka toimii kauttasi ja vastaa kaikista maailman toimista, syrjäyttäen sinun yksilöllisen ja maailman tietoisuuden.


Aito ja luova tulevaisuuden luomisesi tapahtuu vain ikuisessa, ajattomassa ja ajatuksettomassa Nyt-hetkessä, jossa sisäisen tietosi ja intuitiosi turvin luot tulevaisuuden näkymäsi. Luot tulevaisuuttasi ajatuksin, sanoin ja teoin joka hetki! Menneisyyden opit kannattaa hyödyntää tulevaisuutesi luomisessa.


Luomistyö Nyt-hetken ulkopuolella on erillisyyttä itse Elämästä eli mielen pakottamaa tulevaisuuden työtä, joka yleensä aina kääntyy itseään vastaan. Elämää ei voi pakottaa tapahtumaan, jos se ei tahdo tapahtua!


Yleisesti voidaan sanoa, että masennuksessa mieli on samaistunut liikaa menneisyyden tapahtumiin ja ahdistuksessa mieli seikkailee liikaa tulevaisuudessa. Kaikki (entisten) elämien tapahtumat ilmenevät ja ovat käsiteltävissä vain tässä hetkessä. Aikaa ei ole kuin mielessä!


Luopuessasi tulevaisuuden toivosta, saat tämän hetken Onnen! Saavut läsnäolon tilaan, jossa todellinen Elämä tapahtuu ja ilmenee!


Elämän asioiden tasapainottaminen ja mielen/tunteiden selkeyttäminen ovat eheän läsnäolotilan edellytyksenä.


Olemme aina omaa tietoisuuden tasoamme vastaavassa todellisuudessa, juuri siinä elämän kohdassa missä meidän kuuluukin olla. Nyt-hetki auttaa meitä näkemään, koska olemme harhautuneet erillisen, kehollisen mielen tarinaan; harhaan, jotta voimme palata takaisin elämän yhteyteen ja nykyhetken todellisuuteen.

Samaistuessamme keholliseen mieleen kaikki ajatuksemme koskevat "minän" selviytymistä. Rajaamme itsemme pois todellisuuden rajattomuudesta ja kärsimme.


En halua enää lisätä ajatuksillani, sanoillani ja mielikuvillani minätarinaani mitään, vaan purkaa koko kuvitelmani ja uskomukseni pois. Maailman tarinaa en voi muuttaa, joten korjaan vain oman erehdykseni ja palaan elämän todellisuuteen – Nykyhetkeen!


Kun emme vastusta enää nykyhetken todellisuutta, vaan hyväksymme ja sallimme sen, mikä juuri nyt ON niin emme aiheuta enää itsellemme mielen kärsimystä. 


Mieli on sopusoinnussa ja yhtä elämän todellisuuden kanssa. Olemme hyväksyneet sen, miten asiat juuri nyt ovat!


Itsensä tiedostaminen puhtaassa elämän läsnäolotilassa, Nyt-hetken tyyneydessä, on kaiken itsensä parantamisen ja eheytymisen edellytyksenä. Sisällemme avautuva läsnäolotila voimistuu ja syvenee tietoisuutemme mukaan. Elämän rajaton läsnäolo, todellisuus syleilee sinua ja minua niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.


Minä Olen ja MInä Luon...


Nykyhetken hiljaisuudesta ja sisällesi avautuneesta tyhjästä olemisen tilasta nousee kaikki todellinen tekeminen sekä sanallinen ja sanaton kommunikointi. Tuosta tilasta käsin voit sallia ja todistaa ajatuksien, tunteiden ja elämäntapahtumien ilmaantumisen tietoisuuteesi ja olla takertumatta niihin. Vapautua rajoittuneesta ei-itsestä. Oman psyykkeen, mielen oivaltaminen ja selkeytyminen ovat edellytyksenä tuohon hetkestä toiseen jatkuvaan olemisen tilaan. Totuus virtaa vain tyhjään mieleen.


Olen Vapauden tien vapaassa virtauksessa!

1615487269835_OLEN!%20(5)-me.png

Elämän sa­lai­suu­den avau­tu­mi­nen!

Ilmennät omaa mieltäsi heijastamalla siitä oman "todellisuutesi", johon nyt uskot. Oman mielesi heijastettava sisältö riippuu mielen itsensä oivaltamisen syvyydestä – tietoisuuden läsnäolon asteesta.


