Background
14.12.2020

Tosi reality-elokuva: Elämän Oppikoulu!

Koet­ta­vis­sa NYT!

TOSI REALITY-ELOKUVA: ELÄMÄN OPPIKOULU!


Koettavissa NYT!


Traileri:

Tämä on ajankohtainen elokuva. Kärsimysnäytelmä, jonka pääsankari on eksynyt maailman tarjoamaan erillisyyden harhaan – mielen illuusiomaailmaan – Suuren käsikirjoituksen mukaan. Elokuvan päänäyttelijä, sankarihahmo, huomaa hänen ja suuren osan sivuroolin esittäjistä voivan huonosti. Ympäristökin näyttää jo osittain tuhoutuneen.


Maailman hulluus ja kurjuus näyttäytyy aivan totaalisena järjettömyytenä, vaikka kaikki järkiviisaus ja teknologiakin olisi tarjolla maa­il­man­pa­ran­nuk­seen. Mitä ihmettä pitäisi nyt tehdä?


Pääsankari saa yhtäkkiä nähdä elokuvan ennakkotrailerin pieniä videopätkiä. Siis hetkinen, onko tämä elokuva jo nauhoitettu, purkitettu valmiiksi ja kaikki esittävät oman roolihahmonsa tarinan ikään kuin jälkikäteen? Voiko omaa käsikirjoitustaan enää miltään osin muuttaa?


Itse elokuva:

Kyllä voit vielä muuttaa omaa kohtaloasi. Jo ollessasi vauva elämäsi elokuvan käsikirjoitusta aloitettiin heijastamaan mielesi valkokankaalle erilaisin kuvin, sanoin, värein, ajatuksin ja opituin uskomuksin. Olit aloittanut oman elämäsi oppikoulun, josta alitajuinen ohjelmointisi piti huolen.


Sinusta tuli oman Elämän Oppikoulu -elokuvasi pääsankari. Kuvittelit jossain vaiheessa elokuvaa voivasi vaikuttaa tarinan kulkuun, kunnes tajusit päätyväsi syklisesti toistuviin kohtauksiin, jotka eivät menneet ihan putkeen ja joita jouduttiin filmaamaan satoja kertoja uudestaan. Elokuvaasi liittyi myös joukko sivuosan esittäjiä, jotka olivat tulleet opettamaan ja peilaamaan sinulle itseäsi. Jouduit kohtaamaan uudestaan kaikki aikaisempien roolisuoritustesi keskenjäänet kohtaukset. Sielusi alitajuiset muistot ja epätasapainoiset energiat.


Yhdessä elokuvasi dramaattisimmista ja kriittisimmistä hetkistä oivalsit valtaisan aivomyrskyn saattelemana, että olet aivan jotain muuta kuin mitä olit koko ikäsi kuvitellut. Olit löytänyt tosiolemuksesi ja pysyäksesi siinä sinun piti tehdä oma sisäinen parannustyösi. Opit vähitellen kokemaan, tuntemaan, tunnistamaan ja näkemään elämääsi rajoittavat ja kärsimystä aiheuttavat mielen uskomukset ja ohjelmoinnit vapautuaksesi niistä sydämen maailmaan ja Totuuteen.


Oivallettuasi mielen erillisyyden harhan ja tietoisuutesi siirryttyä päästä sydämeen, aloit kokea uusia tietoisuuden tasoja ja ulottuvuuksia. Uusia rin­nak­kais­to­del­li­suuk­sia. Onnellisia elokuvia. Wau!


Loppunäytöksessä elät uutta yk­seys­to­del­li­suuse­lä­mää­si!


HAPPY END!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.