Background
15.11.2020

Mikä on sinun to­del­li­suu­te­si juuri nyt?

Se selviää, kun katselet ym­pä­ril­lä­si olevia ih­mis­suh­tei­ta­si, työtäsi, har­ras­tuk­sia­si, haas­tei­ta­si, in­to­hi­mo­ja­si ja kaikkia muita elämäsi asioita. Olet juuri siinä oman tiesi kohdassa, jossa sinun kuuluukin nyt olla. Jos koet, ettei näky miellytä, voit alkaa muuttaa sitä tutus­tu­mal­la itseesi syvemmin. On myös tärkeää osata erottaa to­del­li­suus sitä kos­ke­vis­ta aja­tuk­sis­ta.

MIKÄ ON SINUN TODELLISUUTESI JUURI NYT?


Se selviää, kun katselet ympärilläsi olevia ihmissuhteitasi, työtäsi, harrastuksiasi, haasteitasi, intohimojasi ja kaikkia muita elämäsi asioita. Olet juuri siinä oman tiesi kohdassa, jossa sinun kuuluukin nyt olla. Jos koet, ettei näky miellytä, voit alkaa muuttaa sitä tutustumalla itseesi syvemmin. On myös tärkeää osata erottaa todellisuus sitä koskevista ajatuksista.


Tietoisuuden eli rakkauden läsnäolon aste sinussa määrittää aina elämäsi todellisuuden, sen miten näet ja koet itsesi ja elämäsi. Yhteys Itseesi, läsnäolotilasi syvyys vaikuttaa tietoisuuden läsnäolon asteeseesi, jota ilmaistaan vä­räh­te­ly­taa­juu­del­la. Mitä paremmin olet yhteydessä todelliseen Itseesi, sinussa avautuvaan Elämän todellisuuteen, sitä voimakkaammin tunnet Hengen läsnäolon ja Rakkauden värähtelyn itsessäsi.


Vaikutat oman energiasi värähtelytasoon voimakkaasti ajatuksillasi, sanoillasi, puheillasi ja teoillasi. Tietoisuutesi muuttuu ajatusten muutosten seurauksena. Vähentäessäsi negatiivista ajattelua ja ajatusketjujen muodostumista sekä lisäten sisäisestä viisaudesta ja rakkaudesta lähtöisin olevia ajatuksia, tietoisuutesi värähtelytaso nousee. Tajuntasi syvenee ja laajentuu kokemaan uutta vapautunutta sisäistä todellisuutta.


Poistaessasi kehomielen energiatukokset luonnollisen ja harmonisen elämänenergian virtaamisen tieltä, avaudut elämää ylläpitävälle ja kantavalle voimalle, rakkaudelle. Vapaudut luonnolliseen elämänvirtaan, luonnolliseksi omaksi Itseksi ja voit havaita laajempaa todellisuutta.


Harmonisoimalla itsesi – harmonisoidut itse Elämään!

Kyseenalaista, ymmärrä mielesi ja vapaudut Elämän todellisuuteen!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.