Background
30.11.2020

OLETKO KASVANUT ULOS VANHASTA ENER­GIAS­TA­SI?

Henkisen ja fyysisen to­del­li­suu­den yh­teen­so­vit­ta­mi­nen arjessa, ih­mis­suh­teis­sa, har­ras­tuk­sis­sa ja työssä. Onko sinusta joskus tuntunut, että et enää sovi siihen tuttuun, tiettyyn muottiin tai kaavaan esim. ih­mis­suh­teis­sa­si ja työssäsi, jota muut haluavat sitkeästi ylläpitää?

OLETKO KASVANUT ULOS VANHASTA ENERGIASTASI?


Henkisen ja fyysisen todellisuuden yhteensovittaminen arjessa, ihmissuhteissa, harrastuksissa ja työssä. Onko sinusta joskus tuntunut, että et enää sovi siihen tuttuun, tiettyyn muottiin tai kaavaan esim. ihmissuhteissasi ja työssäsi, jota muut haluavat sitkeästi ylläpitää?


Olet ikään kuin kasvanut, laajentunut vanhasta energiastasi ulos. Todellisuutesi on muuttunut. Mielesi ja sydämesi on avartunut näkemään asiat laajemmasta perspektiivistä. Erotat Totuuden valheesta, jota muut tie­tä­mät­tö­myy­des­tään tai peloistaan johtuen haluavat ylläpitää. Mutta sinä et!


Näet ihmisten kivun, joka ohjaa heidän elämäänsä. Samalla tietenkin näet myös oman kipusi, mutta sinä haluat jatkaa sitkeästi sisäistä parannustyötäsi parantuaksesi.


Olet muuttunut, koska energiasi ja tietoisuutesi on tehnyt kvanttihypyn uuteen todellisuuteen. Maailmankuvasi on avartunut ja et saa oikein enää kunnolla kiinni vanhasta maailmastasi. Tunnet olosi irtonaiseksi koko maailmasta. Et oikein kuulu enää mihinkään, etkä saa enää kunnolla kiinni mistään.


Olet edennyt omassa tietoisuuden evoluutiossasi ja nyt ihmettelet, mitä pitäisi tehdä? Tunnet epävarmuutta tulevasta. Ihmissuhteistasi, taloustilanteestasi ja muista arjen asioistasi. Uskaltaisitko jäädä pysähtyneisyyden kelluvaan tilaan joksikin määräämättömäksi ajaksi antaen asioiden asettua omalla painollaan paikoilleen? Kuunnellen johdatusta, joka meillä jokaisella on olemassa.


Kuuntele sisäistä tietoasi ja jos koet, että vanha työsi tai ihmissuhteesi on vielä sinun ”kohtalosi” eli jokin siinä on vielä kesken, niin silloin sovitat uuden värähtelytasosi siihen. Laskeudut siihen todellisuuteen, jossa työsi kuuluu tehdä tai ihmissuhteesi kokea. Voit tuoda kuitenkin uudet näkemyksesi ja kirkkaamman hengenvalosi työyhteisöösi ja ihmissuhteisiisi auttaaksesi heitä heidän omassa kasvussaan ja sielun energian jalostamisessaan. Edistät täten ihmiskunnan kollektiivista heräämistä uuteen todellisuuteen.


Henkinen ego voi uskotella sinun olevan jotenkin erityinen ja että sinun pitäisi tehdä jotain todella ”henkistä” maailman parannustyötä ja vaihtaa ihmissuhteesi ”henkisempiin” ihmisiin. Katso ja kuuntele tarkkaan, mitä sinun kuuluisi tehdä elämän käsikirjoituksen mukaan. Ego uskottelee helposti sinun olevan jo oivaltanut, jotta et heräisi, vaan jatkaisit erillisyyden untasi. Nyt vaan uusissa "henkisissä" kuvioissasi. Mutta vanhat asiat pitää oivaltaa ensin loppuun ennen kuin voit herätä uuteen todellisuuteen.


Jos kuitenkin huomaat, että vanhat työ- ja ihmissuhdekuviosi eivät enää palvele sinun korkeinta parastasi niin silloin joudut päästämään niistä irti. Haet uuden alun asioille, joita sinun kuuluu tehdä. Olet avautunut korkeampaan energiataajuuteen ja todellisuuteen. Käsittelet, muokkaat ja muunnat energiaasi uuden todellisuuden mukaiseksi. Kohtaat arkitodellisuuden kirkkaammassa hengenvalossa jakaen sitä myös kanssakulkijoillesi.


Kuuntele aina kaikessa omaa totuuttasi!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.