Background
2.3.2021

AJAN MIETTEITÄ!

Vaikka kehot ovat erillään, mielet ovat silti yhtä - ja näin sisällä oleva Henki voi vahvistua. Onneksi mielen vapautta ei kukaan voi kahlita ja olemalla yhtä mieltä ta­voi­tam­me toisemme etänäkin.

AJAN MIETTEITÄ!


Vaikka kehot ovat erillään, mielet ovat silti yhtä - ja näin sisällä oleva Henki voi vahvistua. Onneksi mielen vapautta ei kukaan voi kahlita ja olemalla yhtä mieltä tavoitamme toisemme etänäkin.


Maailman asiat ovat nyt niin kuin ne ovat. Se olisi mahdotonta, että asiat olisivat jollain muulla tavalla kuin ne ovat, koska ihmiskunta on itse luonut tämän ajan ja hetken menneisyyden ajatuksillaan ja valinnoillaan.


Tässä ajassa jokainen meistä voi kuitenkin aina tehdä mielenmuutoksen ja muuttaa mielensä maailman suhteen. Luopua maailmasta ja palauttaa todellinen näkökyky. Nähdä asiat toisin Hengen valossa!


Hyväksymällä tämän hetken sellaisena kuin se ON ja ilmenee, vapautat mielesi kärsimyksen. Kiitollisin ja avoimin mielin voimme siis jatkaa elämän harjoituksia tässä hetkessä uutta hengenmaisemaa joka hetki luoden!


Kaikki tulee menemään hyvin ja se on jo nyt totta, jos niin mielessäsi päätät haluta ja kokea.


Luot omilla ajatuksillasi maailmasi, jota sitten havainnoit, koet ja pidät totena. Halutko katsella maailmaasi egon pelossa vai Hengen kirkkaudessa? Voit valita vain toisen ja seuraukset ovat sen mukaiset.


Nyt on tärkeää osata erottaa omat/ihmiskunnan ajatukset ja todellisuus toisistaan sekä hyväksyä todellisuus sellaisena kuin se ON!


Valoisaa Uutta Aikaa koko ihmiskunnalle!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.