Background
22.7.2021

IHMINEN JA AIKA!

Ihminen käyttää aikaa itseään vastaan, vält­tääk­seen he­rää­mi­sen to­del­li­suu­teen ja es­tääk­seen itseään muis­ta­mas­ta, kuka hän oikeasti on! Ali­ta­jun­nan tehtävänä on suojella ihmistä niin kauan, kunnes hän on valmis koh­taa­maan Totuuden itsestään.

IHMINEN JA AIKA!


Ihminen käyttää aikaa itseään vastaan, välttääkseen heräämisen todellisuuteen ja estääkseen itseään muistamasta, kuka hän oikeasti on! Alitajunnan tehtävänä on suojella ihmistä niin kauan, kunnes hän on valmis kohtaamaan Totuuden itsestään.


On turvallisempaa elää koko ihmiselämä tutuissa omissa ajallisissa ajatuksissa kuin elämän nykyhetkessä ja todellisessa tiedossa, koska silloin mielen omaksuma levoton ja aina jotain tavoitteleva mielikuvituselämä loppuisi. Mitä ihminen silloin olisi? No, ainakin vapaa ja iloinen!


Mitä jos ihminen käyttäisikin muistiaan menneiden muistojen sijaan sen muistamiseen, kuka hän on nyt nykyhetkessä, ja täten näkisi elämän sellaisena kuin se ON.


Ihmismieli haluaa aina elää menneisyyden synneissä tai tulevaisuuden peloissa ylläpitääkseen tiedostamatonta syyllisyyttään ja kadottaakseen nykyisyyden todellisen elämän ja rakkauden. Se on mielen tapa varmistaa jakautuneen mielen ja nykyisen maailman olemassaolo. Täydelliseen Mieleen ja Henkeen yhtyminen eli ykseys lopettaisi perinteisen ihmismielen olemassaolon.


Vapaan tahdon ihmisen ainoa valinta onkin vain se, että haluaako hän keskittyä egokeskeiseen pitempään vai Pyhän Hengen lyhyempään käsikirjoitukseen. Kummalle näistä ajatuksesi omistat, sitä elämäsikin on.


Ihmiselämän kä­si­kir­joi­tus­ver­sioi­ta on varmaan näiden raamien puitteissa moniakin ja onneksi Hengen Kotiin jokainen ihminen tulee kuitenkin ennemmin tai myöhemmin pääsemään. Valitsee sitten minkä käsikirjoituksen tahansa.


Itsetutkimus, anteeksianto ja armo voivat nopeuttaa eli luhistaa käsikirjoitustamme ajallisesti ja antaa meille vapautuksen ajallisesta mielestä Ikuiseen Henkeen - kärsimyksestä Vapauteen!


Voimme tehdä vain oman osuutemme, sisäisen työmme ja tahtoa sekä valita Kotiinpaluu. Lopullinen Armahdus on aina Korkeimman kädessä! 

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.