Background
21.11.2020

Heräät unesta vasta, kun olet valmis koh­taa­maan To­del­li­suu­den!

Olet unessa niin kauan, kun olet valmis koh­taa­maan itsesi ja elämäsi to­tuu­del­li­ses­ti, silmästä silmään. Sel­lai­se­na kuin se on ilman val­heel­lis­ta mielen tarinaa.

HERÄÄT UNESTA VASTA, KUN OLET VALMIS KOHTAAMAAN TODELLISUUDEN!


Olet unessa niin kauan, kun olet valmis kohtaamaan itsesi ja elämäsi totuudellisesti, silmästä silmään. Sellaisena kuin se on ilman valheellista mielen tarinaa.


Ihmisen alitajunta suojelee ihmistä niin kauan, kun hän on valmis kohtaamaan ja vapautumaan kaikesta siitä, mitä alitajuntaan on tallentunut. Henkinen uniohjelma pitää ihmisen joko tutussa kärsimyksessä tai positiivisuuden tavoittelussa. Nämä ovat kuitenkin vain kaksi eri unen muotoa.


Mielen uni toteuttaa itse itseään automaattisesti pääosin lapsuuden ehdollistuneena ohjelmointina.


Olet näyttelijänä omassa ”Puhdistus -elokuvassa” toteuttaen sinulle laadittua (karmallista) käsikirjoitusta, josta monelle annetaan nyt tässä ajassa mahdollisuus herätä ja luopua.


Älä täytä enää lisää itseäsi, vaan aloita tyhjentämään kaikkea sitä, mikä ei toimi ja ole totta elämässäsi. Päästä irti ja luovu valheesta niin Rakkaus saapuu armahtamaan sinut!


Egon erinomaisuuden tavoittelu, suorituskeskeisyys ja kontrollointi on pakokeino olla kohtaamatta omaa häpeää ja traumoja eli itseään. Voit juosta loputtomasti karkuun tai kohdata ne hyväksyvästi tietoisuudessa.


Monesti tämä on yksinään mahdotonta, joten erilaisista terapioista on silloin apua. Tuskan pitäminen sisällään vetää puoleensa lisää tuskaa ja ahdinko pahenee. Luovuta siis ajoissa!


Kokemalla hyväksyvästi tekojesi seuraukset ja syyllisyyden pois, et lisää persoonasi häpeää. Ottamalla täyden vastuun omasta elämästä ja parantumisesta sekä tekemällä tarvittavat muutokset – voit vapautua pelosta rakkauteen, Elämään!


Luopumalla toistuvasti valenaamaristasi, valheellisesta itsestäsi, egostasi tietoisuus/rakkaus saa lisää tilaa sinussa.


Luovuta itsesi Elämälle niin voit kokea Vapauden!

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.