Background
30.11.2020

ELÄMÄNI TO­DEL­LI­SUUS!

Rakastan elämää juuri nyt sel­lai­se­na kuin se ON ja ilmenee! Se ei voisi olla mitään muuta, koska se on minun tähän hetkeen luomani ja hei­jas­ta­ma­ni to­del­li­suus. Tämä hetki näyttää minulle myös sen, mikä minussa on vielä kesken. Tämä hetki voi olla iloa, valoa, rakkautta ja rauhaa tai tämä hetki voi olla ma­sen­nus­ta, ah­dis­tus­ta ja muuta synk­kyyt­tä.

ELÄMÄNI TODELLISUUS!


Rakastan elämää juuri nyt sellaisena kuin se ON ja ilmenee! Se ei voisi olla mitään muuta, koska se on minun tähän hetkeen luomani ja heijastamani todellisuus. Tämä hetki näyttää minulle myös sen, mikä minussa on vielä kesken. Tämä hetki voi olla iloa, valoa, rakkautta ja rauhaa tai tämä hetki voi olla masennusta, ahdistusta ja muuta synkkyyttä.


Elämä haluaa kuitenkin aina tarjota minulle ja sinulle parastaan, laittamalla huomaamaan oman heijastuksemme maailmassa, jonka itse luomme joka hetki ajatuksillamme, sanoillamme ja teoillamme.


Katson tarkkaan, mitä elämäni minulle näyttää ja tarjoaa juuri Nyt, koska muuta hetkeä muuttaa elämääni ei ole eikä tule. Jos menetän jotain tai saan jotain, se on minun parhaakseni, näen sen kyllä myöhemmin asiaa tutkittuani.


Jos haen elämääni iloa ja onnea jostain muualta kuin itsestäni, sisäisestä tilastani ja Nyt -hetkestä, joudun katsomaan kuinka hakemani asiat juoksevat kaukana edelläni karkuun, enkä koskaan tavoita niitä...


Kuuntelen sisäisen ääneni totuutta, sanoitusta juuri nyt. Toimin sen mukaan ja rakastan elämää sellaisena kuin se ON, ilman vastakohtaisuuksia, koska se on kaikki mitä minulla voi tällä hetkellä olla. Ei yhtään enempää tai vähempää.


Vapaudun elämään poistamalla mielen varjoja ja elämällä totuutta todeksi joka hetki. Mitä muuta voisi olla kuin tämän hetken todellisuus. Ei mitään, joten jatkan elämääni tämän hetken todellisuuden hyväksyen.

Katsellen, mitä se tänään minulle tarjoaa.


Se on tieni Vapauteen, mielen vapauteen!

N2%20Alabanneri%20nettisivut-me.png

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2021 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.