Background
15.3.2021

SINUSSA ON JO KAIKKI ELÄ­MÄN­TIE­TO VALMIINA!

Luo­pues­sa­si ais­teil­la­si ha­vait­se­mas­ta maa­il­mas­ta saavut ajat­to­maan ny­ky­het­keen – Elämän to­del­li­suu­teen, jossa on jo kaikki elä­män­tie­to valmiina. Ha­vain­to­maa­il­ma­si muuttuu Hengen tiedoksi, joka ohjaa ajat­te­lua­si ja toi­min­taa­si sekä palauttaa to­del­li­suu­den nä­kö­kyky­si!

SINUSSA ON JO KAIKKI ELÄMÄNTIETO VALMIINA!


Luopuessasi aisteillasi havaitsemasta maailmasta saavut ajattomaan nykyhetkeen – Elämän todellisuuteen, jossa on jo kaikki elämäntieto valmiina. Havaintomaailmasi muuttuu Hengen tiedoksi, joka ohjaa ajatteluasi ja toimintaasi sekä palauttaa todellisuuden näkökykysi!


Kaikki maa­il­man­kaik­keu­des­sa on energiaa ja energia sisältää aina myös totuudellisen tiedon, kun sitä avoimin mielin tulkitsee. Energia ei koskaan valehtele.


Maailmankaikkeuden eri tietoisuuskentät ja akaasiset aikakirjat tarjoavat sinulle myös todellista tietoa. Toki maapallon lainalaisuuksiin kuuluu myös tietyt mielen opit. Opiskelet ja hankit sekä ammatillisia että käytännön arjen tietoja ja taitoja pärjätäksesi ihmisenä.


Kannattaa opiskella ja kartuttaa maailmassa ollessaan mahdollisimman paljon sielun muistiin, tallenteeseen evoluutiotasi edistävää henkistä tietopääomaa seuraavaa ulottuvuutta varten.

N2%20Alabanneri%20nettisivut-me.png

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2021 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.