Oma erillinen mielesi on osa tietoisuutta. Tietoisuus heijastuu kauttasi luoden maailmasi. Tietoisuus valitsee aina sen todellisuuden, joka vastaa sen energian värähtelytaajuutta. Tietoisuuden tasoa ja vä­räh­te­ly­taa­juut­ta­si voit nostaa sillä, miten suhtaudut eri lähteistä tuleviin ajatuksiin.


Oman erillisen mielen aja­tus­jär­jes­tel­mäs­tä ykseyteen vapautuminen


Oman erillisen mielesi ajatukset eivät ole totta, koska ajatusten lähde on pääosin egon ajatusjärjestelmä. Vä­räh­te­ly­taa­juut­ta­si vastaavia ajatuksia tulee myös hienosyisiltä tasoilta. Energia seuraa ajatusta ja toisinpäin.


Egon ajatusjärjestelmän ajatusten tuottajana on yli 90 % todennäköisyydellä tiedostamaton mieli, alitajunta, josta erillisyyden ajatukset tulevat tietoiseen mieleen, päivätajuntaan. Alitajunta on sekä yksilöllinen että ihmiskunnan kollektiivinen. Ohjelmoitu alitajuntasi toteuttaa henkistä uniohjelmaa, mielesi unielokuvaa päivästä toiseen, kunnes oivallat tämän. Oivalluksesi jälkeen elämäsi elokuvat ja tarinat jatkuvat, mutta katselet ja koet niitä nyt onnellisen tietoisesti. Olet herännyt ja astunut suoraan elämänvirtaan!


Alitajuntasi psykologinen menneisyys sisältää ja muistaa kaikkien elämien kokemukset, traumat, pelot, uskomukset ja persoonallisuutesi luonteen. Se koostuu myös erilaisista minän tarinoista eli itsetietoisista sivupersoonista, rooleista sekä omista arvoista ja elämän asenteista. Alitajuntasi muistiin on tallentunut lapsuuden 0-7 v. keskeinen kokemusmaailma ja muistot. Siellä on myös lapsuuden ja nuoruuden keskeisimmät sukulinjan ohjelmoinnit, ehdollistumat ja kivut. 


Alitajunta toteuttaa n. 90 % pe­rus­kom­mu­ni­kaa­tios­tam­me. Sieltä löytyvät myös elämämme perusvietit. Alitajuinen uskomusjärjestelmä on kuin itseään toteuttava tulevaisuuden ennustusjärjestelmä!


Olet rakentanut itsellesi pysyvän ja elämästä erillisen mielen rakenteen, jota vahvistat siihen sopivilla ajatuksilla, uskomuksilla ja kokemuksilla säilyttääksesi tai ”parantaaksesi” itse luomaasi ja totuudesta vääristynyttä minätarinaasi. Elät Itse elämästä erillistä elämää mielesi aikajanalla. 


Tuomalla varjosi valoon – se lakkaa olemasta varjo!


Ennen kuin vapaudut omasta erillisestä mielestäsi takaisin elämän yhteyteen, tulee sinun tehdä sisäinen työ tietoisen ja tiedostamattoman mielen alueella. Omien alitajuisten varjojen kohtaaminen, työstäminen, hyväksyminen ja integrointi tietoiseen olemukseesi. Tietoisen ja alitajuisen mielen harmonisointi ylitajuntaan on edellytyksenä erillisestä mielestä havahtumiselle sekä korkeamman tietoisuuden avautumiselle mieleen.


Mielesi avauduttua myös sydämesi avautuu ja opit sydämen tavan katsoa, ajatella ja kokea elämää. Sydämen ajattelua vahvistava kysymys: Mitä Rakkaus tekisi tilanteessani?


Sydämellä ajattelu oman sielun resonanssin mukaisesta vä­räh­te­ly­taa­juu­des­ta ja viisaudesta


Mielen yhdistyessä ja tahdistuessa sydämen viisauteesi, saat ajatusenergian rakenteeseen puhtaat ja korkeat värähteet toteuttamaan uutta sydämen hyvyyden todellisuuttasi.


Alitajuntaasi on koodattu sielusi käsikirjoitus, jota toteutat erillisen mielesi unitilassa, kunnes olet valmis kohtaamaan elämän totuudet sekä eheytymään ja harmonisoitumaan takaisin Elämän harmoniseen yhteyteen – Ykseyteen. Uusi tietoisuutesi tarjoaa sinulle nyt entistä enemmän uusia vapaampia vaihtoehtoja – Elämän kiihdytyskaistoja!

