Background
5.12.2020

IT­SE­KUN­NIOI­TUS! Tiedätkö to­del­li­sen arvosi?

Etsin sisältäni Totuutta, sillä sisäisen vii­sau­te­ni, totuuteni ollessa linjassa ja yhtä Elämän to­del­li­suu­den kanssa, löydän rakkauden. Olen sy­vim­mäl­tä ole­muk­sel­ta­ni Rakkaus! Totuus ja Rakkaus va­paut­ta­vat valheet ja ilmenevät elämässä aina yhdessä! ❤

ITSEKUNNIOITUS!


Tiedätkö todellisen arvosi?


Etsin sisältäni Totuutta, sillä sisäisen viisauteni, totuuteni ollessa linjassa ja yhtä Elämän todellisuuden kanssa, löydän rakkauden. Olen syvimmältä olemukseltani Rakkaus! Totuus ja Rakkaus vapauttavat valheet ja ilmenevät elämässä aina yhdessä!


Elämän asiat, tapahtumat, tilanteet ja ihmissuhteet – katso, mikä niissä on totta ja mikä valetta.

Asian ollessa sinulle totta, linjaudut siihen suoraan ja syvästi omalla energiallasi ja ydinolemuksellasi. Se tuntuu hyvinä värähtelyinä kehossa, mielen tasapainona ja ilona. Valheen tunnistaa ristiriitana mielessä ja kehon epämukavana tunteena. Se ahdistaa.


Inhimilliset, käsittelemättömät menneisyyden kivut ja pelot luovat valheellisen elämän. Ihminen pakenee kipujaan muokaten itseään yhteiskuntaan, työhön ja ihmissuhteisiin sopivaksi. Tapahtuu linjautuminen sivuun omasta totuudesta. Mieli joutuu luomaan oman valheellisen tarinansa, johon ihminen tukeutuu ja samaistuu, kun ei halua ja pysty näkemään totuutta. Näin on luotu ”oma totuus”, elämästä erillisen mielen kärsimyselämä.


Oivallettuasi syvästi jonkin itse luomasi elämän valheen, voit tuntea kehoosi tallentuneiden valheellisten energiakerrosten ikään kuin kuoriutuvan pois oman totuudellisen ydinenergiasi tieltä. Ihmisyyden kerrosten kuoriminen on erittäin vapauttava ja puhdistava kokemus! Ihmisyyden ainoa todellinen vapautustie on mennä kohti perimmäistä mielen ulottumattomissa olevaa Totuutta, ydintäsi ja yhtyä siihen. Sielu haluaa saada ihmisyyden ykseyden kokemuksen.


Kannattaa hakea aina totuus vaikeimpiinkin asioihin, se vapauttaa Sinut! Tämän jälkeen kyllä tiedät, miten asian laita on. Mitä sille pitää tehdä tai olla tekemättä. Voit tehdä vain oman itseparannustyösi asian suhteen. Muita et voi muuttaa, elleivät he itse oivalla omaa muutostarvettaan. Kyseessä on elämän käsikirjoituksen, sielunkoodin eli mielen ohjelmoinnin oivaltaminen ja purkaminen.


Ihmisen itsekunnioitus syntyy totuuden oivaltamisesta ja toteuttamisesta elämässä.  Ydinolemuksesi ja -energiasi on ainutlaatuinen, Pyhä, todellinen Arvosi valheiden verhon takana. Se on kaikki, mitä olet elämääsi mukaan saanut ja se on kaikki, minkä täältä lähtiessäni mukaasi saat – sielunmatkallasi kohti seuraavaa ulottuvuutta.


Olet Arvokas jo sinänsä ilman tämän maailman saavutuksia niin kuin minäkin! 🙏💛

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.