Background
14.11.2020

aito henkisyys eletään todeksi arjessa!

Kaikki ihmiset ovat henkisiä, ei ole erikseen mitään ”henkisiä ihmisiä”. On vaan ihmisiä... Ihmisen mieli luo helposti henkisyys-sanasta itselleen käsitteen, alkaen muokata omaa elä­män­ta­ri­naan­sa siihen sopivaksi. Syntyy ns. henkinen ego, joka on vain uusi, parempi ja "hen­ki­sem­pi" versio ego-mielelle.

AITO HENKISYYS ELETÄÄN TODEKSI ARJESSA!


Kaikki ihmiset ovat henkisiä, ei ole erikseen mitään ”henkisiä ihmisiä”. On vaan ihmisiä...


Ihmisen mieli luo helposti henkisyys-sanasta itselleen käsitteen, alkaen muokata omaa elämäntarinaansa siihen sopivaksi. Syntyy ns. henkinen ego, joka on vain uusi, parempi ja "henkisempi" versio ego-mielelle.


Tämä on ego-mielen ovela juoni pysyä vallassa, koska silloin mieli rakentaa ja vahvistaa valheellista minä-tarinaa vain vankemmaksi. Tarkoituksena on kuitenkin purkaa kokonaan pois tuo kuvitteellinen valepersoona/mieli, joka on syntynyt lineaariseen aikajanaan samaistuneen ajattelun tuloksena.


Tuon valeminän pitää ikäänkuin "kuolla psykologisesti" itselleen, jotta mieli tyhjenisi ja eheytyisi ajattomaan tietoisuuteen. Poistamalla mielen harha päästään Totuuteen!


On hyvä aina luottaa sisäiseen tietoon, joka on koodattuna sisimpään. Sen lisäksi toki tarvitaan maailmankaikkeuden henkistä apua erilaisissa muodoissaan. Sekin on tärkeä osa matkaa.


Aito Henkisyys koetaan todeksi ihmisen rakenteessa. Se ilmenee ja eletään todeksi käytännön arjessa!


Henkisyys = Elämä 

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.