Background
6.1.2022

Uuden luominen!

Saat sen, mikä olet!  Et saa sitä mitä haluat, vaan sen minkä ole­muk­se­si vä­räh­te­ly­taa­juus ja elä­män­pol­kusi sinulle sallii.

Saat sen, mikä olet! 


Et saa sitä mitä haluat, vaan sen minkä olemuksesi värähtelytaajuus ja elämänpolkusi sinulle sallii.


Uuden luominen on ensisijaisesti itsensä luomista uudelleen. Se on itsen muutosta Itsessään! Uudet asiat syntyvät ensin itsesi alitajuisissa syvyyksissä, jonka jälkeen ne tulevat tietoisuuteesi ja voit aloittaa niiden todeksi tekemisen näennäisessä ulkoisessa todellisuudessasi.


Kvanttimekaniikan mukaan Valon lukuisat hiukkas- ja aaltomuodot ovat erilaisia todennäköisyyksiä, potentiaalia, ja sitä tarkasteleva tietoisuus voi saada esim. yhden hiukkasen todentumaan fyysiseen todellisuuteen haluamakseen asiaksi. Edellytyksenä lienee se, että ko. asia kuuluu sitä haluavan persoonakohtaisen tietoisuuden todennäköisyyksiin eli käsikirjoitukseen. Mielestäni ihmisellä on elämässään vain pieni valinnan mahdollisuus, kunnes tietoisuus on laajentunut tarpeeksi ja luominen tapahtuu reaaliajassa, elämän synkroniassa.


Ääretön Kaiken Luoja on jo luonut sinun kaikki eri to­del­li­suus­vaih­toeh­dot mahdolliseksi. Elämänpolkusi on jo olemassa ja se avautuu sinulle havaittuina ajatuksina ja ymmärryksenä askel kerrallaan. Katselet automaattisista alitajuisista valinnoistasi luotuja elämän kuviasi ikään kuin jälkikäteen, ei reaaliajassa. Voit siis rentoutua katselemaan rauhassa jännittävää elokuvaasi.


Valitset myös usein tietoisuutesi näyttämölle sellaisia ajatuksia, jotka ennakoivat tulevaa todellisuuttasi. Ne saavat aikaan uuden tulevan todellisuuden kokemuksia, tapahtumia ja asioita. Näin uusi laajentunut tietoisuutesi avautuu vähitellen arjen todeksi. 


Vetovoiman lain mukaan samalla aaltopituudella värähtelevät, resonoivat ajatukset ja asiat kohtaavat helposti toisensa. Tämä koskee myös elämän oppiläksyjä ja parisuhteita. Kaikki elämäsi asiat on jo luotu ja olemassa sinua varten. Sinun luovan mielen ajatusten pitää vain värähdellä unelmiesi kanssa samalla taajuudella, jotta ne voisivat ilmentyä todeksi fyysiseen todellisuuteesi. 


Jos yrität saavuttaa haluamasi asioita kovalla tahdonvoimalla ja analyyttisellä mielelläsi, työnnät ne vain kauas edelläsi karkuun, ulottumattomiisi. Vaikka kaikki on jo valmiina, unelmat pitää ehkä kuitenkin unelmoida näin jälkikäteen, ettei elämä olisi niin tylsää.


Ensinnäkin, ole aina kiitollinen siitä, mikä jo olet ja mitä sinulla jo on. Halutessasi kuitenkin jotain muutosta elämääsi, voit luoda unelmastasi vahvan vision, mielikuvan ja sisäisen energiamallin. Tuntea sen joka solullasi ja aisteillasi täydellisesti toteutuneena. Tämän jälkeen voit täysin rentoutua ja unohtaa koko asian, josta unelmoit. Anna alitajuntasi maa­il­man­kaik­keu­del­le mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Älä epäile yhtään alitajuisen johdatuksen voimaa. Se tapahtuu, minkä on määrä tapahtua!


Palaamalla täydelliseen lopputulokseen aina silloin tällöin, vahvistat alitajuisen unelmasi toteutumista. Toisaalta, ajattele unelmasi olevan sinulle täysin merkityksetön. Olet onnellinen jo nyt, eikä haittaa, vaikka unelmasi ei toteutuisikaan. Tällöin et pakota väkisin elämääsi syntymään sellaista, mikä ei siihen alunperin kuulunutkaan. 


Tiedät myös syvällä sisälläsi toivomasi asian johtavan kohdallasi rakkauteen ja elämän ykseyteen. Alitajuntasi sisäinen ääni johdattaa sinua elämän synkroniassa ottamaan pieniä askeleita ja tekemään pieniä tekoja suuren unelmasi eteen. Tulet näkemään myös alitajuiset varjosi, esteet, jotka seisovat unelmasi tiellä. Unelma auttaa tietoisuuttasi työskentelemään juuri oikeiden henkisen kehityksesi teemojen parissa. Unelmasi odottavat sinua syvällä sisälläsi!


Ihmisunelmasi voivat auttaa sinua avautumaan todelliselle Unelmalle ja täyttymykselle – sisälläsi olevalle Rakkaudelle!


Voisiko tätä kaikkea kutsua myös elämän oi­keu­den­mu­kai­suus­laik­si!?

N2%20Alabanneri%20nettisivut-me.png

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.