Et voi muuttaa heijastettua, epätodellista maailmaa. Voit muuttaa vain mielen, joka heijastaa maailman. 


Ilmennät koko ajan omaa mieltäsi, heijastamalla siitä oman ns. todellisuutesi, johon nyt uskot. Sisältö, jonka mielesi heijastaa, riippuu mielen itsensä oivaltamisen syvyydestä ja tietoisuuden läsnäolon asteesta.


Kyseenalaista elämää koskevat ajatuksesi ja uskomuksesi sekä huomaa mielesi keskeneräiset heijasteet. Saatat huomata todellisuuden olevankin kohdallaan!

1631451313785_Nimet%C3%B6n%20a%20-me.png

Totuus avautuu pal­jas­ta­mal­la omat sa­lai­suu­tem­me! 

Omien yksityisten ja erityisten salaisuuksiemme paljastaminen sille mielemme osalle, joka ei asu tässä maailmassa, saa Valomme kirkastumaan. 


Totuus oikaisee kaikki mielessämme olevat virheet. Olemme kasvaneet vinoon totuudesta ja tämän erehdyksen voimme oikaista paljastamalla ja tuomalla kaikki erillisyytemme harhakuvat ja -ajatukset Totuuden alttarille, Anteeksiannon Valon parannettavaksi. Näin vapaudumme luonnollisen vapaaseen olemukseemme, todelliseen Itseemme. 


Olemme lähteneet mukaan valheellisen itsen ja sen luoman maailman valheisiin, joiden aika on nyt paljastua. Paljastaessamme sisällämme olevan herkkyyden ja haavoittuvuuden löydämme yllättäen oman vahvuutemme, potentiaalimme ja totuudellisen energiamme. Jännitteellinen ja ristiriitainen itsemme saa vihdoinkin kokea levon, rauhan ja rakkauden Itsessään. Olemme yhtä Elämän kanssa!


Kaikki erillisen mielemme harhan muodot, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria, ovat yhtä ja samaa harhaa. On vain Yksi Totuus, jossa jo olemme, vaikka sitä vielä omassa mielessä etsimme. Tähän Totuuteen eivät maailman harhat koskaan yllä. 


Totuus ja harhat ovat tällä hetkellä UNIversumissamme tasa-arvoisia, sillä ne molemmat ovat tapahtuneet. Ihmismieli on jakautunut, pirstaloitunut ja erillään Alkulähteestään, perimmäisestä Totuudesta ja tämä Totuus ei voi koskaan esiintyä mielen maailmamme harhaisissa unissa, joita Se ei ole luonut. 


Totuuden ja harhojen välinen rajatila tarjoaa meille kuitenkin yhden keinon pelastukseen. Anteeksiannon Valo, Pyhä Henki asuu tuossa rajatilassa heijastaen Totuutta mieleemme parantaen erillisyyden harhamme ja tehden tekemättömäksi sen, mitä ei koskaan tehty. 


Tämä voi olla yksi tärkeä askel matkallamme kohti perimmäistä Totuutta, jos niin haluamme ja sitä aidosti ja toistuvasti pyydämme.


Totuuden etsintä on oman kuvitellun todellisuuden paljastamista sille Yhdelle, joka todellisuudessa olemme. Voimme antaa salaiset ajalliset harhakuvitelmamme ykseyden ikuisen Valon sulatettavaksi. 


Meidän on nähtävä kaikkien itse luomiemme tarinoiden ja roolien läpi Totuuteen purkaaksemme valheellisen identiteettimme ja väärän käsityksen itsestämme. Tahdommehan me kaikki elämämme tarinallistamisesta Totuuden Valoon! 💛


Oma erillisyyden kiehtova tahtomme on luonut maailmamme ja kehojemme kärsimyksen. Korkeimman Tahto ei koskaan halunnut meille maailman tuskaista todellisuutta, vaan Hänen rakkaudellisen tahtonsa toteutumista! 


Korkeimman avustuksella löydämme tiemme todelliseen Itseemme, luonnollisen vapaaseen olemukseemme ja sisäisen elämänlähteemme kuplivaan iloon! 


Uskon, että meidän jokaisen heräämisen prosessi on meille tarkkaan laadittu ja käsikirjoitettu. Tämä tuntuu olevan minun tieni Totuuteen ja Vapauteen. Sinun tiesi voi olla erilainen. Kaikki tiet vievät kuitenkin perille. Itseasiassa olet jo perillä ikuisuudessa! 

