Background
7.11.2020

herkkyys – lii­ke­toi­min­nan me­nes­tys­te­ki­jä!

Ihmiselle on annettu per­soo­na­koh­tais­ta ja per­soo­na­ton­ta, sisäistä herk­kyyt­tä. Ne ovat elämän lahjasi maa­il­mal­le. Käytä niitä viisaasti.

HERKKYYS – LIIKETOIMINNAN MENESTYSTEKIJÄ!


Ihmiselle on annettu persoonakohtaista ja persoonatonta, sisäistä herkkyyttä. Ne ovat elämän lahjasi maailmalle. Käytä niitä viisaasti.


Persoonakohtainen herkkyys perustuu mielen maailmaan, minuuteen ja sen haavoittuvuuteen eli samaistumiseen ajatusten, tunteiden ja aistiärsykkeiden sekamelskaan. Ulkopuolinen maailma vie mennessään.

Persoonaton herkkyys on ihmisen sisäisyyden, sisäisen maailman älykästä ja luovaa herkkyyttä, eri olemuspuolten tasapainoa, omassa voimassa ja potentiaalissa elämistä. Intuitiivinen tilannetaju ja tunneäly on virittänyt mielen herkäksi elämän apuvälineeksi. Se on tietoisuuden laajentumista, asioiden suoraa tietämistä energian välityksellä, oman sisäinen ohjauksen kuuntelemista ja harmonista elämistä. Ihminen on saavuttanut sisäisen rauhan ja ylittänyt itsensä.

Kovat liike-ihmiset toimivat omista haluistaan, kä­sit­te­le­mät­tö­mis­tään kivuistaan ja peloistaan käsin. Maailma on tällä hetkellä sen mukainen.

Sisäisesti herkät ihmiset toimivat elämään luottamisesta, johdatuksesta, valosta ja rakkaudesta käsin. Sisäisesti herkkä ihminen voi liiketoiminnassaan aistia ihmisten todellisiin sisäisiin tarpeisiin sopivia asioita, jotka ovat jo olemassa energiatasolla ajan hengessä, odottamassa realisoitumista tähän ajan ja aineen maailmaan.


Lukemalla intuitiivisesti ihmiskunnan globaalia alitajuntaa ja energiaa voit löytää menestyspalvelun/tuotteen, joka hyödyntää ihmisen evoluutiota oikeaan suuntaan. Pinnan alta, tiedostamattomasta maailmasta on nytkin parhaillaan nousemassa ihmiskunnan tietoisuuteen uuden ajan kestävän kehityksen palveluja ja tuotteita. Edelläkävijät saavat niihin kosketuksen ja muuntavat ne markkinoille sopiviksi palveluiksi ja tuotteiksi.


Voi olla viisasta unohtaa kaikki mielen maailman markkinointiopit ja keskittyä sen sijaan oman sisäisen herkkyyden ja viisauden luovaan kuunteluun ja hyödyntämiseen!

Älä seuraa muita, vaan luo oma liiketoimintasi oman sisäisen näkemyksesi, viisautesi ja tietosi perusteella. Sinä itse olet oman liiketoimintasi paras ja halvin markkinointiguru! 


Ratsastellaan siis energia-aalloilla ja hypätään alati muuttuvien virtausten mukaan, sisäisyyteemme sopiville aallonharjoille!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.