Background
28.11.2020

Minulla on mielipide joka asiaan!

Mielipide on mielen pide eli mielesi pyrkimys olla aina oikeassa ja lukita asiat pysyvään, staat­ti­seen ja helposti hal­lit­ta­vaan muotoon. Mielipide on jostain opittu uskomus ja oman mielesi ra­ken­nusai­ne, jonka varaan olet koko elämäsi ra­ken­ta­nut ja tarinasi luonut.

MINULLA ON MIELIPIDE JOKA ASIAAN!


Mielipide on mielen pide eli mielesi pyrkimys olla aina oikeassa ja lukita asiat pysyvään, staattiseen ja helposti hallittavaan muotoon. Mielipide on jostain opittu uskomus ja oman mielesi rakennusaine, jonka varaan olet koko elämäsi rakentanut ja tarinasi luonut.


Mitä olisit ilman varmoja mielipiteitäsi ja uskomuksiasi? Et mitään tai sitten voisit olla ihan mitä vaan - VAPAA!


Voisitko sallia itsellesi Ei-tietämisen tilan, jossa et tiedäkään mitään varmaksi, mutta haluat uteliaasti ja avoimesti tutkia erilaisia vaihtoehtoehtoja ja uusia näkemyksiä?


Elämän tapahtuessa omassa erillisessä mielessä, rakennat ja muokkaat mielesi mieleiseksesi - omaksi turvaksesi. Haluat kontrolloida ja hallita elämääsi mielen ja mielipiteiden avulla, vaikka tiedät sen olevan mahdotonta.


Erillinen mielesi ei valitettavasti pysty hallitsemaan edes itseään niin miten se sitten voisi pystyä hallitsemaan dynaamista Elämää, joka on jatkuvassa liikkeessä. Ei mitenkään.


Mieltä on syytä tarkkailla jatkuvasti, koska se on todella voimakas elämän luomisväline. Se luo joka hetki todellisuutesi, jossa elät. Mielipiteesi sulkevat kaikki muut vaihtoehdot pois ja pitävät mielesi jumissa sen omissa kuvitelmissaan.


Kyseessä on siis mielen rakentuminen, joka pitää mielesi lukittuna alitajuiseen uniohjelmaan, josta on tullut nyt aika vapautua!


Tiedostamalla tiedostamattomat varjosi näet paremmin mielesi liikkeet vapautuaksesi niistä. Totuus löytyy mielen harhan paljastumisella - itseoivaltamalla oma mielesi.


Avoin mieli avaa sydämesi Elämälle!


Hetkinen... Oliko tämäkin kirjoitus mielipide? Mielen kanssa pitää näemmä olla tarkkana, jos aikoo olla siitä VAPAA!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.