Nimet%C3%B6n%20suunn.malli%20(19)-me.png

Uuden Ajan Ihminen - Luo oma elämän tiesi!

Katso ympärillesi. Mitä vielä kaipaat tästä vanhasta maailmasta? Joko haluat jotain muuta?


Herätään ja irrottaudutaan yhdessä vanhan maailman valottomuuden kentistä Uuden Ajan valoisaan ja vapaaseen todellisuuteen, joka on jo sinussa!


Tietoisuutesi laajentuminen ja värähtelytasosi kohoaminen avaa mieleesi uuden totuuden näkymän, jonka turvin voit luoda oman elämän tiesi läpi ihmiskunnan välttämättömän muutosvaiheen. Auttaen samalla myös muita lempeästi oman totuutensa ja tiensä löytämisessä.


Mielessäsi tapahtuva tietoisuuden muutos auttaa sinua tunnistamaan ja tiedostamaan sisälläsi aina olleen sisäisen vapauden tilan. Tilan, jossa olet uuden elämäsi ytimessä ja rauhassa, ilman minkäänlaista taistelua tai vastakkainasettelua. Vapaa elämänvirtaus haihduttaa vanhan maailman pois mielestäsi.


Keskitä tietoisuutesi tiedostamaan ainoastaan tätä uutta totuuden näkymääsi niin vanha toimimaton maailma häipyy mielestäsi kuin itsestään. Omassa vapautuneessa ar­ki­to­del­li­suu­des­sa­si osaat tehdä tarvittavat omat elämäsi ratkaisut. Luot myös omalta osaltasi uutta valoisampaa ihmiskunnan kollektiivikenttää.


Kyseessä on tietoisuuden evoluutio, jota voisi kutsua myös ihmiskunnan luonnollisen heräämisen synnyttämäksi hiljaiseksi vallankumoukseksi.


Se luo vähitellen koko maailmamme vanhasta erottavasta todellisuudesta uudeksi yhdistäväksi todellisuudeksi ilman pienintäkään taistelua. Teet vain tämän valinnan ja kuljet omaa uutta tietäsi yhdessä muiden kanssakulkijoiden kanssa uuteen elämään, joka on jo sinussa!


Vapaudutaan yhdessä nykyisistä ulkoisista olosuhteista sisäisen vapauden tilaan, elämän todellisuuteen, josta käsin voimme luoda uuden oman elämämme!

Maailman%20pelastustalkoot%20=%20Sin%C3%A4%20&%20Min%C3%A4!%20(7)-me.png

Maa­il­mas­ta va­pau­tu­mi­nen!

Nyt on tullut aika, jolloin tajuamme, että maailman tila on yhtä kuin minun ja sinun tilasi. Maailmaa ei voi parantaa, mutta voimme parantaa ja pelastaa itsemme maailmalta. Pelastettua itsesi, maailmasikin on pelastunut, koska maailma on vain sinun sisäisen tilasi ulkoinen heijastuma – mielesi kuva.


Lopetettuasi sodan maailmaa vastaan, voit tehdä sisäisen rauhansopimuksen itsesi kanssa. Luopumalla, irtaantumalla ulkoiseen maailmaan samaistumisesta, olet sisäisesti vapaa. Tehtyäsi oman itsevapautustyösi, voit yhä nauttia maailman antimista kuitenkaan samaistumatta niihin.


Ihmisen tehtävänä on oman energian selkeyttäminen ja tasapainottaminen. Näkemällä oman elämän epäkohdat ja alkamalla sisäisen parannustyön niiden elämän eri osa-alueiden kanssa, jotka eivät vielä ole tasapainossa, aloitat todelliset oman itsesi ja maailman pelastustalkoot.


Tärkeintä on saada sisäinen yhteys Todelliseen olemukseesi, Elämän syvään läsnäolotilaan sinussa. Tämän voit saavuttaa vain tekemällä oman itsetutkiskelu- ja parannustyösi. Sitä autetaan, joka auttaa itseään! Alat myös ymmärtämään, että kaiken minkä teet muille, teet myös itsellesi.


Itseoivalluksen ja -parannuksen avulla voimme elää harmoniassa Itse Elämän kanssa, kaikkea elämää kunnioittaen. Annamme maailmalle uuden merkityksen ja näemme sen rakkauden silmin!


Olemme sisäisesti vapaita ulkoisesta maailmasta. Elämme nykysysteemissä, mutta emme systeemistä – ja muutamme omalta osaltamme systeemiä.

N2%20Alabanneri%20nettisivut-me.png

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2021 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.