Background
1.12.2020

IT­SEOI­VAL­LUS­MAT­KA

Olemme syntyneet maa­pal­lol­le ta­sa­pai­not­ta­maan sieluumme tal­len­tu­nei­ta epä­ta­sa­pai­noi­sia ener­gioi­ta lo­pet­taak­sem­me maailman ja oman ih­mi­syy­tem­me kär­si­myk­seen sa­mais­tu­mi­sen. Olemme halunneet tulla kokemaan eril­li­syy­den ko­ke­muk­sen ja nyt moni meistä haluaa luopua siitä. Tahdomme eril­li­syy­des­tä ykseyteen. Saapua Kotiin!

ITSEOIVALLUSMATKA


Olemme syntyneet maapallolle tasapainottamaan sieluumme tallentuneita epätasapainoisia energioita lopettaaksemme maailman ja oman ihmisyytemme kärsimykseen samaistumisen. Olemme halunneet tulla kokemaan erillisyyden kokemuksen ja nyt moni meistä haluaa luopua siitä. Tahdomme erillisyydestä ykseyteen. Saapua Kotiin!


Moni meistä on nyt saavuttanut egon antaman maksimikokemuksen ja -opin. Olemme saavuttaneet ego-tietoisuuden kyllästymispisteen ja eräänlaisen loppuhuipentuman, kristallisaation. Itsemme ulkopuolinen elämä ei antanutkaan meille täyttymystä. Alamme kysyä, oliko tässä nyt kaikki vai onko minussa joku muukin olemuspuoli, jossa voisin voida hyvin? Käännymme luonnollisesti sisäänpäin kysyäksemme, kuka minä oikeasti olen ja mikä on oikea todellisuuteni?


Aloitamme antoisan itsetutkiskelun ja -kasvatuksen sekä itsemme eheytymisprosessin. Lähdemme sisäiselle matkalle tekemään sisäistä parannustyötä. Katselemaan, tiedostamaan, tuntemaan ja hyväksymään eri olemuspuoliamme osaksi itseämme. Todellinen kärsimyksemme lähde löytyy mielemme tarinankertojasta. Pään sisäisestä höpöttäjästä, automaattisesta ajatusrobotista ja tarinasi luojasta, joka toimii taukoamatta sanoittaen ja kuvittaen elämääsi. On aika palata tarinan luojasta oikeaan Luojaamme, Alkulähteeseen!


Vaikka ratkaisu Totuuden tien, ”punaisen langan löytymiseen”, on jo koko ajan meissä, niin ajan, aineen ja muodon maailma sekä keskeneräiset oppiläksymme harhauttavat meidät yhä uudestaan ja uudestaan syvälle sokkeloiseen ”ihmisyyden labyrinttiin”, ihmisyyden kerroksiin. Mielen, tunteiden, pelkojen ja halujen maailmaan, josta haluamme löytää tien pois vapauteen ja totuuteen! Ihmisyytemme valheellisten energiakerrosten kuoriminen, purkaminen kohti perimmäistä totuutta on erittäin vapauttavaa ja puhdistavaa. 


Meidän ei tarvitse muuttaa itseämme. Me olemme omine ominaisuuksinemme ja lahjoinemme elämälle ja itsellemme täydellisiä. Kaikilla ominaisuuksillamme on jokin tarkoitus, lahja meille annettavaksi, kun vaan oivallamme sen. Valjasta omat lahjasi elämän palveluun, ei niitä turhaan ole sinulle annettu.


Onneksi ihmiselle on annettu kyky ITSEOIVALTAA Itsensä, tiedostaa oma tietoisuutensa. Löytää se Elämän punainen lanka ja Olla Itse se rauha, ilo, valo ja rakkaus, jota me niin kovasti kaipaamme!


Jotkut harvat saavat armolahjana ”Valot” päälle kerrasta suuren suunnitelman mukaan. Suurin osa ihmisistä joutuu kuitenkin tekemään oman it­seoi­val­lus­mat­kan­sa kohdaten ja tasapainottaen eri olemuspuolensa avautuakseen perimmäiselle olemukselleen. Meidän pitää oivaltaa itse oma ihmisyytemme ylittääksemme sen. 


Oivaltanut ihminen on vapautunut ihmisyyden kärsimyksestä. Hän elää nykyhetken kiitollisuudessa elämän pienistä iloista nauttien.

N2%20Alabanneri%20nettisivut.png-me

UUDEN AJAN IHMISYYS

Facebook

Ota yhteyttä:

info@vapaudentie.fi

© 2022 Uuden Ajan Ihmisyys. All Rights Reserved. Rekisteriseloste & tilaus- ja toimitusehdot.