Background
22.5.2021

ELÄMÄN KY­SY­MYK­SET JA VAS­TAUK­SET!

Yrit­täes­sä­si löytää omasta mie­les­tä­si oikeaa vastausta johonkin elämäsi ky­sy­myk­seen, saat aina mie­lei­se­si vas­tauk­sen, koska mielesi kysyy ja vastaa itselleen. Ne ovat vain saman asian eri muotoja, eivät to­del­li­sia vas­tauk­sia ja täten mitään uutta et oppinut. Löysit vain uuden nä­kö­kul­man asiaan, mutta itse ongelma ei lo­pul­li­ses­ti ratkennut.

ELÄMÄN KYSYMYKSET JA VASTAUKSET!


Yrittäessäsi löytää omasta mielestäsi oikeaa vastausta johonkin elämäsi kysymykseen, saat aina mieleisesi vastauksen, koska mielesi kysyy ja vastaa itselleen. Ne ovat vain saman asian eri muotoja, eivät todellisia vastauksia ja täten mitään uutta et oppinut. Löysit vain uuden näkökulman asiaan, mutta itse ongelma ei lopullisesti ratkennut.


Pysähdy elämässäsi, hiljennä mielesi ja laskeudu sisällesi avautuvaan elämän läsnäolotilaan – Nykyhetken syvään hiljaisuuteen! Anna ristiriitaisten ajatustesi mennä ja kuuntele elämän hiljaista tietoa, jossa kaikki kysymykset on jo kysytty ja kaikki vastaukset on jo annettu. Rentoudu, päästä irti omista toiveistasi ja kysy aito kysymys, odottamatta siihen kuitenkaan mitään tiettyä vastausta. Jää kuuntelemaan levollisena tietoisuudesta mieleesi nousevaa vastausta. Vastaus voi tulla joskus myöhemminkin juuri oikealla hetkellä, kun sitä tarvitset ja kun et enää muista edes koko kysymystäkään.


Muista myös, että ristiriitainen mieli ei halua koskaan kuulla täysin totuudellista vastausta, koska totuus lopettaisi ristiriitaisen mielen olemassaolon. Ihmismieli tarvitsee jatkuvasti uusia ongelmia ja kysymyksiä elääkseen.


Oman mielesi pyörittelemät kysymykset ja vastaukset ovat turhia, koska ne eivät johda mihinkään sinun parhaaksesi tarkoitettuun ratkaisuun. Kysymystäsi ei voida ratkaista samalla tietoisuuden tasolla, jolla se on syntynyt. Tähän käyttämäsi aika on siis täysin hukkaan mennyttä.


Puhtaassa nykyhetken tietoisuudessa kysymykset ja vastaukset kohtaavat totuudellisesti toisensa. Tällöin saatu vastaus on erillään ongelmasta, eikä sisälly jo kysyttyyn kysymykseen ja näin elämä tarjoaa uusia todellisia ratkaisuja. Nykyhetki tuo kysymyksesi vastauksen luokse ja saat vastauksen, joka on korkeimmaksi parhaaksesi. Elämä vastaa, kun siltä kysytään ja Totuus ei koskaan perusteluja tai selityksiä tarvitse! 


Mielen herätessä unestaan kysyjää ei enää ole, eikä kysymyksiäkään enää tarvita. Elämä vain on juuri niin kuin se tällä hetkellä ON! 


Olet saapunut nykyhetken todellisuuteen ja hiljaisuuden tietoon, jossa kaikki ongelmat on jo rakkaudella ratkaistu!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.