Background
17.11.2020

vä­räh­det­ree­ni­kent­tä

Oletko koskaan miettinyt miksi olemme täällä pel­kopla­nee­tal­la?

VÄRÄHDETREENIKENTTÄ


Oletko koskaan miettinyt miksi olemme täällä pelkoplaneetalla?


Tässä yksi näkemys:

Monta vuotta sitten sain sisäisen tiedon, että olen täällä sielunenergiaani hienontamassa sopiakseni takaisin kotilähteeseeni paremmin ja edistääkseni evoluutiota. Mielestäni evoluutio edetäkseen vaatii tuota sielun värähtelyn hienonemista, jotta tietoisuutemme voisi laajentua uusille tasoille ja ulottuvuuksille.


Sielunenergian hienontuminen vaatii ihmisyyden (karma)kokemuksien läpikäymistä monien elämien aikana, anteeksiantamista, irtipäästämistä, armon saamista ja itsensä armahtamista sekä energiayhteyksien puhdistamista. Värähtelyä alentavista energiayhteyksistä on myös irrottauduttava.


Maapallo lukuisine ihmismielen pelkokenttineen on mainio ener­gia­vä­räh­te­ly­jem­me treenikenttä.

Uskon, että tämän haastavampaa planeettaa ei montaa ole, jossa pääsemme kokemaan koko värähtelyjen kirjon aina raskaista, tummista ja pelokkaista – rakkaudellisiin, harmonisiin ja valoisiin energioihin asti.


Näen joskus, kuinka treenaan energiaani arjessa samoin kuin bodarit lihaksiaan punttisalilla. Jotta ”energialihaksistoni” vahvistuisi, käyn raskaissa energioissa (ihmiset, asiat ja paikat ym.) harjoittamassa niitä. Näissä jutuissa energiani väkisinkin madaltuu ja sitten, kun on näistä selvinnyt alkaa energian ”ylöspumppaustoimet”.


Oma energia asettautuu näin toistuvasti treenaten aina vahvempaan tasapainoon eli ”energialihakset” vahvistuvat ja muuttuvat hienovärähteisiksi!


Kannattaa aina pyrkiä suuntautumaan kohti korkeita energia- ja valotaajuuksia (ihmiset, asiat, paikat, meditaatiot..), mutta matkalla joudumme ottamaan vastaan myös pakolliset matalat värähteet kasvaaksemme sitä kohti tai pysyäksemme siellä.


Vuoroin arjen matalaa, median ihmisiin ruokkimaa pelkoenergiaa ja yläkerran korkeaa valoenergiaa nauttien ”energialihaksemme” kasvavat, vahvistuvat ja saavuttavat pysyvän ja tasapainoisen hienovärähdetason, jota on vaikeampi horjuttaa. Sisäinen energiamme on tasapainossa!


Olemme tulleet maapallon tarjoaman ener­gia­vuo­ris­to­ra­dan kyytiin ala- ja ylämäkineen hienontumaan hienojakoiseksi, puhtaaksi ja rakkaudelliseksi sielun energiaksi Valoksi!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.