Background
30.11.2020

ELÄMÄNI TO­DEL­LI­SUUS!

Rakastan elämää juuri nyt sel­lai­se­na kuin se ON ja ilmenee! Se ei voisi olla mitään muuta, koska se on minun tähän hetkeen luomani ja hei­jas­ta­ma­ni to­del­li­suus.

ELÄMÄNI TODELLISUUS!


Rakastan elämää juuri nyt sellaisena kuin se ON ja ilmenee! Se ei voisi olla mitään muuta, koska se on minun tähän hetkeen luomani ja heijastamani todellisuus. 


Elämä haluaa aina tarjota minulle ja sinulle parastaan, laittamalla huomaamaan oman heijastuksemme maailmassa, jonka itse luomme joka hetki ajatuksillamme, uskomuksillamme, sanoillamme ja teoillamme.  


Katson tarkkaan, mitä elämäni minulle näyttää ja tarjoaa juuri Nyt, koska muuta hetkeä muuttaa elämääni ei ole, eikä tule. Jos menetän jotain tai saan jotain, se on minun parhaakseni. Näen sen kyllä myöhemmin asiaa tutkittuani.


Jos haen elämääni iloa ja onnea jostain muualta kuin Itsestäni, sisäisyyteni Nykyhetkestä, joudun katsomaan kuinka hakemani asiat juoksevat kaukana edelläni karkuun, enkä tavoita niitä koskaan. 


Tämä hetki näyttää minulle sen, mikä pa­ran­tu­mis­pro­ses­sis­sa­ni on vielä kesken. Tietoisuuteni työskentelee aina juuri oikeiden asioiden parissa. Tämä hetki voi olla iloa, valoa, rakkautta ja rauhaa tai tämä hetki voi olla masennusta, ahdistusta ja muuta synkkyyttä, riippuen siitä, olenko yhteydessä Elämän Rakkauteen, Todelliseen Itseeni vaiko en. Rakkaudesta erillinen olotilani kutsuu minut aina sisäiselle työmaalleni parannustalkoisiin. 


Kuuntelen sisäisyyteni totuuden sanoitusta juuri nyt. Toimin sen mukaan ja rakastan elämää sellaisena kuin se ON, ilman vastakohtaisuuksien leikkiä, koska se on kaikki mitä minulla voi tällä hetkellä olla. Ei yhtään enempää tai vähempää.  


Vapaudun elämään poistamalla mieleni varjoja ja elämällä Totuutta todeksi joka hetki. Mitä muuta voisi olla kuin tämän hetken todellisuus. Ei mitään, joten jatkan elämääni tämän hetken todellisuuden hyväksyen. Katsellen, mitä se tänään minulle tarjoaa. 


Se on tieni Vapauteen, mielen vapauteen!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.