Background
7.12.2020

Ajatusten Voima

Sinä luot oman maailmasi aja­tuk­sil­la­si. Oliko olemassa yhtään mitään, ennen kuin sinä ajattelit sitä?

AJATUSTEN VOIMA


Sinä luot oman maailmasi ajatuksillasi. Oliko olemassa yhtään mitään, ennen kuin sinä ajattelit sitä?


Ajatus laajetessaan ei jätä omistajaansa. Voit kuvitella sen aina palaavan itseesi joko vahvistuneena tai heikentyneenä riippuen ajatuksen laadusta ja kohteesta. Ajatukset aiheuttavat luonteensa mukaisia seuraamuksia -> mieli katsoo näitä ajatustensa seuraamuksia ja kokee ne totena! Mitä ajattelet, sitä havaitset ja siihen uskot!


Kaikki kipu, jota et ole kohdannut vaikuttaa alitajunnastasi käsin tietoiseen päivätajuntaasi syöttäen eri tilanteisiin sopivia, toistuvia ajatusketjuja, pelkoja ja uskomuksia. Näitä väistelemällä annat niille lisää voimaa tulevaisuudessa, mutta kohtaamalla ne ystävyydellä vähennät niiden voimaa tulevaisuudessa. Lopputuloksena voisi olla: ”Kiitos ajatus/tunne suojeluksestasi, mutta en tarvitse sinua enää, pärjään jo omillani!”


Ajatus on erittäin korkeaa, hienovärähteistä energiaa, jolla on erittäin suuri luomisvoima. Ajatuksen energiarakenne voi olla myös vähän energiaa sisältävää, jolloin sen luomisvoima on heikompi.


Sydämellä ajattelu oman sielun resonanssin mukaisesta vä­räh­te­ly­taa­juu­des­ta ja viisaudesta


Yhdistäessäsi ajatustyöhösi sydämen viisauden ja tahdon, saat ajatusenergian rakenteeseen puhtaat ja korkeat värähteet toteuttamaan hyviä tekoja fyysiseen todellisuuteen. Ajatusten lisäksi tarvitaan myös käytännön tekoja.


Ajatukset rakentavat mieltäsi ja identiteettiäsi sekä vaikuttavat soluihisi, terveyteesi, tunteisiisi ja toimintaasi.

Ajatusenergia on oman värähtelytaajuutesi mukaista ja vetää aina puoleensa samantaajuista energiaa sekä ajatuksia myös hienosyisiltä tasoilta. Energia seuraa ajatusta ja toisinpäin.


Aivot on vastaanotin, joka ottaa lähetyksiä eri tietoisuuskentistä (media, yhteisöt, kaverit, työ, mielenkiinnon kohteet, näkymätön maailma...). Lähetykset painuvat tiedostamattomaan, alitajuiseen mieleesi ohjaten jatkossa tietoisen mielesi, päivätajuntasi ajatuksia – todellisuuttasi. Ihmisryhmät luovat myös omia ajatus- ja tietoisuuskenttiään. Ystäväsi vaikuttavat todellisuuteen, jota parhaillaan koet. Olette samalla ”taajuudella”.


Mihin ajatuskenttiin sinä olet kytkeytyneenä? Tuottavatko ne sinulle hyvinvointia ja iloa?


Sinä valitset ja luot ajatuksillasi todellisuutesi. Virittäydytään evoluutiotamme edistäviin tietoisuuskenttiin ja energioihin!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.