Background
16.6.2021

Kiitos tästä päivästä!

Aamun sa­ras­taes­sa Elämä lahjoitti minulle uuden päivän. Tuon ai­nut­laa­tui­sen yhden päivän, joka mentyään ei enää koskaan palaa.

Kiitos tästä päivästä!


Aamun sarastaessa Elämä lahjoitti minulle uuden päivän. Tuon ainutlaatuisen yhden päivän, joka mentyään ei enää koskaan palaa. 


Sain kokea aamuisen hetken, jolloin muistin Elämän olevan hyvin siunattua ja pyhää. Kriisissä kuoleman läheisyys tai muistutus tiivistää tämän hetken elämän hyvin yksinkertaiseksi ja pyhäksi. Kaikki turha karsiutuu. Elämä riisuu minut paljaaksi. Tällainen olen. Taivun tahtoosi, antaudun. Ota minut Omaksesi. 


Mieli tyhjenee ja hiljenee, elämä ikään kuin pysähtyy sisälläni olevaan nykyhetkeen. Hengitykseni hiljaisuudessa jokin Korkeampi taustavoima kannattelee minua. Olen turvassa omassa heikkoudessani! 


Mitä enemmän kykenen rakastamaan tämän hetken elämää kaikkine kipuineen ja iloineen, sitä lähempänä olen Jumalaa!


Minulle on annettu nyt vain tämä hetki tai ehkä jopa kokonainen päivä elämää, jonka näen tänään hyvin pyhänä. Otan kiitollisuudella vastaan tämän ainutlaatuisen minulle suodun päivän. Huomisesta en haaveile, etten menettäisi tätä hetkeä. Mennytkään ei minua nyt kiinnosta. Haluan rakastaa elämää vain juuri Nyt! 


Pyhänä päivänä koen mm. ruokailut ja muut arjen askareet hyvinä pyhinä ja siunattuina tapahtumina, joita en halua menettää. Haluan olla läsnä ja iloita Elämän jokaisesta hetkestä. Jokainen hengenveto, syöty suupala, koettu tunne tai linnun viserrys on nyt Totta. 


Uskon, että opettelemalla pyhää elämää joka päivä niin kaikista päivistä tulee jossain vaiheessa Pyhiä päiviä! 


Kiitos tästä päivästä! 🙏

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.