Background
25.11.2020

Tahdon eril­li­syy­des­tä ykseyteen, Hengen yhteyteen!💛

Emme näe sil­mil­läm­me, vaan mie­lel­läm­me. Mieli näkee vain sen, minkä se kykenee ym­mär­tä­mään ja näkemään var­jo­jen­sa läpi. Maailma on tie­toi­suu­den tasosi, mielesi, varjojesi ja pelkojesi näköinen. Voimme katsella maailmaa kahdella eri mielen tavalla!

TAHDON ERILLISYYDESTÄ YKSEYTEEN, HENGEN YHTEYTEEN!💛


Emme näe silmillämme, vaan mielellämme. Mieli näkee vain sen, minkä se kykenee ymmärtämään ja näkemään varjojensa läpi. Maailma on tietoisuuden tasosi, mielesi, varjojesi ja pelkojesi näköinen. Voimme katsella maailmaa kahdella eri mielen tavalla!


1. Erillisyys, minä tahdon:


- Elämää vastustava, elämästä erillinen stressitila. Mieli on sodassa todellisuutta vastaan! Elämä on ongelma, joka pitää jotenkin ratkaista, vaikka pitäisi ymmärtää, että omassa mielessämme on ne kaikki ratkaistavaksi tarkoitetut ongelmat. Ei itse Elämässä ole mitään ongelmaa! Elämän todellisuus tahtoo aina vain parastasi haasteidesi keskelläkin, kun vain näet elämän ehdottamat kehitysehdotukset


- Ulospäin suuntautunut mieli, tajunta -> ongelmat ovat ulkopuolisten aiheuttamia


- Erillinen mieli projisoi omista rakennusaineistaan maailman ja havainnoi sitä ihmeissään, luullen sen jonkun toisen virheluomukseksi


- Ihmisten pelko- ja halumaailma pyörittää maailmaa median säestyksellä


- Jakautunut mieli halusi löytää maailmasta jotain parempaa kuin Rakkaus ja lopputuloksen tiedämme...


2. Ykseys, korkeimman tahto:


- Elämistä Nyt-hetken todellisuudessa, elämän luonnollisessa virtauksessa


- Elämä ei ole ongelma, joka pitää ratkaista vaan elämä on tehty elettäväksi ja koettavaksi sellaisenaan kuin se nykyhetkessä ilmenee! Hyväksytään elämän todellisuus sellaisenaan, kuin se juuri nyt ON!


- Ihmisen luonnollinen olotila


- Tajunta lepää sydämessä ja ylemmässä mielessä, ajattelu tapahtuu ykseyskentässä. Valokanava avautuu


- Sisällesi on avautunut yksi, ristiriidaton tietoisuus. Tietoisuudessa kaikki on yhtä ja tietoinen mieli ymmärtää katselevansa vain oman mielensä sisältöä, heijastusta kaikissa ja kaikkialla. On vain yksi, joka on ottanut monia eri muotoja (nainen, mies, puu, kissa...)


- Oivallettusi tämän, voit alkaa katselemaan tietoisesti mielesi heijastamia elämän parannusehdotuksia, kunnes havaintosi on parantunut rakkaudelliseksi Totuudeksi!


Nyt meille annetaan mahdollisuus korjata tarkoituksellinen erillistyminen, erehdys ja palata takaisin erillisyydestä ykseyteen – Hengen yhteyteen!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.