Background
24.10.2021

Ole Itse se Rauha, jonka haluat maa­il­mas­sa kokea!

Maailman rauha alkaa sinusta!

Maailma = mielemme. 


Maailman rauha alkaa sinusta! 🕊🌍


Maailma on ristiriitaisten yksilöllisten mielten aikaansaamaa sekasortoista kaaosta, kunnes teemme mielen muutoksen, jolloin näemme ja koemme itsemme ja maailman toisin. Elämme sydämen todellisuudessa!


Maailman rauhansopimus tehdään olemalla Itse se Rauha, jonka haluamme maailmassa nähdä ja kokea.


Maailman mielemme harmonisoituu vähitellen rauhan tilaan antamalla anteeksi maailmalle. Jättämällä maailman rauhaan. Maailmamme rauhoittuu myös ajatellessamme toisistamme kauniita asioita, lausuessamme toisillemme kauniita sanoja ja tekemällä hyviä tekoja.


Jos kukaan ei osallistuisi millään lailla maailman konflikteihin, ne loppuisivat. Ehkä silloin kukaan ei myöskään viitsisi niitä aloittaakaan. Liian yksinkertaista monimutkaiselle syyllisyydestä ja riittämättömyydestä kärsivälle ihmismielelle?


Maailma pelastuu jokaisen yksilön solmiessa itsensä kanssa rauhansopimuksen, jolloin yksilön oikeassa olemisen ja heikkouden puolustamisen tarve poistuu oman todellisen voiman ja viisauden tieltä.


Yksilöiden vallanhaluisten ja sotaisten mielten tilalle astuu Ykseyden Rauhan, Rakkauden ja Totuuden puolesta puhuva Yksi Vapauden Ääni.


Ääni, joka johdattaa meidät Armon äärelle. Armon, joka antaa meille lopullisen Rauhan ja maailmasta vapautumisen, kun sen aika on.


Kiitos Rakkaus, kun olet jo pelastanut meidät! 

N2%20Alabanneri%20nettisivut-me.png

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2021 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.