Background
21.12.2020

UUDEN AJAN IHMISYYS – VAPAUTA ITSESI ELÄMÄÄN!

Yri­tyk­se­ni visio, liikeidea, toiminta-ajatus ja arvot sekä logon suun­nit­te­lu ja toteutus

UUDEN AJAN IHMISYYS – VAPAUTA ITSESI ELÄMÄÄN!


Yritykseni visio, liikeidea, toiminta-ajatus ja arvot sekä logon suunnittelu ja toteutus


Olemme siirtyneet uuteen aikakauteen, jossa aito Uuden Ajan Ihminen ohjaa itse omaa vastuullista elämäänsä omassa täydessä voimassaan ja potentiaalissaan kunnioittaen kaikkia muita eläviä olentoja ja luontoa. Uuden Ajan Ihmisen elämä on todellisuuden luonteen oivaltamista ja uuden luomista!


Yritykseni visio

Haluan omalta osaltani auttaa ihmiskunnan henkistä evoluutiota. Ihmisten tietoisuuden laajentumista, värähtelytason kohoamista ja elämän ykseyteen vapautumista.

Haluan auttaa uuden ajan yrittäjien luomistyötä, jonka perustana on ihmiskunnan todellisia sisäisiä tarpeita palvelevat ja kestävät tuotteet/palvelut.


Yritykseni liikeidea

Perustin yritykseni v. 2018. Autan ihmisiä löytämään todellisen aidon olemuksensa, luonteensa sekä oman voimansa ja potentiaalinsa oivaltamalla itsensä uudelleen ja vapautumalla toimimattomasta us­ko­mus­jär­jes­tel­mäs­tään omannäköiseen elämään.

Toteutan mieltä herätteleviä ja oivalluttavia yksilö- ja ryhmävalmennuksia.

Palveluihini kuuluvat Vapaudu itsestäsi! -valmennus, Vapauden tien kanssakulkija -palvelu ja HLC-palvelut, Henkisen Liiketoiminnan Coachaus uuden ajan liiketoiminnan luomiseen. Valmennuksissa oivallamme oman mielemme vaikutusta elämän tapahtumiin, ihmissuhteisiin ja liiketoimintaan.


Yritykseni toiminta-ajatuksena on omien oivallusten, kokemusten, tietojen ja taitojen jakaminen jokaiselle uutta totuudellista, vapautunutta ja omannäköistä elämää haluavalle ihmiselle edulliseen hintaan.


Yritykseni arvot

Tahdon auttaa ihmisiä elämään omassa voimassaan ja totuudessaan aitoa, vastuullista ja vapautunutta elämää. Meidän on jokaisen tehtävä oma sisäinen työmme edistääksemme omaa ja ihmiskunnan henkistä evoluutiota.


Logon suunnittelu ja toteutus

Logon suunnittelu lähti liikkeelle em. uudesta yritysvisiosta, liikeideasta, toiminta-ajatuksesta ja arvoista.


Logon alkuvisio:

Tahdoin luoda omannäköiseni ja maailmaan sopivan Uuden Ajan Ihmisyyttä ja henkisiä rikkauksia kuvaavan kultaisen ääretön -logon, joka symbolina välittää yritykseni/itseni oloista energiaa maailmaan ja vetovoiman lain mukaan vetää samankaltaisista asioista kiinnostuneita ihmisiä puoleensa.

Ääretön -merkki kuvaisi myös ihmisen ja elämän energian jatkuvaa virtausta ja liikettä. Logossa pitäisi olla näkyvissä sivusuuntaista liikettä, joka kuvaa ihmisen arjen elämänmuutosta ja syvyyssuunnassa ihmisen syvintä olemusta kuvaavaa valoa ja valon säteitä. 

Logossa pitäisi olla aistittavissa myös iloa ja pyhän valon heijastusta, jossa ihminen haluaa elää elämäänsä. Yrityksen nimikin pitäisi laittaa johonkin kohtaa logoa.


Logon onnistunut toteutus:

Ääretön -merkki symbolisoi ihmisen ääretöntä, ikuista olemusta ja elämänenergiaa, joka on jatkuvassa virtaavassa liikkeessä ja vetää puoleensa itsensä uudistamisesta kiinnostuneita ihmisiä. Ääretön -merkin vasemman reunan varjostus kuvaa juuri alkanutta uutta ”kultavalettua” aikakautta. Uutta aikaa kuvaa myös se, että kultavalettu merkki on vielä osittain sulaa. 

Sivuliikkeen kuvaus antaa voimaa jokaisen ihmisen arkielämän uudistamiseen. Samalla ihminen menee kohti syvempää olemustaan ja uudistustaan sulautuen Kaikkeuden valonsäteisiin. Ihminen toteuttaa omassa täydessä voimassaan ja potentiaalissaan elä­män­suun­ni­tel­maan­sa omaan syvään olemukseensa sulautuen ja siinä elämäänsä todeksi eläen. Ihminen haluaa suunnata elämänsä kohti iloa, valoa, rakkautta ja henkisiä rikkauksia. 

Valonsädetausta antaa vielä logolle oman syvyysvaikutuksen avaruudellisesta ulottuvuudesta. Ääretön -merkin kultainen väri yhdistettynä keltaiseen ja valkoiseen valonväriin antaa mielikuvan siirtymisestä valoisaan ja kultaiseen uuteen aikakauteen, joka on henkisiä rikkauksia tulvillaan. Ihminen on jo sinällään arvokas ilman titteleitään ja koulutuksiaan. Uuden Ajan Ihmisyys -tekstityyppi on hillitty, maadoittavan ruskea ja sijoitettu logon keskelle sekä erotettu valkoisella heijastuksella ääretön -merkistä. Lisäksi sen ympärille on luotu valoisa ja raikas tunnelma.


Uuden Ajan Ihminen elää ihan normaalia arkielämää omassa vapautuneessa todellisuudessaan.


Logo kuvaa erittäin hyvin äärettömän, ikuisen sielun ja hengen olemusta sekä ihmisen moniuloitteisuutta, sisäistä vapautta ja yrityksen toimintaa!


Lämmin Kiitos taitavalle logon tekijälle, Sari Marttilalle!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.